FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10667)

Posted by sYs|yavor on 12-06-2003 23:14:

POLAND: Gracze na wakacjach

Sadek - na wlasne zyczenie zawiesza aktywnosc w POLAND do odwolania.

White Death - od 28 czerwca na okres wakacji.

Posted by sYs|StEELhEArT on 24-06-2003 13:48:

mnie nie bedzie w srode 25.06.2003
a potem prawdopodobnie od polowy lipca do poczatku (pierwszy tydzien ? ) sierpnia

Posted by sYs|StEELhEArT on 24-06-2003 17:15:

PISZE ZA KANGURA

przebrzydly torbacz sie zabawial pila i odkryl ze kroi mieso na rowni albo i lepiej od drewna.

jest pocerowany ale niemoze przy kompie siedziec (pewnie mu druty, czy cus, zawadzaja o blat ) wiec jest na jakis czas wylaczony z gry.

Posted by sYs|yavor on 24-06-2003 17:54:

O w morde kangura... Ciesz sie ze zyjesz i zes nie jest kobieta, monia... Kuruj sie i wracaj, czekamy.

Posted by borowies on 25-06-2003 09:03:

Chcia�em zg�osi�, �e b�d� nieobecny od 4 do 11 lipca i nast�pnie od 24 lipca do 1 wrze�nia (prawdopodobnie, mo�e by� dziurka w sierpniu i troch� wcze�niej wr�ci� mog�).

Posted by Bromba on 26-06-2003 20:20:

White wyjecha�, dlatego podobnie jak i Saracena nie bierz pod uwage w ustalaniu sk�ad�w. Zreszt� pewnie juz sie zmienia wg tego co namalowa�e�.

Posted by sYs|pio on 27-06-2003 07:53:

Dzisiaj 27.06.2003 wyjezdzam i wracam 1 lipca.

howk

Posted by FrYtA on 28-06-2003 23:23:

mnie nie bedzie chyba w sierpniu na 2 tyg... ale nie znam dokladnych dat ale bezemnie it ak rade sobie dacie

Posted by sYs|Trinity on 30-06-2003 08:44:

Dzisiaj wyjezdzam do Poznania na egzamin i pewnie zostane tam do terminy 2 egzaminu ktorego jeszcze nie znam. Dlatego nie wiem czy juz wroce na srodowy mecz

Na wakacje wyjezdzam 5 lipca- wracam 20 lipca

Posted by DSinner on 01-07-2003 17:53:

Bardzo prosz� o traktowanie mojej osoby do dnia 24 lipca 2003 roku jako "gracza na czasowym zes�aniu" Niestety teraz koniec sesji, a zaraz potem wyjazd na wakacje.

Serdeczne dzi�ki i do zobaczenia!

Posted by Bromba on 01-07-2003 18:15:

Mo�e to nie o wakacjach, ale jednak o nieobecno�ci. Rzbik straci� sie� do odwa�ania i narazie nie bedzie gra�, prosz� nie bra� go pod uwag� w ewentualnych sk�adach na mecze. Tak� wiadomo�� przes�a� mi SMSem.

Posted by Eldabor on 04-07-2003 12:38:

Zegnam wszystkich mi�ego grania ...

Posted by sYs|pio on 04-07-2003 14:03:

A gdzie tyl El uciekasz, co?

Posted by sYs|yavor on 04-07-2003 14:06:

Pewnie do Tower ;-PPP

Posted by wayha on 04-07-2003 16:19:

Rowniez opuszczam szeregi POLAND - kierunek -> ]|[

Powiem tylko, ze sie rozczarowalem ..

Posted by sYs|pio on 04-07-2003 16:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Pewnie do Tower ;-PPP

A to dobre...

Wayha: A czym sie rozczarowales?

Posted by sYs|pio on 04-07-2003 16:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Pewnie do Tower ;-PPP

A to dobre...

edit:
Ech, nie moge usunac tego... yava usun plz

Posted by wayha on 04-07-2003 16:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
A to dobre...

Wayha: A czym sie rozczarowales?

Pio sorry, ale jak zakladasz klan to nie podwijasz ogona pod siebie po miesiacu , do tego jeszcze zdajac sobie sprawe z tego, ze masz pod soba graczy malo doswiadczonych, obiecujac im przy okazji cuda na kiju a potem olewajac ... nie trudno sie przy organizacji takiej zabawy domyslic, ze beda wtopy, niedociagniecia, porazki .. tak trudno to wykalkulowac ?

