FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10418)

Posted by on 03-05-2003 22:26:

New UT.pl

Pragne poinformowac ze prace nad nowym ut.pl ida pelna para

takze planowana data premiery to wciaz wakacje 2003 (tak jak obiecalem) i watpie zeby sie ona zmienila...

Posted by DARK_ANGEL on 03-05-2003 23:59:

i git ....

Posted by PAPUGa on 04-05-2003 00:54:

Talking jeeeeee!!!!!!!

oby para nie poszla w gwizdek li tylko

Posted by MaxiM on 04-05-2003 02:02:

Talking Heheh

Nieee no zle nie bedzie, a jesli tak to znow znajdzie sie ktos kto pomeczy MajeSa

Posted by PAPUGa on 04-05-2003 04:21:

Talking Re: Heheh

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
ktos kto pomeczy MajeSa

to ja proponuje tak:
- aby nie zapomnial, meczyc go juz od teraz,.
- aby sie nie wnerwil ze go meczymy, robic to nie czesciej niz raz w tygodniu
- aby nie wkurzyl sie na kogos konkretnie - co tydzien inna osoba sie go o to pyta

proponuje tutaj wlasnie prowadzic zapisy - "przypominacze" wystap!

Posted by DARK_ANGEL on 04-05-2003 10:59:

Chcialbym Majesowi przypomniez ze

" planowana data premiery to wciaz wakacje 2003 (tak jak obiecalem)"

:>

Posted by B0rG on 05-05-2003 14:26:

Dorasta�em w prze�wiadczeniu, �e techno jest czym�, czego nie daje sie wyobrazi�. Na tym w�a�nie polega najlepsza strona tej muzyki. Je�li s�yszysz co�, czego nigdy nie spodziewa�e� si� us�ysze�, to w�a�nie to jest techno. Je�li za� dochodz� do Twoich uszu d�wi�ki, kt�re nie odbiegaj� od tego co s�ysza�e� wcze�niej, wtedy nie jest to techno (c) Jeff Mills

olaboga, czy dzefmils potrafi do wszystkiego wymyslec teorie? mam wrazenie, ze to jakis hohlik drukarski sie wkradl i pozamienial diskopolo na tehno

Posted by on 05-05-2003 22:41:

no lol z tego goscia...

kazdy slucha czego chce taknie?

Posted by p4teex on 05-05-2003 22:45:

tit :D

d�ugo nie pisalem zagra�em sie w dS eee. no MajeS perfecto bravissimo makarone DDDD ino zr�b to na 1000 %

Posted by Totem6 on 07-05-2003 20:05:

daj screeny woego ut.pl lub zdrad� kolory

Posted by on 07-05-2003 20:17:

jasno bedzie

Posted by Totem6 on 08-05-2003 12:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
jasno bedzie
\

to super bo nie lubie co chwile rozja�nia� ekranu

Posted by MaxiM on 08-05-2003 12:33:

Wink

Byle nie ZA jasno

Posted by forever on 13-05-2003 14:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Chcialbym Majesowi przypomniez ze

" planowana data premiery to wciaz wakacje 2003 (tak jak obiecalem)"

:>

To teraz ja bo od ostatniego "remindera" minelo troche

Posted by MaxiM on 13-05-2003 22:59:

Talking

Sprawa wygl�da nast�puj�co:
Na nowym urt.pl b�dzie trzech admin�w, kt�rych to�samo�� narazie niech zostanie tajemnic�. Newsy b�dzie m�g� dodawa� ka�dy zarejestrowany (chyba) u�ytkownik serwisu, jednak zanim news zostanie wy�wietlony b�dzie musia� zosta� zatwierdzony przez naczelnego nadzorce MajeSa W karzdym razie prace nad serwisem trwaj� i maj� si�dobrze wi�c mo�ecie ju� darowa� sobie nabijanie post�w
Pyskacze, buraki i inne gady b�d� skutecznie tempieni sprawdzon� metod� anihilacji zwan� BANem, nowe urt.pl tylko dla ludzi na poziomie

Posted by cZAx on 13-05-2003 23:12:

hmm, moze sie najpierw zastanowic czy warto nowe ut.pl? czemu? przeczytajcie sami :o

http://forums.urbanterror.net/defau...p;topicID=16903

Posted by p4teex on 13-05-2003 23:39:

wrrrrrrrr

cZaX by� ��dnie to przet�umaczy� z czym do ludzi z angieslkim a co ja robot nie umie

Posted by MaxiM on 13-05-2003 23:40:

Exclamation

No cZAx przeczytalem i nie wiem co ma piernik do wiatraka, mozesz mi wyjasnic co maja zmiany w modzie wspolnego z nowym serwisem urt.pl?

