FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10811)
pytanie z zestawu nr 1
elo
pytanie do wszystkich
co mi poradzicie jak stoje przed baza i czekam na bobardirta/taila czy cokolwiek innego do Vehicla a tu mi enemy wsiada i na odwrot jak ja jestem tym enemy ?
co wtedy wy robicie ?....
bo ja biore i wywoze go za mape
a jak jestem jako enemy to rozwalam nen pojazd
pozdro
eh, zalezy... jak wsiadam na pilota to rozjezdzam co jest i spadam. jak na bombardiera-puszczam pod siebie bomby . na taila nie wsiadam. Podobnie z czolgiem: na taila rozwalam co jest, ppilotem rozjezdzam ludkow na vpadzie. a jezeli ktos wsiadzie, coz... najlepiej wywiezc go gdzies, gdzie bedzie nieszkodliwy i wrocic.
Fryta, generalna rada: nie dostarczaj sprzetu przeciwnikowi, a bedziesz mial prostsze zycie Polecam siedzac w pojazdach uzywac klawisza do rozgladania sie (natomiast nie polecam uzywania wowczas widoku z trzeciej osoby, gdyz widzi sie wowczas wiecej, niz widzialby prawdziwy pilot - czyli, ekhm, jest to forma cheatu
).
eh, yavor, yavor zawsze to samo
.
rozpowszechniasz cziterstwo
hmm przycisk do rozgladania ? no to bombowo musze go sobie skonfigurowac dobrze wiedziec
Tia... Wiesz... Jest standardowo w grze Freelook sie bodaj nazywa, a dziala tak, jakby pilot mogl nagle szyjka skrecac... W sumie dosc fajny efekt, zwlaszcza, gdy wykonujesz jakis manewr i jednoczesnie ogladasz sie aby zobaczyc, co masz na ogonie...
wiem ze jest standartowo muwiac skonfigurowac chodzilo mi o przypisanie klawisza (guzika
)
i wyslij mi te skrypty new* !!!!
Jeszcze zeby ci capperzy z bozej laski, sprzatali po sobie jak przyfaluja z flaga :/. przyjdzie taki pelno w gaciach ze szczescia ze zarobil swoje paredziesiat punkcikow. Nadlatuje wrogi cap bierze flage i wsiada w jego cholerny motorek/shirk i sajonara frajerzy. Rece czasem opadaja.
Wiecej w tym winy chaserow niz cappera.
Pio wiesz jak to jest na ogolnych serwerach, czasem zadnych chasserow nie ma . I jak juz to nie chasserow tylko LD (ktorego tez czasem nie ma ). Ja wyznaje taktyke spalonej ziemi, nie zostawiac nic co sie moze przydac wrogom
.
da towarziszu da
eto jest dobra taktyka
rasyjska taktyka
na ogolnych nie ma taktyki... kazdy robi co chce tylko zeby SCORE roslo hyh
czyli najczesciej zabicie kolesia z flaga , doniesienie flagi , zniszczenie/naprawienie generatora , zabicie kogos... a zadko spotykane jest rozmieszczanie dzialek a i miny na fladze sa zawsze
ZAWSZE
No czasem spada na czlowieka taka gwiazdka z nieba
...na dodatek niekiedy machajac jeszcze tymi promykami, co to z tej gwiazdki na boki wystaja.... (buziaki dla biodermow, nigdy nie wiem, czy to ginie, czy jest na dyskotece... )
Mogli by dodac jakas inna animacje zgona czlowieka w powietrzu, w nastepnym pathu. Narazie to wyglada zawsze jak spadanie na pysk ala kreskowki z Cartoon Network (cos jak pare obrotow z q3 by bylo mile widziane)
Ps zawsze uwielbialem ogadac w q3 zgony w powietrzu w zwolnionym tempie takie Dance Macabre czy jak to sie tam pisze )
T:V powinno wiec Ci sie spodobac
Szkoda �e T:V nie b�dzie mia� systemu Havoc, a tylko zwyk�y raggdoll...ch�tnie bym zobaczy� jak wygl�da efekt trafienia w locie spinem prosto w brzuch na systemie havoc
[i]
Ps zawsze uwielbialem ogadac w q3 zgony w powietrzu w zwolnionym tempie takie Dance Macabre czy jak to sie tam pisze )[/B]
Polecam ciekawe demko havok z szkieletem
To jest HAVOK - przekr�ci�em ostatni� litere
http://www.havok.com/xtra/demos/demo-ragdoll2.html
Jak chcecie "odczepi�" szkielet naci�nijcie "h"...
LoL wczoraj uciulalem ponad 660 pkt bez przylozenia flagi. Sorry ale musialem sie gdzies pochwalic na jakims topicu
Takie wyniki sie zazwyczaj robi wlasnie bez przykladania flagi... chyba ze classic Nie ma to jak BT na kata z lamkami w przeciwnym teamie
Yep chlopy ciszyli sie swoimi genami tyle ile mi zabieralo po respawnie wziasc assa wlezc do shirka i tam doleciec Ale trzeba przyznac twardo bronili flagi
twardo ? sciagali armory i kladli wokol flagi ?
a spektakularnej smierci w q3 nie widzialem w sensie animacji trupa hyh
Tak sie staralem... napunktowac? Gdybys sie staral grac
PPP to bys zrezygnowal w pewnym momencie z bezsensownego BT, przeszedl na snajpera lub cappera i im te flagi wydlubal
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:23.