Posted by Bromba on 04-07-2003 18:22:

odejscie yavora urazi�o wszyskich graczy t2, ale i ja nie jestem bez winy (moje przy�aczenie si� do [m]), lecz jednak nie ja opusci�em ludzi kt�rzy liczyli na mnie, a co do [m] stwierdzi�em ze mam do�� czasu by pogodzic gr� w obu klanach i doszliwowac umiej�tniosci kt�rych mi brak (to tez spos�b), na dzie� dzisiejszy nie widz� sie w sYs i PL, usuwam sie i zaczynam gre w tower z ludzmi kt�rzy wsp�lnie chca grac i mam nadzieje nie odejda po miesi�cu....

Posted by sYs|yavor on 04-07-2003 18:53:

>ale jak zakladasz klan to nie podwijasz ogona pod siebie po
>miesiacu , do tego jeszcze zdajac sobie sprawe z tego, ze masz
>pod soba graczy malo doswiadczonych, obiecujac im przy okazji
>cuda na kiju a potem olewajac ... nie trudno sie przy organizacji
>takiej zabawy domyslic, ze beda wtopy, niedociagniecia,
>porazki .. tak trudno to wykalkulowac ?

Rozumiem, Wayha, ze to olewanie to ja? A nie bylo aby nieco inaczej? Nie bylo aby tak, ze jak zwykle kazdy z Was przerzucil odpowiedzialnosc na mnie? Sil do w miare solidnego podejscia do sprawy starczylo Wam na dwa mecze. To nie ja zaczalem po dwoch meczach kombinowac ze zmianami, to nie ja zaczalem nie przychodzic na mecze. Ja za to zostawalem tuz przed meczem ze skladem, ktory z pierwotnym, przedstawionym na forum, mial zero wspolnego. Jesli gracze nie wykazuja odrobiny odpowiedzialnosci, jesli nie ma dyscypliny, jesli nie starcza im czasu nawet na zapoznanie sie z rola, jaka powinni grac w meczu - wybacz. Nie bede marnowal kolejnych miesiecy gry. Marnuje juz drugi rok, choc spokojnie moglbym od roku grac w jakims dobrym klanie zagranicznym. Popatrz na siebie, na to, jak grales na Minotaurze. Jak byk w rozpisce - obrona wiezy z yavorem. Widocznie bronilismy innych wiez, co by sie zreszta zgadzalo, bo czesciej widzialem Cie pod wieza przeciwnika niz moja.

Ja olewalem? "Lekko" mnie zirytowales. Jest prosta metoda, zeby to sprawdzic, kto jak podchodzil do meczy. Ja udostepniam swoje dema z Mino i Kata, reszta zawodnikow robi to samo. Obejrzymy, porownamy, zobaczymy, kto tu kogo olewal. Iluz to z Was dostarczylo swoje dema? Na kilka meczy POLAND widzialem tylko JEDNO demo HO. JEDNO, choc HO to kluczowa formacja w T2, od poczatku kulejaca i migajaca sie od solidnych treningow. Reszta nawet nie pofatygowala sie przeslac mi dem. I Ty smiesz mi mowic o olewaniu? A ilez to razy ogladales jeden mecz POLAND? Ja bodaj 5-6 razy kazda mape, z POV-a roznych graczy. Plus pisanie taktyk i innych dupereli. Ty zas, na moje, nawet nie przeczytales taktyki na ostatni mecz.

Jesli w czwartym meczu w druzynie popelniane sa elementarne bledy, to mozna wybaczyc je jedynie graczom nowym. Nie wybacze natomiast graczom doswiadczonym, ze ignorowali moje wrecz natretne i chamskie wydzieranie sie w meczu z prosba o drugiego chasera. Co jest, u licha, Wy mi laske robicie (przez l z kreseczka )? Ubzduralem sobie, zeby flagi bronic? To moje widzimisie? Jesli olewacie podstawowe zasady gry, o ktory trabie od dluzszego czasu, jesli swoim olewactwem doprowadzacie do sytuacji, w ktorej opuszczam mecz w czasie trwania - wyczyn wyjatkowy w mojej wieloletniej historii gracza - to czego oczekujesz? TO JA WAS OLALEM? Ogladajac demo z Katabatika widze cos zupelnie innego.

