FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10583)
POLAND: Terminy meczy
Sugeruje nastepujace terminy meczy:
Sroda miedzy godzina 20 a 23.
Niedziela miedzy godzina 20 a 23.
Dlaczego?
1. Odstep pomiedzy meczami jest mniej wiecej rowny, co gwarantuje jakis mecz przecietnie co 3 dni.
2. Sroda to dzien, gdy wieczorem zwykle bywa sie w domu. Podobnie niedziela - zwykle jest sie juz po powrocie z weekendu.
3. Dlaczego 20-23? Chodzi o to, aby mecz nie skonczyl sie pozniej niz o 24, aby ludzie mieli czas sie wyspac.
4. Sugeruje silne wskazanie na godzine 21.
5. Mecz w srode bylby scrimmem, ktory prosze traktowac jako TRENING. Jak wspomnialem, postaram sie zalatwic takich przeciwnikow, ktorzy beda chcieli grac wiecej niz dwie mapy, wiec na srodowy mecz warto zarezerwowac przynajmniej 2 godziny (na gre, plus pojawienie sie wczesniej przed meczem... - wieczorek z glowy).
6. Powyzsze terminy bylyby swiete, mecze nie bylyby rozgrywane w zadnych innych. Zony, matki i kochanki prosze poinformowac, ze od przyszlego tygodnia w srode oraz w niedziele w godzinach 20-24 NIE ISTNIEJECIE.
PROSZE wszystkich graczy POLAND o potwierdzenie, czy te terminy Wam odpowiadaja. Jesli komus nie odpowiada termin - prosze podac proponowany.
Re: POLAND: Terminy meczy
Ad.3: moge siedziec od 20ej do 3ej.Nigdy sie nie wysypiam
Ad.6:Bedzie problem (nie,nie mam za duzo kochanek))
Terminy odpowiadaja.
Niedziela- pasuje
Co do �rody to gorzej- mam wieczorem sta�e zaj�cia Dla mnie lepszy by�by wtorek, ale je�li wiekszo�� b�dzie wola�a �rod� to si� dostosuj�.
Co do godziny, do��czam si� do sugestii- 21 jest dobra. P�niejsza by�aby lepsza ale rozumiem, �e nie wszyscy maj� wakacje
ad.6 Z kochankami nie powinno by� �adnych problem�w
Terminy i godzinki pasuja
Mi wszystko odpowiada o ile bedziemy grac w godzinach od 20 do 23, bo potem to juz tak niebardzo moge grac ( po 23 rozpoczynaja sie naloty i bede musial unikac atakow ze strony assult team'u ).
Oczywiscie w piatkowe i sobotnie wieczory moge grac oficjalnie do rana nawet.
a wiec.
przyzwyczailem sie juz do granie wszystkich meczy o godzinie 21 (z nielicznymi wyjatkami o 20). Oczywiscie to godziny rozpoczecia. Prawda jest taka (wiem, ze jestesmy porzadni i w ogole cmok) ze ZAWSZE jest opoznienie przynajmniej 15-20 minut (raz gralem i bylo 50 heh). Do tego dochodzi 30 minut na omowienie wszystkiego przed gra.
Mi nie odpowiada nic pozniejszego niz 21. No chyba, �e b�dzie to pi�tek, ew. sobota, wtedy mog� troch� d�u�ej.
Tu ju� zacz��em wymienianie najlepszych dni dla mnie.
�roda nie pasuje mi bardzo. Najlepsze dni dla mnie to poniedzia�ek, pi�tek, sobota. Niedziela mo�e by�, ale nie tak jak poprzednie (zawal na poczatek tygodnia w szkole, ech).
Ostatnia alternatywa dla mnie jest czwartek, ale juz cienko (3 godziny wfu, nie chce mi sie ruszac palcami no i fizyka na drugi dzien).
Z niczym nie powinno byc problemu, chociaz czasami nawet formalnie przekonana zawszasu instancja nadrzedna moze wpasc na genialny pomysl .
To tyle ode mnie. Sory za dziecinnosc dotyczaca godzin, ale innej mozliwosci naprawde dla mnie nie ma.
jak najbardziej pasi wszystko oprocz czwartku i piatku
/acz da sie to zmienic i dla dobra innych graczy, ktorym bedzie pasowal TYLKO taki termin, moge sie poswiecic/
I choose to live and to
Lie, kill and give and to
Die, learn and love and to
Do what it takes to step through.
Awwwwwwwwww
Wszystko jak nalezy.
Dla mnie te terminy sa idealne.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Witam
Niestety nie obylo sie bez...
Start -> Programy -> Dynamix -> Tribes2 -> Uninstall
niestety...
nauka ludziska
�mier� l�ejsza ni� pi�ro, powinno�� ci�sza ni� g�ra...
wroce po czerwcu
jak by co to [email protected]
czasami bede zagladal na board.fpp.pl
do uwidzenia
Maciek (Saracen44)
ok
mi pasuja obydwa terminy
Zatem srody i niedziele. Odklejam temat.
pasuje mi kazdy termin, chyba ze akurat gdzies wyje�dzam na d�uzej (szkolenia).
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Bromba moze pisac na forum... wow! Bromba, zdradz tajemnice, co zrobiles.... Demonica tez ma klopoty z logowaniem...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:18.