FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10052)
Zlot w Borach
Drogie Trajbsiory!
Jak zapewne zauwazyliscie, wkrotce maj. Od trzech lat miesiac ten zaczyna sie... zlotami maniakow FPS. Tak tez bedzie i tym razem: 1-5 maja, Bory Tucholskie, kompy wlasne, zgadujemy sie z innymi w temacie dojazdu, wydajemy ok. 20-30 zl za jeden nocleg (1 osoba na jedna noc) i... szalejemy. Ostatnim razem, jesienia, bylo prawie 40 komputerow, jednak glownie dowiezionych przez ludzi z TO. Strach sie bac co to bedzie, jesli podobna aktywnoscia wykaza sie pozostale sceny (a jest spora szansa na duze grono maniakow UT, no i na Was wlasnie licze).
Maj, sloneczko, trawka, kwiatki, osrodek nad brzegiem malowniczego jeziora, potoki, wzgorza, do tego grono maniakow grajacych 25h/dobe.
Osoby zainteresowane prosze o przeslanie maila na adres [email protected], dopisze Was do zlotowej listy mailowej, na ktorej zamieszczam wszystkie stosowne informacje.
Nadmieniam, ze zlot jest impreza zamknieta w tym sensie, ze prawo zapraszania maja te osoby, ktore byly na wczesniejszych zlotach. W przypadku sceny T2 robie wyjatek, gdyz znamy sie praktycznie wszyscy doskonale i bede w stanie zweryfikowac, czy osoba, ktora wyraza chec przyjazdu, nie bedzie przypadkiem osoba mogaca pozniej sprawic jakies klopoty natury, hm, organizacyjnej.
W zesz�ym maju by�o ok je�li chodzi o t2, jesieni�...�le.
Ale teraz ZAPOWIADA SI� �WIETNIE !
Wyci�g z listy yavora os�b kt�re si� zg�osi�y, z 15 marca:
Primary FPS: - T2: 5
Secondary FPS: - T2: 4
na razie
Sadze, ze bedzie sporo wiecej. Juz naplywaja kolejne zgloszenia i wydaje mi sie, ze bedzie ok. 10 osob z "primary T2"...
Wyslalem zgloszenie, i jak zwykle starsza cos burka pod nosem
Jednak najwiekszy problem to bedzie z dojazdem i przyjazdem ;[
Najnowsze informacje o zlocie:
Osob: 80
Komputerow: 37 (potwierdzonych, bedzie prawdopodobnie ok. 50)
Primary FPS:
- BF: 2
- Q: 2
- T2: 9
- TO: 44
- UT: 22
- UT2003: 1
Secondary FPS:
- BF: 7
- CS: 8
- MoH: 1
- Q2: 1
- Q3: 4
- T2: 4
- TO: 6
- UT: 17
- UT2003: 7
Z osob, ktore jako podstawowy FPS (primary) wpisaly T2, beda:
sYs|Asunder (daveron), sYs|4DDh_pl, sYs|Qter Horda, sYs|MASter, sYs|Eldabor, sYs|Homic, Valkiria, yavor, sYs|JAKuS.
Z osob, ktore jako kolejny FPS (secondary) wpisaly T2, beda:
(ReS)CorvusPL, [/\]BLade.iqt, expLOSIV, ss*cang
Wiem, ze pare osob z T2, w tym takze z Tower, jest zainteresowanych dojazdem. Prosze wysylac prosby o dopisanie na liste mailowa na adres [email protected].
Aby w miare sympatycznie pograc w T2 trzeba byloby jeszcze przynajmniej 4-6 dodatkowych osob. Majac ponad 10 osob z primary FPS T2 jestem pewny, ze uda sie czesto pograc meczyki nawet 10v10, czyli w calkiem przyzwoitym skladzie.
Zapraszam. Gwarantuje, ze wyjezdzajac po tych 5 dniach bedziecie a) zdziwieni, ze to minelo 5 dni a nie jeden, b) bedziecie dopominali sie o termin jesiennego zlotu
Z ciekawosci - kto dal primary ut2k3 ?
btw. cos znowu to widze bedzie dominowac...
ja tylko z drobnym pytaniem.. czy kto� z bardzo bliskich okolic szczecina wybiera si� na t� imprezk�, bo sam si� napewno nie zdecyduj�.. a niedo��, �e podr�owa� ra�niej, to i w przypadku transportu samochodowego o wiele taniej..
[email protected]
�winouj�cie: 2
Szczecin: 1
Jesli chcesz, moge dopisac Cie do zlotowej listy mailowej.
ano jasne...
Ostatnie statsy:
Osob: 91
Komputerow: 45 (potwierdzonych)
Primary FPS:
- BF: 2
- Q: 2
- T2: 10
- TO: 55
- UT: 22
- UT2003: 1
Secondary FPS:
- BF: 9
- CS: 8
- MoH: 2
- Q2: 1
- Q3: 4
- SoF2: 2
- T2: 4
- TO: 6
- UT: 23
- UT2003: 7
Bia�ystok: 2
Bielsko-Bia�a: 2
Bydgoszcz: 4
Bystra: 1
Chorz�w: 1
Czelad�: 2
Gdansk: 2
Gdynia: 1
Gliwice: 5
Gorz�w: 1
Katowice: 1
Ko�o: 1
��d�: 1
Nysa: 4
Opole: 1
Ostro��ka: 4
Ostrowiec Sw.: 2
Pleszew: 1
Poznan: 5
Proszowice: 1
Pu�awy: 2
Reda: 1
Sieradz: 2
Slupsk: 2
�winouj�cie: 2
Szczecin: 1
Tarnowskie G�ry: 1
Tomasz�w Mazowiecki: 1
Toru�: 1
Trachy k/Gliwic: 1
Trzebnica: 2
Warszawa: 13
Wroc�aw: 3
Zabrze: 1
Zdu�ska Wola: 2
�ywiec: 1
a
te 2 razy swinoujscie to chyba moje sa
bo wyslalem 2 zgloszenia 1 na ogolny adres a 2 prawidlowy na yavora .
Jak cos to ja jestem otwarty na jakiekolwiek propozycje wspolnego wyjazdu
[email protected]
Jestes na liscie.
Mozna wiedziec jakie gry i kto jest z Ostrowca Swietokrzyskiego ? Bo to w zasadzie po sasiedzku do mnie.
btw. ale ten jeden z ut2k3 ladnie sie wybil :P
Tak wiec zlocik jutro. Bedzie to przy okazji pierwsze wieksze spotkanie polskiej sceny T2. Obecni beda:
PajmoN, JAKuS, Homic, Valkiria, Asunder, Eldabor, 4DDh_pl, MASter, Simon, Late, Rzbik, yavor i prawdopodobnie Qter (mam nadzieje...). W sumie calkiem calkiem... Pierwszy zlot w UT (i pierwszy "borowy") mial miejsce w ponad 1.5 roku od pojawienia sie dema UT, a stawilo sie... cale 16 czy18 osob. Wszystko przed nami
Jesli ktos sie jeszcze zdecyduje, pliz dac kontakt na [email protected]. Ostatni raz maile sprawdze ok. 11 w srode, wiec bede w stanie dac ewentualnie namiary. Ogolem bedzie ok. 100 osob, glownie ze scen UT, TO, T2, sporadycznie AA, Q3A czy RtCW.
Relacja z Borow (nieskonczenie dluzsza od jakiejkolwiek innej na forum ):
Zlot byl. Bylo fajnie. Juz wrocilismy.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:23.