Jesli chcecie sie bawic w T2, bawcie sie beze mnie. Ja chce grac, po prostu grac w druzynie, w ktorej gracze widza cos wiecej niz koniec wlasnego nosa.

To primo.

Secundo - najlatwiej podkulic ogonek i zwiac, zwalajac wine na innych. Do niczego nie doprowadziles swoja gra w T2. Do niczego. Nigdy nie utworzyles zadnego klanu, nigdy nie zalatwiles zadnego meczu, byles jedynie zwyklym konsumentem. I Ty mi gadasz o olewaniu? Jakim prawem, moge wiedziec? Takie prawo bys mial, gdybys sam cos zrobil. Wyraznie jednak cos przeoczylem, bo takiego wydarzenia sobie nie przypominam. Z wyjatkiem wiecznego malkontenctwa.

Tertio - nie uwazam, aby POLAND powinno przejsc do historii. Prawda jest taka, ze ani Simon, ani Piotrusek, ani ja do tego klanu nie pasujemy, gdyz w praktyce roznica miedzy naszymi umiejetnosciami a umiejetnosciami reszty graczy jest zbyt wysoka. Natomiast jest jakas forma organizacji, jest calkiem sporo graczy. Klopot w tym, ze te gracze w wielu przypadkach to takie - za przeproszeniem - dupy wolowe, ze to dosadnie nazwe. Gdy maja na kogo zwalac odpowiedzialnosc i gdy maja osla, co to fure ciagnie, to jeszcze sa zainteresowani gra. Gorzej, gdy zostaja sami.

I wlasnie o te roznice w mentalnosci mi chodzi. Ja, gdy przegrywam, mobilizuje sie do dalszego wysilku. Dla mnie przegrana jest powodem do zastanowienia sie, do analizy, do wyciagniecia wnioskow, moze dlatego, ze chce sobie udowodnic, ze moge byc w swiecie tej gry lepszy od przeciwnika. Wy - zaczynacie olewac kolejne mecze, nie przygotowujecie sie do nich itp. Sorry, albo zmienicie te mentalnosc, albo nigdy nie dojrzejecie do etapu, w ktorym bedziecie w stanie uformowac w miare sprawnie dzialajacy klan.

Naturalnie, te dosadne uwagi nie dotycza wszystkich graczy POLAND. Jest tam pare osob, ktore zapowiadaja sie niezle. Dobrze zaczyna grac D3monica, choc pewnie slaby komp nie ulatwia mu zycia. Trinity swoim rozsadkiem i solidnoscia doskonale nadrabia nieco mniejsza celnosc. Keeper, ktory wyraznie zaczyna wiedziec, o co w tej grze chodzi. White Death, ktory jest otwarty na sugestie i rowniez zaczyna rozumiec gre coraz lepiej.

Z drugiej strony mamy paru panow, ktorzy podejscie do gry maja bardzo swobodne. Wielce rozczarowal mnie 4ddh, widocznie PlanetSide jest faktycznie i mniej stresujace, i mocniej wciaga. Nawet nie wiesz, czworeczko, jak to widac, gdy gracz zaczyna traktowac gre jako dodatek... Homic, ktory dzieki swojemu niezwyklemu zapalowi do gry w POLAND juz tydzien temu trafil do [m]. Eldabor, wybrzydzajacy w pozycjach jakby seksu z Kristianna Loken dotyczyly, a nie kolejnego meczu w T2. Ilez to razy Berserker cwiczyl z White Death wspolne ataki na flage? (zreszta to wina obu...)

Macie problem wylacznie z jedna rzecza - z podejsciem do gry. Byly juz momenty, w ktorych stanowiliscie team - a bylo to pierwsze mecze, gdy Wam zalezalo. Im dalej w las, tym mniej dyscypliny, tym mniej solidnosci, tym wiecej wybrzydzania, zmian w pozycjach, tym gorsze nastawienie przed meczem. Tym mniej Wam zalezy, tym mniej sie mobilizujecie. A mecz w T2 to nie pykanko, tu trzeba miec naprawde mentalnosc wojownika, aby wygrac. Trzeba po prostu chciec. Czego zycze i mam nadzieje, ze znajdzie sie chetny do prowadzenia POLAND, a klan bedzie odskocznia dla wielu graczy i pozwoli im zapoznac sie z innymi urokami T2 niz tylko walka ze skladem na mecz.

