FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10865)
"_]|[_TOWER Reaktywacja"
Ogłaszamy reaktywację teamu _]|[_TOWER, chetni do grania prosze kontaktowac sie z Ke3per'em lub Steelhaet'em. Pogramy coś bez yawora skoro odszedł .....))) Troche pokaleczymy, ale bedziemy grac razem, a yav mimo ze nie chce z nami napewno pomoże (chociaz duchem:> ).....
quote:
Napisane oryginalnie przez Bromba
...Steelhaet'em...
Wlasnie tego ciagle nie rozumiem... To tu... to tam... jak tu cos nie wychodzi... to skaczemy na drugi kwiatek... Macie POLAND, macie zainteresowanych gra graczy - i co robia bardziej doswiadczeni zawodnicy? Tworza kolejna rzecz od podstaw....
I wciaz jestesmy na tym samym etapie: na poczatku.
zeby zbudowac cos pozadnego trzeba zaczac od poczatku...
na slabych fundamentach nic dlugo nie postoi.
Gorzej, gdy fundamenty solidne, a cegielki kruche...
> > na slabych fundamentach nic dlugo nie postoi.
>
> Gorzej, gdy fundamenty solidne, a cegielki kruche...
Dobry murarz nie stawia domu z kruchych cegielek mimo solidnych fundamentow.
Dobry murarz najpierw zaopatrzy sie w solidny budulec w ilosci wymaganej do postawiania chalupy, a dopiero potem bierze sie za jej budowanie. W przypadku braku cegielek dobrej jakosci murarz szuka lepszych, badz sam zajmuje sie obrobka istniejacych przed przystapieniem do budowy
quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
> > na slabych fundamentach nic dlugo nie postoi.
>
> Gorzej, gdy fundamenty solidne, a cegielki kruche...
Dobry murarz nie stawia domu z kruchych cegielek mimo solidnych fundamentow.
Dobry murarz najpierw zaopatrzy sie w solidny budulec w ilosci wymaganej do postawiania chalupy, a dopiero potem bierze sie za jej budowanie. W przypadku braku cegielek dobrej jakosci murarz szuka lepszych, badz sam zajmuje sie obrobka istniejacych przed przystapieniem do budowy![]()
Re: "_]|[_TOWER Reaktywacja"
Szeregowy vortex zgłasza sie na ochotnika, cza grać coś a nie walić smuty weźmy sie wszyscy do kupy i pokarzmy że na coś nas stać
Ale czy ktos mi moze odpowiedziec po co komu zmiana taga? Przeciez sklad i tak bedzie ten sam, albo prawie ten sam... tyle ze nie bedzie juz takiej organizacji jak w POLAND na samym poczatku. Bylo PoL, bylo tower, bylo 12, bylo POLAND - wszedzie oprocz PoL byly te same osoby w klanie i co z tego? Nowe fundamenty? Zamiast znow cos "tworzyc" lepiej wykorzystac to co sie ma. Naprawde taki problem wytypowac clan leadera i ludzi do umawiania klanowek? Naprawde tak malo osob grajacych w T2 zna jezyk angielski na poziomie srednim (taki poziom spokojnie starczy do umowienie wszystkich szczegolow dotyczacych meczu)? Zastanowcie sie nad tym - bo tower reaktywacja to imho marnowanie czasu na tworze czegos od poczatku.
howk
zawsze uważałem ze tag tower jest najładniejszy a to podobno roboty Qutera, eh niech no wraca....
dzwoniłem!!! wraca koło 24 lipca i ma miec nowy komp !!!!
Chętnie bym się przyłączył do Tower, tylko jeden problem - by ten klan GRAŁ....
A z resztą niewiedziałem ze to klan, jak mnie pamięć nie myli to Qter Horda założył jako coś jakby klub czołgów na nogach , czyli dla tych któzy grają w ciężkich pancerzac...
quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Chętnie bym się przyłączył do Tower, tylko jeden problem - by ten klan GRAŁ....
A z resztą niewiedziałem ze to klan, jak mnie pamięć nie myli to Qter Horda założył jako coś jakby klub czołgów na nogach, czyli dla tych któzy grają w ciężkich pancerzac...
No coz, takie bylo zamierzenie jeszcze przed zalozeniem tego klanuAle pozniej miala to byc szkolka hmm "ogolna"
Heh swego czasu nawet powstawala strona Tower.
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Szczerze, Homic? Jest mi obojetne, kiedy gracze sYs zbiora sie do kupy i zaczna grac. Po 2 latach meki wole miec faktycznie w klanie 3-4 aktywnych graczy z prawdziwego zdarzenia niz 15... graczy.
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Wlasnie tego ciagle nie rozumiem... To tu... to tam... jak tu cos nie wychodzi... to skaczemy na drugi kwiatek... Macie POLAND, macie zainteresowanych gra graczy - i co robia bardziej doswiadczeni zawodnicy? Tworza kolejna rzecz od podstaw....
I wciaz jestesmy na tym samym etapie: na poczatku.
zabije tego kto domnie strzeli
quote:
Napisane oryginalnie przez FrYtA
to ja bym sie dopisal
LO !
no juz to zrobilem![]()
zagral bym kurcze jakis meczyk pierona jasnego![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:33.