FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10889)
Ostatnio na Skene....
Yavor mówisz ze obserwujesz co sie dzieje na całej mapie a q.... nie widzisz ze ja nie robie bt, a jesli juz to nie bez bez przyczyny. Na 1 mapce wlazłem do bazy ale mnie juz ktos uprzedził i wszystko było rozwalone w pył, ganiałem za nekidami tylko. A ty juz kick homic.... A na WS gosc wpadł do naszycch gensów i rozwala, wiec cóz mała zemsta, a ze wyszła? hmm.... i jeszcze jedno... myslałem ze jestes bardziej kulturalny, a tu taka pomyłka ooops..... Moze nie jest tak do konca dobrze z "naszym" yaworem, widzi tylko co chce widziec i moze jego obserwacje sa równie pobiezne wobec rodzimych graczy.!?!
5v5, w tym Homic na BT. Zdzierzylem Riverdance, gdzie rozwalales geny i baze, nie zdzierzylem WarSpringa. Poza tym, nie gniewaj sie, ale trzeba byc idiota, zeby robic BT grajac 5v5 niezaleznie od okolicznosci. Poczatkujacy gracz moze sobie na takie rzeczy pozwolic, bo nie zna regul. Ty, jako gracz grajacy juz dlugo, je znasz i nie respektujesz. Zwracano Ci uwage na Riverdance, zwracano uwage na WarSpring. Nie docieralo.
Ciesze sie, ze gdy uzylem okreslenia "idiota", dotarlo. Moze nastepnym razem nie bede musial uzywac takich wyrazow.
Zapomniales jeszcze czegos, Homic. Zapomniales przeprosic graczy za niewlasciwe zachowanie na serwerze. Selektywna masz pamiec. Najpierw wiec Ty przeprosisz za idiotyczne zachowanie, a potem ja za idiote. Inna kolejnosc nie wchodzi w gre.
Długo jeszcze będą te kłótnie "yavor vs reszta świata"? Zlitujcie się.
Na riverdance nie zniszczyłem qwa nic, wiec przesadzasz....chyba ze nekidów zaliczasz do BT, na WS to riposta za waszego gracza. Nie przepraszam za nic, nie czuje winy...zastanów sie jak uzyjesz słów, patrz scena UT sam mówiłes.
..............
Panowie, koniec z klotniami, peace & love!
ja sie czepiam? to yav ma cos do mnie, ehhh ....
Homic, bez przesady prosze. Baza na Riverdance rozwalona, geny rozwalone, wlaze do srodka i widze Homika nawalajacego sie z innymi. Dyskretnie wyszedlem. Na spacer tam w juggerze przyszedles? WarSpring podobnie. Zeby bylo precyzyjniej, rozwalales na moich oczach geny i baze juggerem, grajac 7v5. Malo tego, parokrotnie Cie proszono, abys nie robil BT. Ciebie, nie mnie. I nie ja bylem tym, ktory zaczal zwracac Ci uwage. Na dodatek nie pierwszy raz zachowujesz sie w ten sposob. Moze dla Ciebie to jest fun, dla innych nie bylo.
leee to po prostu silniejsze od homica. niech ktos mu zhackuje komputer i zalozy blokade na juggera po prostu .
racja pio, peace&love, ale pamietaj o arenie dzisiaj wiec tez no mercy...
Jak juz pisałem na 1 mapce wlazłem do bazy i tam rozpierducha juz była zrobiona, tylko nekkidów zabijałem. na WS zemsta. Simon nie wpier...niczaj sie, nie wiesz co było. Co do przeprosin... to ty yav powinienes mnie przeprosic, chyba ze mam zmnienic zdanie i stwierdzic ze ty budujesz niemiła atmosfere na kazdej scenie gier FPP.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:26.