Posted by wayha on 04-07-2003 21:00:

yavor, miedzy _olewaniem_ a _olaniem_ jest roznica .. wiec chyba nie trafiles, nie mialem na mysl ze OLEWALES a ze OLALES , nie bylo tak ?? Nie interpretuj postow tak jak Ci to pasuje.

swoje dema z mino chetnie udostepnie (i to z esm i to z ga) .. to, ze nie widziales mnie przy fladze przez ulamek sekundy nie znaczy ze mnie tam nie bylo.
Lol, czekalem tylko az zaczniesz wypomiac gracza ich poziom gry .. hehe .. owszem moze nie gralem pewnie za dobrze bo gram w t2 5 mies. z czego bardziej powaznie 3. Nikt przeciez nie gra tak wspaniale jak "nie pasujacy do klanu" Yavor w trzech wcieleniach.

A skoro nie chcesz marnowac kolejnych miesiecy to po co sie za to brales ??

Mam tu przedstawiac maile graczy do Ciebie z prosbami o dema ?
Popatrz dokladnie kto Cie o nie prosil i komu je wyslales. Oczywiscie, nie jest to wygodne .. ale po co pisac na forum ze to zrobisz...

Oczywiscie ze nie zalozylem tez zadnego klanu, kazdy ma zakladac , po kilku miesicach w t2 ? I co ? To jest dla Ciebie wyznacznik gracza, wlasny klan ? Co Ty chory jestes? Chce po prostu grac. Nie mow mi , ze jestem malkontentem, gralem tam gdzie chciales. Wyslalem Ci maila z pytaniem dlaczego gram akurat na takiej a nie innej pozycji skoro nigdzie nie wymienilem jej w formularzu .. nie raczylas odpowiedziec. Trudo.
Pamietaj, ze Ty oglosiles sie "dyktatorem" .. i wziales odpowiedzialnosc za klan, przynajmniej w jego zalzku. Potem
moglo sie to zmienic. Ale nie po miesiacu.
Nie bede sie wiecej rozpisywal .. naczytalem sie dosc tego typu dyskucji na "innym forum". I do dzisiaj wymiotowac mi sie chce jak sobie je przypominam.

Posted by sYs|yavor on 04-07-2003 21:35:

>A skoro nie chcesz marnowac kolejnych
>miesiecy to po co sie za to brales ??

To proste. Obejrzyj demo z pierwszego meczu POLAND i obejrzyj moje demo z Katabatika. Bralem sie po to, aby NIE WIDZIEC takiej roznicy.

>opatrz dokladnie kto Cie o nie prosil i
>komu je wyslales.

Skonczy wyjezdzac z tymi wiecznymi pretensjami pod moim adresem. Po pierwsze, nie mam monopolu na T2 i gdy czegos nie powiem, nie napisze i nie pokaze nie znaczy to, ze w T2 to nie istnieje. Po drugie, dema sa dostepne, udostepnilem je wraz z nagraniem z treningu slizgow na feign sprzed tygodnia. Na ktorym nota bene bylo ledwie pare osob.

>Chce po prostu grac.

Ja rowniez. A nie wiecznie inwestowac kupe czasu w graczy, ktorym zapalu starcza na 2 mecze.

>I do dzisiaj wymiotowac mi sie chce jak
> sobie je przypominam.

Bylo wtedy rowniez zdecydowanie wypowiedziec sie i zajac stanowisko nieco inne niz obserwatora. Zawsze jednak lepiej byc w tlumie, nie angazowac sie w nic i jedynie pakowac sie co pewien czas z wielce madrymi postami.

Z kazda Twoja wypowiedzia jestem bardziej szczesliwy, ze dalem sobie spokoj z POLAND. I z kazda Twoja wypowiedzia nabieram coraz wiecej przekonania, ze jednak powinienem dac sobie takze spokoj z cala polska scena T2. W koncu moze faktycznie macie racje: po co u licha sie wysilac, skoro to ma byc wylacznie przyjemnosc, a moje umiejetnosci naprawde wystarczaja do gry w dobrym zagranicznym klanie?

Zrobcie cos u licha wreszcie sami. Sami czegos sie dopracujcie w T2, Sami znajdzcie jakies routy, sami zrobcie jakies demka, sami opiszcie podstawowe problemy. Sami zbudujcie klan, sami nauczcie sie obowiazkowosci, sami nauczcie sie, czym jest szacunek dla wysilku i czasu innych graczy. Sami zorganizujcie mecze. SAMI.

