FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1073)

Posted by yebisu on 12-09-2001 23:00:

Question historia counter'a

mam pytanie....
moze sie wydac niektorym glupie ale na serio mnie to ciekawi...
zaczalem grac w cs'a gdzies w lutym czyli od wersji 1.0 i zawsze sie zastanawialem czym sie ta wersja roznila od poprzednich...?
wiem ze tamte to byly tylko dodatki do hl'a itp itd ale chodzi mi o zmiany merytoryczne...
przykladowo wiem juz ze podobno kiedys colt mial przyblizenie
ale poza tym nie wiem nic
napiszecie mi cosik o tym bylbym naprawde wdzieczny...?
w koncu cs ma juz sporo czasu bo przeciez w polsce pojawil sie i tak pewnie z opoznieniem w stosunku do zachodu
a ile juz ma latek tak dokladnie? mam modemik i nie chce mi sie wydawac pieniedzy na poszukiwania informacji o tym skoro mam was moi kochani

Posted by Old Surechand on 13-09-2001 10:56:

Re: historia counter'a

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
mam pytanie....
moze sie wydac niektorym glupie ale na serio mnie to ciekawi...
zaczalem grac w cs'a gdzies w lutym czyli od wersji 1.0 i zawsze sie zastanawialem czym sie ta wersja roznila od poprzednich...?
wiem ze tamte to byly tylko dodatki do hl'a itp itd ale chodzi mi o zmiany merytoryczne...
przykladowo wiem juz ze podobno kiedys colt mial przyblizenie
ale poza tym nie wiem nic
napiszecie mi cosik o tym bylbym naprawde wdzieczny...?
w koncu cs ma juz sporo czasu bo przeciez w polsce pojawil sie i tak pewnie z opoznieniem w stosunku do zachodu
a ile juz ma latek tak dokladnie? mam modemik i nie chce mi sie wydawac pieniedzy na poszukiwania informacji o tym skoro mam was moi kochani

Ja tam prawie od poczatku gam w C'S... Najbardzien utkwily mi akce na militi z m4... tak giwera byla the beast... bo miala zomma.. malego ale mila... Kalacha mial taka rozutnosc ze jak ktos bigal i zdobyl 1 fraga na runde to byl lol P.......Ale w tedy nie bylo takich dobych graczy... oprucz klanu [GROM] gdzie byli debesciacy )

Posted by RapTuS on 13-09-2001 14:39:

Re: Re: historia counter'a

quote:
Napisane oryginalnie przez Old Surechand

Ja tam prawie od poczatku gam w C'S... Najbardzien utkwily mi akce na militi z m4... tak giwera byla the beast... bo miala zomma.. malego ale mila... Kalacha mial taka rozutnosc ze jak ktos bigal i zdobyl 1 fraga na runde to byl lol P.......Ale w tedy nie bylo takich dobych graczy... oprucz klanu [GROM] gdzie byli debesciacy )

heh nawet znam jednego...

m4 mial zoom ? cool

Posted by [SPECNAZ]N3o on 13-09-2001 17:07:

no yyy temego, o ile wiem skiny byly troche inne, mniej broni, nie bylo five-seven ani elitte
nie pamietam, byly troche inne mapy

Posted by [SUN]Lis3n on 13-09-2001 20:28:

i uzi rzadzilo !!!

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Posted by [SUN]SnipeR on 13-09-2001 21:01:

i pistolety byly do bani
tzn nie dalo sie z taka czestotliwoscia naparzac i mozna bylo trzymac fire a one strzelaly po swoiemu

Posted by yebisu on 13-09-2001 22:18:

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez Old Surechand

ale to znaczy ze terro mialo przesrane?!
bo jesli kalasz byl do dupy to trza bylo samym comanndo walic ktore owszem jest niezle ale nie tak dobre jak teraz kalasz

Posted by Rolin on 14-09-2001 10:33:

Wersja 6.5 i 7.1 dla mnie sa najlepsze .
Czlowieki sie fajniej poruszaly .

