FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10190)

Posted by sYs|yavor on 01-04-2003 12:31:

No i udalo sie...

http://board.fpp.pl/showthread.php?...;threadid=10189

Posted by ShreQ on 01-04-2003 12:49:

Za taki pomysł byłeś kiedyś zbluzgany ale widzę, że poradziłeś sobie więc jest GIT . Jeśli choć część z tego co napisałeś dojdzie do skutku to będzie zajebiście. Już jedno udało ci się wykonać, zwróciłeś uwagę mediów i nie tylko na to, że w Polsce istnieje jakiś zalążek esportu. Życzę powodzenia mam nadzieję, że temu podołasz

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Posted by SweepeR on 01-04-2003 19:22:

omg \o/

GG. Jesli to nie prima aprilis...

EDIT: po krotkiej rozmowie z CarMac'iem jestem jednak sceptyczny... No ale nic, zobaczymy.

Posted by sYs|yavor on 02-04-2003 01:11:

No coz, 1 kwietnia za nami, czas na sprostowanie. Informacje z podanego wyzej linka nie sa prawdziwe, nie maja tez z nia nic wspolnego ani wymienione tam firmy, ani wymienione osoby.

Chcialbym sie jednak zapytac...

Co w tej informacji bylo takiego niemozliwego, ze zdradzilo zart?

Posted by [FPP]Lipas on 02-04-2003 10:33:

Ale fajna sciema

No, ale przynajmniej sprobowales ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by Q on 02-04-2003 10:53:

ta a ile sie chlopak napisal

Posted by sYs|yavor on 02-04-2003 11:03:

Tak to w zyciu jest, ze trzeba sie najpierw nieco napracowac, zeby uzyskac dobry rezultat. Uwaga nie dotyczy wylacznie robienia zartow na prima aprilis...

Posted by ShreQ on 02-04-2003 11:20:

Wszystko fajnie, fajnie a ja dałem sie nabrać

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Posted by Lucas on 02-04-2003 15:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor

To ze wszyscy razem sie zebrali...

Posted by [FPP]Krypton on 02-04-2003 15:52:

Przyznam sie bez bicia, ze dalem sie nabrac, bo wiem jak yavor starales sie o ta organizacje. A w ogole to jak ida postepy w zalatwianiu tego wszystkiego? Probujesz jeszcze?

Posted by ICARIUM on 02-04-2003 16:31:

Szkoda,że to żart(nawiasem mówiąc bardzo dobry).Oby kiedyś stał się prawdą.
BTW:sYs|yavor gratuluję świetnych tekstów w ŚGK.Szczególnie "Kiedy granie będzie sportem?".ŚGK zyskało nowego czytelnika.Nareszcie jakaś alternatywa dla stosów niepotrzebnych płytek.

Posted by SweepeR on 02-04-2003 16:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor

Znam stosunek CarMac'a do tej sprawy, podejrzewam co sadzi o tym wszystkim RooS... I to mnie zastanowilo... A pozniej jak sie juz dokladniej wczytalem to to po prostu bylo zbyt piekne...

Posted by sYs|yavor on 02-04-2003 18:45:

No coz, Krypton... Samemu sie nic nie zrobi, a swiadomosc zbiorowa graczy FPS jest we wczesnej fazie embrionalnej, co raczej sugeruje wieloletnia prace u podstaw ;-) Na sile nic takiego sie nie zrobi (jesli ktos jest zainteresowany, moze znalezc pare argumentow "za" na forum AA:O). Pogadam z ludzmi na zlocie w Borach, w koncu bedzie tam pare osob z roznych scen, ktore "cos znacza", zobaczymy...

Posted by [FPP]Krypton on 05-04-2003 08:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Znam stosunek CarMac'a do tej sprawy, podejrzewam co sadzi o tym wszystkim RooS... I to mnie zastanowilo... A pozniej jak sie juz dokladniej wczytalem to to po prostu bylo zbyt piekne...
Mnie tam brakowalo pro krogotha

A na powaznie - takie stowarzyszenie to moze byc naprawde cos. Jednak trzeba chciec, a jak wiadomo o to w Polsce najtrudniej.

Posted by Lucas on 05-04-2003 09:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Jednak trzeba chciec, a jak wiadomo o to w Polsce najtrudniej.

E... zalozenie stowarzysenia to nie jest problem.

Problemem jest zorganizowac ludzi - ale to juz nie problem prawny.

Posted by sYs|yavor on 05-04-2003 11:10:

Problemem jest uswiadomienie graczom np. Q3A (mozecie wpisac cokolwiek innego), aby pomagali w organizowanie turnieju dla graczy UT (mozecie wpisac cokolwiek innego) i vice versa. Nikt nie widzi zyskow dlugofalowych. A poza tym to i tak wiadomo, ze jedyne pro to Q3A (mozecie wpisac cokolwiek innego), reszta (mozecie wpisac wszystko pozostale) to dla lamerow...

Czyz nie jest tak?

Posted by SweepeR on 05-04-2003 12:05:

Nie.

Posted by Q on 05-04-2003 12:12:

wlasnie nie !ja szanuje Ut, szanuje Rtcw, i reszte fps oprocz CS, ale turniei im organizowac nie bd :>

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:48.