FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10888)
Liga miast ?
Tak se wpadłem na pomysł że jeśli jest liga miedzynarodowa i miedzy klanowa to czemu by nie zrobic Ligi Miast ??
Wygladalo by to tak :
Udzial w rozgrywkach braly by miasta z ktorych bylo by co najmniej kilku graczy ( w zaleznosci od rodzaju rozgrywek "moze 4 vs4" )
By dowiedziec sie kogo cl (cl'a wybiera dowodzacy liga (bierze pod uwage umiejetnosci) ) ma do dyspozycji na stronie byla by ankieta ( nie anonimowa) z ktorego miasta gracz pochodzi
O szczegolach powiem jesli odbierzecie to z entuzjazmem i wola gry w takich rozgrywkach !!
Mysle ze to bylo by jakies uatrakcyjnienie ... poznanie nowych ludzi ze swego miasta.
Klanowka w jednej cafe to tez fajna rzecz
Wiec piszcie swoje opinie !!
Aha przydal by sie ktos do pomocy ;/ moze jakis weabmaster
i kilku sedziow !!
ale co ja gadam najpierw trzeba zobaczyc co wy o tym sadzicie !!
wiec słucham waszych opini !!
czemu ni???!!!
Jestem zapracowanym leniem, ale jeśli mógłbym reprezentować Wrocek, to z dziką roskoszą ;-) na pewno jeszce Pyza, Szakal, Leo (szkoda że Kiler na emeryturze :-(
ejj ejj jeszcze ja :P:P
Jeszcze ja no w sumie Wrocek chyba bedzie
aha
PS
ten "dowodzacy liga" to ja oczywiscie jak by ktos sie domagal tego stanowiska
s1lVer1x1
z radomia to ja jestem marcel resrved matys uszy waszka
pwned !
fajny pomysl zobaczymy jakie miasto rzadzi w urt !!!!!!!!!!!!
hm a powiedzmy ze z katowic to ja i pwael bo tylko jego znam co gra w urt'a i jest z mojej okolicy :f
hmm
quote:
Napisane oryginalnie przez Datrixo
hm a powiedzmy ze z katowic to ja i pwael bo tylko jego znam co gra w urt'a i jest z mojej okolicy :f
To ja juz wam moge powiedziec kto rządzi, jezeli Gruszka gra jeszcze w UrT to BIALYSTOK =)
Kto przyjmuje zaklady?
A biedny rzeszow jak zwykle gdzies z tylu, bo kogo my tu mamy? Foxa? :)
OGolnie taki turniej to chyba fajna sprawa
hehehe
No ja jak troche potrenuje to moge reprezentowac Krakow
Re: ..
quote:
Napisane oryginalnie przez AnImAtE
Biorac pod uwage farta datrixa polaczonego ze skillem pwaela to pewnie by wygraly katowice, potem pewnie jakis bialystok albo jakas czestochowa, a potem wawa...
Kto przyjmuje zaklady?
A biedny rzeszow jak zwykle gdzies z tylu, bo kogo my tu mamy? Foxa?![]()
Re: ..
quote:
Napisane oryginalnie przez AnImAtE
Biorac pod uwage farta datrixa polaczonego ze skillem pwaela to pewnie by wygraly katowice, potem pewnie jakis bialystok albo jakas czestochowa, a potem wawa...
Kto przyjmuje zaklady?
A biedny rzeszow jak zwykle gdzies z tylu, bo kogo my tu mamy? Foxa?![]()
a nie mozna by tych mistrzostw miast zrobic w ramach http://www.ladder.ods.org/ ??
Cos w rodzaju CUP`a. Problem nowego www byl by z glowy i nie trzeba by zbytnio reklamowac nowej domeny itp. itd.
o to jeszcze zyje :o
"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."
quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
o to jeszcze zyje :o
hahaha to Bydgoszcz was zownuje bo stad znam tylko jednego gracza... siebie, no ale wiem ze Bydgoszcz kocha Zabrze wiec kood z FrD i jego 300fps cos moze zdzialac. Przynajmniej jesli chodzi o kwestie picia tanich win.. bo o to w calej tej lidze chodzi, nie?
whateva.
a z tym 2 na 2 miasta to bedzie lipa szczeze bo polacza sie 2 najlepsze i reszta papa !!
wiec niewiem musialbym to przemyslec ;/
ci co sa ze wsi lub graja jedyni ze swych miejscowosci moga sie dolaczac do miasta ktore jest najblizej ich !!!
g 5930820 !! czekam na kogos z leadera pogadamy se i na sedziow !!
Re: no czemu nie!!
quote:
Napisane oryginalnie przez n@sTi
w sumie to dobry pomysl !! chcialbym pogadac z kims kto sie zajmuje leaderem zeby mi udostepnij dzial jakis fajny i zaczniemyaha dalej potrzebuje jakis 2/3 sedziow !!
a z tym 2 na 2 miasta to bedzie lipa szczeze bo polacza sie 2 najlepsze i reszta papa !!
wiec niewiem musialbym to przemyslec ;/
ci co sa ze wsi lub graja jedyni ze swych miejscowosci moga sie dolaczac do miasta ktore jest najblizej ich !!!
g 5930820 !! czekam na kogos z leadera pogadamy se i na sedziow !!
hmm :) n@sti - kto go pamieta??:)
no prosze powrót syna marnotrawnego hyhy pomysł niezły z Warszawy można zrobić z 3 drużyny pewnie, ale ja osobiście chciałbym zagrać z Merlinem, Maro, Kmb i Christoffem - tylko nie wiem co oni na to
Napisane oryginalnie przez gniazdo
no prosze powrót syna marnotrawnegohyhy pomysł niezły z Warszawy można zrobić z 3 drużyny pewnie, ale ja osobiście chciałbym zagrać z Merlinem, Maro, Kmb i Christoffem - tylko nie wiem co oni na to
![]()
hmm
mam takie pytanie skierowane do n@stiego KIM TY ***** JESTES ? ŻE SIE TAK RZĄDZIS ? aha i mowisz ze zostajesz cl wrocka i wspomianles tez cos o skillu ze cl musi byc najleszpy wiec moim skormnym zdaniem ty sie nie nadajesz ... jak siebie znam to pomysl i tak niewyapli nara :>
Re: hmm
quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
mam takie pytanie skierowane do n@stiego KIM TY ***** JESTES ? ŻE SIE TAK RZĄDZIS ? aha i mowisz ze zostajesz cl wrocka i wspomianles tez cos o skillu ze cl musi byc najleszpy wiec moim skormnym zdaniem ty sie nie nadajesz ... jak siebie znam to pomysl i tak niewyapli nara :>
Re: hmm
quote:
hmm
czas rozroznic obrazanie od prawdy ...
czas rozroznic obrazanie od prawdy ...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:16.