Ja definitywnie pasuje, ograniczajac sie do malo obciazajacego moderowania forum.

Powodzenia.

Posted by Eldabor on 04-07-2003 21:38:

Eldaborem to .... nie wycieraj. Poproszono mnie zebym przeszdl na inne pozycje wiec sie zgodzilem i to sie zdazylo tylko w JEDNYM meczu !!!!!! wiec wara odemnie .....

Posted by sYs|yavor on 04-07-2003 21:42:

Kulturalniej, Eldabor. Masz cos na obrone - pisz normalnie. Nie - licz sie z konsekwencjami, bo takiego jezyka nie bede tu tolerowal.

Posted by Hamil_Hamster on 04-07-2003 22:31:

Chyba mam pecha...

W zeszlym roku jak zaczalem grac w T2 to jeszcze byl poza SyS jeden klan - PoL, niby to malo ale zawsze cos, nie wiem dokladnie co sie stalo bo mi odlaczono net ale jak jeszcze gralem to juz byla "moda" na to aby lepsi gracze przechodzili do bardziej zaawansowanego w grze SyS.
Tez nikomu nie chcialu sie ruszyc na treningi (ale jednak czasami sie udalo organizowac, chociarz cienko) i chyba tez nikt nie chcial byc "nianka" dla graczy ktorym sie nic nie chce - nie wiem, zgaduje na podstawie tego co widzialem, nie wnikam bo mnie w tedy nie bylo.

Dopiero niedawno znowu moglem zaczac grac, i sie ucieszylem ze jedak jest jakis klan w ktorym mozna pograc i nabrac wprawy, nie zdazylem sie nawet zapisac i juz widze ze kicha z tego bedzie , poniewaz (jak zwykle) wieksasc graczy ma wszystko gleboko w d.... , nikomu nie chce organizowac sie trening�w ani uczyc nowych graczy, ani tymbardziej namawiac leniow by sie wzieli za gre...
Doswiadczeni gracze z SyS widac juz nawet nie proboja reformowac polskich graczy a zamiast tego uznaja ze szkoda nerw odchadza z polskiej sceny i lepiej zostawic to wszystko samo sobie...

Watpie by sobie poland poradzil jak wiekszosc graczy ma taki stosunek do gry, sadze ze raczej ci lepsi poszukaja sobie (za przykladem yavora) miejsc w zagranicznych klanach a reszta bedzie grac na pubsach ewentualnie formowac co jakis czas male, krotko zywotne-klany.

Oczywiscie ze nikt nie chce byc "przedszkolanka" 2 lata, ale tez zostawianie wszystkiego by bylo samo sobie spowoduje ze nie bedzie kto mial tego wszystkiego jakos trzymac w kupie.

Przecierz musi byc jakis slabszy klan w ktorym gracze moga nabierac doswiadczenia, bo raczej nikt "ze startu" nie dostanie sie chociarz by do SyS (ktoryz braku konkurecji bedzie gral pewnie tylko z zagranicznymi klanami), a brak mozliwosci grania z polakami moze jednak powaznie zniechecic czesc graczy, a i jest ich mniej tym gorzej (takie jest moje zdanie).

Moze lepiej jednak uznac ze to tylko tymczasowe problemy i jeszcze troche poprobowac cos zrobic z dosyc nowego tworu jakim jest Poland?
Przecierz jedna wpadka na pczatku nie musi znaczyc ze i tak nic z tego nie bedzie.

Posted by sYs|Berserker on 04-07-2003 22:32:

