FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10785)
100 dolarow nagrody....
...wirtualnych, rzecz jasna - dla osoby, ktora poda mi nazwe mapy, gdzie flaga znajduje sie w duzej hali o podstawie wydluzonego prostokata i przekroju poprzecznym przypominajacym szesciokat z dwoma bocznymi gornymi sciankami wydluzonymi. Wzdluz dluzszego boku co kawalek sa ozdobne filary podkreslajace ow szesciokatny przekroj, a gornej czesci pomieszczenia, za filarami, biegnie korytarz.
Pliz, pliz, pliz. Wlasnie intensywnie pracuje nad mapa do "Second", gdyz chcialbym niedlugo rozpoczac prace nad filmem (mam zamiar zdazyc ukonczyc film w rocznice publikacji "Travel", wiec czasu nie jest wiele).
Heeeeelp!!!!
hmm niech pomysle... nie mam pojecia..
stary zrobisz to sam wczesniej niz ktos takie cos znajdzie bo jak pamietam to nie gralem na takiej mapie NIGDY a do mapek mam pamiec
no to do fimiku to moge isc za mieso lubie grac do filmikow z gier bylem juz w Q3 i TO
hih jeszcze t2 do kolekcji
pozdro
zabije tego kto domnie strzeli
lo jezu ale mi z tym SETI@home w tle FPS polecial w d�
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Prosze
BTW1. Wczoraj nie zauwazylem zalacznika.
BTW2. Dzisiaj nie zauwazylem nazwy mapy na screenie.
BTW3. Dzieki.
yav, starzejesz sie, wzrok ci siada
pokazujemy ci fotke a ty masz 3 sec na odpowiedz jaka to mapka
ale ja w nia nigdy nie gralem co to ma byc ?
quote:
Napisane oryginalnie przez $corcerer
Chcia�bym si� zapisa� w charakterze mi�sa armatniego !!!!!!
10v10/14v14 {ZORN} Simon Destroyer
2v2/3v3/4v4 [omg] Simon Destroyer
Nawet nie wiesz jak :-) Travel bylo testem, czy nadaje sie do montazu. Second nie jest testem, chce tam poszalec z efektami specjalnymi. Powinno sie udac zrobic pare ciekawych rzeczy z kamera, ujecia tez mam raczej dosc ciekawe wymyslone, no i nie ukrywam, ze najbardziej pociaga mnie w tym wszystkim choreografia.... Moge powiedziec juz tyle:film bedzie mial ok 9 minut akcji, z tego 1.5 minuty fragmentow rzeczywistych, reszta scenariuszowa. W czesci scenariuszowej zamierzam przedstawic bitwe ok. 200-300 osob. Scenki zrealizujemy w classicu z uwagi na szybkosc ruchu. Film bedzie historia jednego ataku i jednej ucieczki z flaga. Atak zacznie sie 1500 metrow od flagi, a skonczy 4000 metrow za nia. Obecnie jestem na etapie konstruowania map. Sadze, ze filmowanko zacznie sie w sierpniu, do tego czasu prawdopodobnie bede mial gotowa te 1.5 minutowa sekwencje z ujeciami rzeczywistymi. A do sekwencji scenariuszowych... coz, kochani, bez Was ich nie zrobie :-) Jedyna okazja, zeby przejsc do historii
A, powiem tyle, ze mam pare screenshotow z mapki, ale Wam nie pokaze W kazdym razie jesli nie bedzie przeszkod technologicznych (bo, niestety, jeszcze moga sie pojawic), to filmik zmiecie reszte fragmovies... Co zreszta jest moim celem, chce pokazac, ze za pomoca gry komputerowej mozna operowac i efektowna grafika, i zlozona sytuacja, i nastrojem....
Jeszcze zeby tylko udalo sie to filmidlo zrobic dokladnie tak, jak to sobie wyobrazam....
200-300 osob? Ehem.
Aha, nastepny razem zrob poltoragodzinny film fabularny i sprzedawaj go na p�ytach
ale 200 - 300 luda... skad to wziasc cala polska scena t2 tyle nie ma
ale zagral bym scoutem
pozdro
FryTa:
>ale 200 - 300 luda... skad to wziasc cala
>polska scena t2 tyle nie ma
Kino jest sztuka iluzji...
remiq:
Czolgow w filmie nie uswiadczysz... moze gdzies w tle grawa... bedzie tez pare MPB.
ja tez bym prosil o role mieska
a jak sie nie uda, to niech ktos zrobi takie male "behind the scenes", plz
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
FryTa:
>ale 200 - 300 luda... skad to wziasc cala
>polska scena t2 tyle nie ma
Kino jest sztuka iluzji...
remiq:
Czolgow w filmie nie uswiadczysz... moze gdzies w tle grawa... bedzie tez pare MPB.
Tyle, ze to bedzie nieco niewdzieczny temat.... Wiem z doswiadczenia, ile zajmuje zrealizowanie prostego kilkusekundowego ujecia z jedna osoba, a co dopiero z wieloma.... Za to bedziecie na liscie plac (tj. wsrod napisow koncowych
PP)
no i oto chodzi ja chce zeby moje literki migaly na czerwono i niebiesko
a ja chce grac w scemnie milosnej jako samiec
a koncowa scena mogla by byc taka jak wszyscy stoja i machaja na PAPA i jeden z tlumu strzela w kamere... koniec
najlepiej spinem
to wisytowka tej gry hyh
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:32.