Posted by Rzeznik on 14-09-2001 14:07:

Z tego co wiem, mo�na to jeszcze sk�� �ci�gn��. Wi�c jak kogo� interesuje to mog� poda� linka.

Posted by Old Surechand on 14-09-2001 17:53:

Talking lol

Wow nie myslalem ze moze byc beta C'Sa do sciagniecie... Big lol P

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 14-09-2001 20:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Z tego co wiem, mo�na to jeszcze sk�� �ci�gn��. Wi�c jak kogo� interesuje to mog� poda� linka.

Ja bylbbym zdecydowanie zainteresowany.

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by Rzeznik on 14-09-2001 21:09:

No, wi�c masz:

ftp://ftp.krasnik.pl/vol/1/3dfiles/games/csb66full.exe - CS beta 6.6

ftp://ftp.task.gda.pl/mirror/ftp.ga...e/csb70full.exe - CS beta 7.0

ftp://ftp.task.gda.pl/mirror/ftp.ga...e/csb71full.exe - CS beta 7.1

To co lubie w tych wersjach to stare mapki i bugi. Stare italy bylo swietne (moza bylo wchodzic na dachy), stary aztec wygladal zupelnie inaczej. Natomiast jesli chodzi o bledy to hostage jumping na italy, assaulcie itd.

Posted by RapTuS on 14-09-2001 23:00:

quote:
No, wi�c masz:
To co lubie w tych wersjach to stare mapki i bugi. Stare italy bylo swietne (moza bylo wchodzic na dachy), stary aztec wygladal zupelnie inaczej. Natomiast jesli chodzi o bledy to hostage jumping na italy, assaulcie itd.

hehhe jaki lol chyba zaraz sobie sciagne z tasku i pogram na tej starej italy i innych mapkach z czystej ciekawosci... i sprawdze co sie przez ten okres czasu zmienilo na lepsze a co na gorsze... kurde super by bylo gdyby na italy mozna bylo po dachach lazic

Posted by yebisu on 15-09-2001 00:24:

Question

ale trza do tego miec half life'a czy nie?
wiem wiem nie znam sie juz to mowilem

Posted by Rzeznik on 15-09-2001 08:40:

To znaczy zalezy o co ci chodzi... Jezeli o to, czy mo�na gra� bez HL (tak jak w wersji pude�kowej CS'a) to niestey nie. Natomiast jesli ci chodzi o star� wersj Half'a to nie trzeba, mo�na gra� na nowej (s� kompatybilne w d�).

Posted by RapTuS on 15-09-2001 16:04:

a ma ktos moze namiar na stare mapki ??
w sumie to nie bede sie bawil w instalowanie starej wersji... ale pogralbym chetnie na starej italy lub aztec

Posted by Rzeznik on 15-09-2001 17:09:

Z tym b�dzie problem... Oczywi�cie mog� ci je wys�a� na maila, ale niestety nie maj� one �adnych "oficjalnych" nazw, wi�c mo�e si� zdarzy�, �e ka�dy b�dzie w nie gra� pod inn� nazw�. Ja np. nazwa�em swoje "de_stary_aztec" i "cs_stare_italy". Jedynie co siege ma jak�� og�ln� nazw� - cs_siege_apc.

Posted by DisposableHero on 15-09-2001 17:15:

quote:
No, wi�c masz:

a ma ktos moze wersje beta 5.2?

Posted by yebisu on 15-09-2001 21:47:

Wink

quote:
To znaczy zalezy o co ci chodzi... Jezeli o to, czy mo�na gra� bez HL (tak jak w wersji pude�kowej CS'a) to niestey nie. Natomiast jesli ci chodzi o star� wersj Half'a to nie trzeba, mo�na gra� na nowej (s� kompatybilne w d�).

chodzilo mi o to czy mozna grac bez hl'a ale spox juz se zalatwilem to biore sie za sciaganie cs'ow

Posted by RapTuS on 15-09-2001 21:53:

quote:
Z tym b�dzie problem... Oczywi�cie mog� ci je wys�a� na maila, ale niestety nie maj� one �adnych "oficjalnych" nazw, wi�c mo�e si� zdarzy�, �e ka�dy b�dzie w nie gra� pod inn� nazw�. Ja np. nazwa�em swoje "de_stary_aztec" i "cs_stare_italy". Jedynie co siege ma jak�� og�ln� nazw� - cs_siege_apc.

to jak mozesz to wyslij mi te mapki na [email protected] - thanx

Posted by MaslaV on 15-09-2001 22:44:

Chcia�bym doa� i� w jednej z pierwszych bet countera model Ct by� wy�szy od Terro..