Wyglada na to, ze yavor to wybredna istota.Jak zaczynalem grac i czytac forum to pamietam narzekania na to ze w klanie(sYs) nie ma graczy, a granie meczy 10vs14 to normalka.Teraz w Poland gracze niby sa, ale z kolei poziom gry jest za niski...no coz.Co do samego odejscia z Poland to masz do tego prawo.O tym ile zrobiles dla t2 w polsce nie trzeba chyba pisac i jesli masz ochote na pogranie sobie w lepszym swiecie to tego nikt Ci zabronic nie moze.Przyznam jednak, ze spodziewalem sie odrobine wiecej cierpliwosci z Twojej strony.Ja rozumiem, ze budujesz druzyne od dlugiego czasu, ale skoro juz po miesiacu dajesz za wygrana to moze zamiast tworzyc Poland mogles od razu znalezc sobie klan.Nie byloby teraz niepotrzebnych pretensji.Do tego moze to spowodowac, ze czesc graczy powie T2 papa.Tego chyba nie chciales? Chociaz z tego co piszesz w przedostatnim poscie to hmm:/
ps.Poprosilem Eldabora o zmiane pozycji, bo nie czuje sie zbyt pewnie prowadzac bombowca.Wiec to nie on zmienial pozycje tylko ja.Poza tym takie wypominanie graczom w tym momencie jest troche nie potrzebne.

Posted by sYs|yavor on 04-07-2003 22:44:

Powiem Ci Berserker, ze ja po prostu juz nie mam pomyslu, co mozna zrobic, zeby ludzie zaczeli grac w T2, ekhm, "competitively". Moze jeszcze jakis skrypt do zglaszania sie na poszczegolne mecze by pomogl, ale pewnie dlugo nie powstanie.

Gorzej, ze nie widac zadnych postepow w grze. Malo tego, wyraznie wyczuwam zupelnie inne podejscie do tematu. Pierwsze dwa mecze - komplet ludzi, kazdy stara sie jak moze, wszystko wiadomo, wszystko gra. Kolejne dwa mecze - bajzel kompletny. Sklady w meczu inne od zgloszonych, wlaza na 3 minuty przed meczem ludzie w zastepstwie innych, co chwile ktos gra gdzie indziej, a polskich graczy nie stac na opanowanie stawiania MPB na WarSpring - no boze kochany... I wreszcie ten Katabatik, ktory uswiadomil mi, ze to wszystko nie ma sensu - cale to pisanie, robienie dem, organizowanie klanu, udawanie, ze sie przygotowuje taktyki, ktorych potem i tak nikt nie realizuje...

Posted by sYs|Berserker on 05-07-2003 01:08:

Z tym podejsciem do grania to troche przesadzasz.Ja widze, ze wiekszosc jednak stawia sie na mecze i gra jak potrafi.Inna sprawa, ze tych kilku nie stawiajacych sie, czy zle grajacych poprostu nie mozna wykluczyc z druzyny bo nie ma na ich miejsce nikogo.W innych krajach sytuacja jest inna.Olewasz mecze? To nie grasz i tyle, na twoje miejsce czeka kupa innych graczy. Tu takiego komfortu CL nie ma.
Co do przyciagania graczy do T2 mam nadzieje posluzy ten Twoj przegigamasta film, ktory tam tworzysz )

Posted by sYs|yavor on 05-07-2003 03:52:

Jeden film niczego nie zmieni, choc pewnie znowu pare ludzi czesciej zacznie pojawiac sie w T2. Pamietaj, ze to nie bedzie film z gry, tylko film osadzony w realiach T2 - taki... Anitribes Poza tym... ten film w sprzyjajacych okolicznosciach zdaze zrobic za 2-3 miesiace, a najprawdopodobniej bede musial sie ostro sprezac, zeby go pokazac w rocznice "Travel". Jest sporo problemow, bo dysponuje teraz tylko jednym kompem i nie jestem w stanie przeprowadzac szeregu testow... Tia... gdyby byl polski serwer T2, na ktorym moglbym przedpoludniami eksperymentowac, byloby lekko lepiej... Zycie.

Posted by $corcerer on 05-07-2003 11:42:

Wszystko sprowadza si� do paru rzeczy:

1. yavor odchodzi, nikomu ne chce si� przej�� pa�eczki- jakie wyj�cie? DISBAND TRIBE i po ch****� to? mo�e kto� by si� znalaz� (GORA wr�ci�, on ma do�wiadczenie, homic, mn�stwo innych graczy) bo co zabija� klan kt�ry ma coraz wi�cej zawodnik�w i doprowadzi� polsk� scen� T2 do rozsypki tak �e w ka�dym klanie bedzie ma�o graczy?

2. yavor: nie b�d� si� k��ci� z Tob� (mam ju� tego do�� i Ty chyba tesh) ale szkoda �e odszed�e� z poland. mog�e� tam zosta�, cho�by dla zachowania pozor�w. Ale- jak chcia�e� tak zrobi�e�, is you wish.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:54.