FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10583)

Posted by sYs|yavor on 30-05-2003 11:00:

POLAND: Terminy meczy

Sugeruje nastepujace terminy meczy:

Sroda miedzy godzina 20 a 23.
Niedziela miedzy godzina 20 a 23.

Dlaczego?

1. Odstep pomiedzy meczami jest mniej wiecej rowny, co gwarantuje jakis mecz przecietnie co 3 dni.

2. Sroda to dzien, gdy wieczorem zwykle bywa sie w domu. Podobnie niedziela - zwykle jest sie juz po powrocie z weekendu.

3. Dlaczego 20-23? Chodzi o to, aby mecz nie skonczyl sie pozniej niz o 24, aby ludzie mieli czas sie wyspac.

4. Sugeruje silne wskazanie na godzine 21.

5. Mecz w srode bylby scrimmem, ktory prosze traktowac jako TRENING. Jak wspomnialem, postaram sie zalatwic takich przeciwnikow, ktorzy beda chcieli grac wiecej niz dwie mapy, wiec na srodowy mecz warto zarezerwowac przynajmniej 2 godziny (na gre, plus pojawienie sie wczesniej przed meczem... - wieczorek z glowy).

6. Powyzsze terminy bylyby swiete, mecze nie bylyby rozgrywane w zadnych innych. Zony, matki i kochanki prosze poinformowac, ze od przyszlego tygodnia w srode oraz w niedziele w godzinach 20-24 NIE ISTNIEJECIE.

PROSZE wszystkich graczy POLAND o potwierdzenie, czy te terminy Wam odpowiadaja. Jesli komus nie odpowiada termin - prosze podac proponowany.

Posted by 4DDh on 30-05-2003 12:47:

Re: POLAND: Terminy meczy

Ad.3: moge siedziec od 20ej do 3ej.Nigdy sie nie wysypiam
Ad.6:Bedzie problem (nie,nie mam za duzo kochanek))

Terminy odpowiadaja.

Posted by sYs|Trinity on 30-05-2003 15:40:

Niedziela- pasuje

Co do �rody to gorzej- mam wieczorem sta�e zaj�cia Dla mnie lepszy by�by wtorek, ale je�li wiekszo�� b�dzie wola�a �rod� to si� dostosuj�.

Co do godziny, do��czam si� do sugestii- 21 jest dobra. P�niejsza by�aby lepsza ale rozumiem, �e nie wszyscy maj� wakacje

ad.6 Z kochankami nie powinno by� �adnych problem�w

Posted by sYs|pio on 30-05-2003 16:11:

Terminy i godzinki pasuja

Posted by Shalashaska on 30-05-2003 16:53:

Mi wszystko odpowiada o ile bedziemy grac w godzinach od 20 do 23, bo potem to juz tak niebardzo moge grac ( po 23 rozpoczynaja sie naloty i bede musial unikac atakow ze strony assult team'u ).
Oczywiscie w piatkowe i sobotnie wieczory moge grac oficjalnie do rana nawet.

Posted by borowies on 30-05-2003 18:33:

a wiec.
przyzwyczailem sie juz do granie wszystkich meczy o godzinie 21 (z nielicznymi wyjatkami o 20). Oczywiscie to godziny rozpoczecia. Prawda jest taka (wiem, ze jestesmy porzadni i w ogole cmok) ze ZAWSZE jest opoznienie przynajmniej 15-20 minut (raz gralem i bylo 50 heh). Do tego dochodzi 30 minut na omowienie wszystkiego przed gra.
Mi nie odpowiada nic pozniejszego niz 21. No chyba, �e b�dzie to pi�tek, ew. sobota, wtedy mog� troch� d�u�ej.

Tu ju� zacz��em wymienianie najlepszych dni dla mnie.
�roda nie pasuje mi bardzo. Najlepsze dni dla mnie to poniedzia�ek, pi�tek, sobota. Niedziela mo�e by�, ale nie tak jak poprzednie (zawal na poczatek tygodnia w szkole, ech).
Ostatnia alternatywa dla mnie jest czwartek, ale juz cienko (3 godziny wfu, nie chce mi sie ruszac palcami no i fizyka na drugi dzien).

Z niczym nie powinno byc problemu, chociaz czasami nawet formalnie przekonana zawszasu instancja nadrzedna moze wpasc na genialny pomysl .

To tyle ode mnie. Sory za dziecinnosc dotyczaca godzin, ale innej mozliwosci naprawde dla mnie nie ma.

Posted by sYs|Berserker on 30-05-2003 20:33:

Mi pasuje.

Posted by Rzbik on 31-05-2003 06:51:

jak najbardziej pasi wszystko oprocz czwartku i piatku

/acz da sie to zmienic i dla dobra innych graczy, ktorym bedzie pasowal TYLKO taki termin, moge sie poswiecic/

I choose to live and to
Lie, kill and give and to
Die, learn and love and to
Do what it takes to step through.

Posted by SARACEN44 on 01-06-2003 15:15:

Talking Awwwwwwwwww

Wszystko jak nalezy.

Dla mnie te terminy sa idealne.

Posted by SARACEN44 on 03-06-2003 17:38:

Unhappy :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Witam

Niestety nie obylo sie bez...

Start -> Programy -> Dynamix -> Tribes2 -> Uninstall

niestety...

nauka ludziska

�mier� l�ejsza ni� pi�ro, powinno�� ci�sza ni� g�ra...

wroce po czerwcu

jak by co to [email protected]
czasami bede zagladal na board.fpp.pl

do uwidzenia

Maciek (Saracen44)

Posted by SADEK on 03-06-2003 19:39:

ok

mi pasuja obydwa terminy

Posted by sYs|yavor on 12-06-2003 23:18:

Zatem srody i niedziele. Odklejam temat.

Posted by Bromba on 19-06-2003 11:27:

pasuje mi kazdy termin, chyba ze akurat gdzies wyje�dzam na d�uzej (szkolenia).

Posted by sYs|yavor on 19-06-2003 12:32:

Bromba moze pisac na forum... wow! Bromba, zdradz tajemnice, co zrobiles.... Demonica tez ma klopoty z logowaniem...

Posted by Bromba on 19-06-2003 22:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Bromba moze pisac na forum... wow! Bromba, zdradz tajemnice, co zrobiles.... Demonica tez ma klopoty z logowaniem...

nowy profil, do starego cos nie mog�em dostac has�a.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:18.