FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10666)

Posted by -v3-Yarecki on 12-06-2003 21:56:

Pożegnanie -v3- hibernacja

Witam wszystkich miłośników UrT. Tym razem bez zgrywy i fturnego analfabetyzmu ;-)))
Jako weteran UrT i współodpowiedzialny za swój klan, ogłaszam hibernację klanu. Trochę szkoda, razem z Pyzą gramy już 2 lata (może trochę więcej). Od roku walczyliśmy z marazmem w klanie, z lamami, ktore pchały sie drzwiami i oknami, z brakiem organizatora - zabawne, tylu wspaniałych graczy przewinęło sie przez nasz klan, niektórzy naprawde dużo sie nauczyli, ale nie znalazł się nikt, kto by pociągnął organizację. No i ciągłe problemy ze składem na mecz, zawsze się okazywało, że liczyć można tylko na kilku, ciągle tych samych graczy...4 ostatnie mecze odbyły się (w CB) w skłądach zupełnie eksperymentalnych. Koniec roku szkolnego wyeliminował Pyziatego, Szakal wymiękł, wcześniej "zdradził" Kiler....no cóż, pora wyciągnąć wnioski.
Gramy dla przyjemności, ja, Pyza, TooD, może jeszce ktoś sie odważy jako członkowie hibernaci klanu -v3-. Nie znikamy. Zobaczymy jak sie potoczy koło fortuny. Nie ma przyjmowania nikogo do klanu. Koniec. Jeśli znajdzie się kilku graczy na poziomie, nie tylko ze skillem ale i kulturą i klasą, to klan odmrozimy. Klan, to ma być KLAN - zgrana paka qmpli, a nie zbieranina pseudomastahów. Pozdro dla wszystkich.

Posted by Crus2001 on 12-06-2003 22:40:

Szacunek...

Chciałem złożyć wyrazy uznania dla -v3-, był to mój pierwszy poważny klan, z którego sporo wyniosłem. Yarecki był zawsze dla mnie wzorem gracza:-)
Może i nie byłem w v3 w momencie największej ich sławy, ponieważ zacząłem grać nieco później. To jednak myślę że niewiele straciłem
thx za wspólną grę....
-respect-

Posted by B0rG on 14-06-2003 13:49:

wieniec na dłonie prezesa doręczy ścierwisko

Posted by gniazdo on 17-06-2003 12:46:

Cool veni vidi vici

Szkoda v3 - to jeden z 2 klanów który ostał się z "wielkiej czwórki" - klanów które rządziły polską sceną gdy zaczynałem przygodę z UrT. dT - znikneło, reaktywowane przez Chesterskiego z 4 razy ; av - uszczuplone po powstaniu synth, przerodziło się w tD, natomast r3 przeżywa kolejny etap reaktywacji pod dowództwem jaggeda - słowa uznania za pozostanie wiernym swoim barwom.

Pan Panie Janie też jest przykładem wytrwałości. v3 parę razy stało już na kawędzi i jak widac nadal stoi. Mam nadzieję że .... uda się przywrócić świetność klanowi który niegdyś dzielił i rządził na polskiej scenie.

Posted by MaRcel on 17-06-2003 13:40:

true true

Posted by n@sTi on 12-10-2003 12:48:

Exclamation Nie mA BataA !!!

v3 było !! jesT !! i Bedzie !!! pożegnanie z Hibernacja !!! Znoff dziala VeniVIdiVIci !!! nasza nowa stronka : www.v3.up.pl !! nasz kanał Irc'a #-v3- !! Jesli ktos chce znoff grac z tagiem -v3- to zapraszamy :> aktualny team:
-n4sTeuSz
-PYziaty
-Yarecki
-TooD
-Crazy
-Goral
-leo
-max
-KG
-Ta_b = r
Jesli jestes doobrym graczem i posiadasz kulture osobista :> to znajdzie sie miejsce tez dla ciebie !!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:56.