Posted by Rolin on 16-09-2001 00:31:

Server: RETRO

A co wy nato zeby postawic server starszej wersji CS'a
Moim zdaniem to calkiem niezla IDEA , raczej problemow by nie bylo i od 22:00 do 8:00 server SPEC moze sie zamienic w SERVER: RETRO CS ))

Co wy na to?

Posted by RapTuS on 16-09-2001 00:41:

Re: Server: RETRO

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]Rolin
Moim zdaniem to calkiem niezla IDEA , raczej problemow by nie bylo i od 22:00 do 8:00 server SPEC moze sie zamienic w SERVER: RETRO CS ))

Co wy na to?

a moze po prostu wrzucic na serwer stare na maxa mapki i na nasza strone wrzucic zip map wszytskich w jednym packu zeby chetni sobie mogli zassac i powymiatac w nocy

Posted by Rolin on 16-09-2001 02:01:

Granie w stara wersje a granie w nowa ze starymi mapami to roznica.

btw: robie mapke cs_specbaise .

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 16-09-2001 08:12:

Re: Server: RETRO

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]Rolin

Co wy na to?

Hmmm... szkoda tylko ze w godzinach w ktorych juz nie gram-cafe mi zamykaja A tak wogole to mysle ze w starsze wersje to mozna sobie pograc w domq z botami a nie na necie...

Swoja droga to zastanawiam sie wlasnie czy nie jest to objaw znudzenia graczy CS'em(te stare wersje, mapy)...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by DisposableHero on 16-09-2001 10:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Chcia�bym doa� i� w jednej z pierwszych bet countera model Ct by� wy�szy od Terro..

chyba w beta 6

Posted by RapTuS on 16-09-2001 16:06:

Re: Re: Server: RETRO

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj

Hmmm... szkoda tylko ze w godzinach w ktorych juz nie gram-cafe mi zamykaja A tak wogole to mysle ze w starsze wersje to mozna sobie pograc w domq z botami a nie na necie...

Swoja droga to zastanawiam sie wlasnie czy nie jest to objaw znudzenia graczy CS'em(te stare wersje, mapy)...

wiesz ludzie juz nie maja co robic jak czekaja na odwlekana wersje 1.3.....

ale i tak uwazam ze CS bedzie zyl jeszcze baaaardzo dlugo.. nowe mapy, patche, wersje broni.. skiny, modele, imprezy to wszytsko napedza scene CS... poza tym tu grasz w klanach a nie jak np. w quake sam... to tez w pewien sposob wplywa na to ze angazujesz sie bardziej w gre...

Long live CS !!!

Posted by Rzeznik on 16-09-2001 16:42:

Re: Re: Re: Server: RETRO

Zgadza sie, Counter bedzie zyl jeszcze przez wieki! A ja bede ostatnia osoba, ktora przestanie w niego grac!

Posted by Old Surechand on 16-09-2001 18:10:

Talking Re: Re: Re: Re: Server: RETRO

quote:
Zgadza sie, Counter bedzie zyl jeszcze przez wieki! A ja bede ostatnia osoba, ktora przestanie w niego grac!

A ja sie z toba nie zgadzam.... Jestem mlodszy i bede dluzej gral )

Posted by yebisu on 16-09-2001 23:38:

Talking Re: Re: Re: Re: Server: RETRO

quote:

hehe no nie wiem mi sie tam juz nudzi
a gram dopiero pol roku
moze jeszcze troche przy nim spedze zalezy jak z tym moim gdanskiem bedzie

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:00.