Dla p4teexa i innych:

Niektore z planowanych zmian w 2.7 to usuniecie flashy, usuniecie instant arm z granatow, zmienione gogle, dodany bomb mode, poprawiony spas, poprawione znikanie zwlok, dodany Negev, usprawniona minimapa i zmienione celowniki.

Posted by LuZnY on 14-05-2003 00:36:

quote:

Pyskacze, buraki i inne gady b�d� skutecznie tempieni sprawdzon� metod� anihilacji zwan� BANem, nowe urt.pl tylko dla ludzi na poziomie

proponuje zbierac ip co wiekszych kmiotkow juz teraz i na dzien dobry na nowym urt.pl ich "skasowac" :>

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
hmm, moze sie najpierw zastanowic czy warto nowe ut.pl? czemu? przeczytajcie sami :o

http://forums.urbanterror.net/defau...p;topicID=16903

jesli tylko to co wymienil maxim (nie moglem przeczytac - nie mam "wyjscia na sfiat" ) to przecie to wszystko juz widziales ;> wiec otsochozi?;q

\/

Posted by cZAx on 14-05-2003 11:40:

wczoraj sie dowiedzialem ze instant i fleshe znikna na bank. pozatym netcode juz **** jest nie do wytrzymania!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by MaxiM on 14-05-2003 13:14:

Arrow

No ale miales mi powiedziec co to ma wspolnego z procesem powstawania nowego serwisu urt.pl...

Co do granatow nastapilo male nieporozumienie, to tryb Arm On Release zostal usuniety, Instant arm pozostal, caly trik polega na tym ze zaplon jest 2x dluzszy, wiec nadal mozna tak wymierzyc granatem zeby wybuchl komus na twarzy. Flashe zostaly zastapione innym tajemniczym "urzadzeniem" jednak teraz ofiara bedzie miala szanse by sie bronic w przeciwnienstwie do ofiary oslepionej flashem, to bylo lamerskie jak powiedzial TwentySeven. AK bedzie podrasowane.

Posted by cZAx on 14-05-2003 13:34:

kiedy gra traci na grywalnosci ludzie przestaja w nia grac, proste chyba? w 3.0 juz ujrzymy cs'a na enginie q3...

Posted by MaxiM on 14-05-2003 13:51:

Hehe, no dobra, nie wdaje sie juz z toba w dyskusje, bo twoje posty to zwykly flame.

Posted by on 14-05-2003 14:55:

btw luzny odezwij sie do mnie na [email protected] jesli mozesz - mam sprawe...

Posted by Makrel on 14-05-2003 17:32:

quote:
No ale miales mi powiedziec co to ma wspolnego z procesem powstawania nowego serwisu urt.pl...

Co do granatow nastapilo male nieporozumienie, to tryb Arm On Release zostal usuniety, Instant arm pozostal, caly trik polega na tym ze zaplon jest 2x dluzszy, wiec nadal mozna tak wymierzyc granatem zeby wybuchl komus na twarzy. Flashe zostaly zastapione innym tajemniczym "urzadzeniem" jednak teraz ofiara bedzie miala szanse by sie bronic w przeciwnienstwie do ofiary oslepionej flashem, to bylo lamerskie jak powiedzial TwentySeven. AK bedzie podrasowane.

Hmm AK powinni zostawic takie jak jest teraz bo ta bron na serio wymiata jaksie umei zneij celowac a jak j� polepszato bedize to samo co ze spasem w 2.6 :/ ufuf dobze ze zostaje ten tryb granat�w , aleco to to nowe ma zast�pic fleshe ? i dojdzi ejakas giwerka nowa czy mi sie wydaje? i czy fps zmaleje ?

Posted by kmb007 on 14-05-2003 22:50:

kmb007�

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
btw luzny odezwij sie do mnie na [email protected] jesli mozesz - mam sprawe...

UUU Luzny ma chody na samej gorze . Bo wiesz Luzny ja Cie zawsze lubiem .....

Tak jak prosiliscie <�(((><�

Posted by DARK_ANGEL on 15-05-2003 11:30:

Mi sie te zmiany nie podobaja (tzn brak fleszy) , ale ciezko mi teraz nad tym debatowac wiec wyraze swoja opinie jak wyjdzie 2.7 ;p

Posted by PAPUGa on 15-05-2003 15:42:

Exclamation przypominacz

chcia�em przekaza�, �e ja dzi� ju� MajeSkowi przypomnia�em o nowym ut.pl - wi�c tak tylko, �eby go nie drza�ni�

Posted by kmb007 on 18-05-2003 12:02:

Talking kmb007�

A ja chcialem powiedziec ze gg nie dziala, Luzny ma mnie w pupie, a nowe ut.pl to ma byc na wakacje

Posted by kmb007 on 19-05-2003 09:16:

Red face kmb007�

WIdze ze ruch w temacie nieprzecietny :|

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:18.