FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1094)

Posted by -->JuiCe<-- on 15-09-2001 01:02:

Czy mozna zdetronizowac serie Q ??

Dla mnie najlepsze DM to bylo zawsze 1 na 1, okazyjnie ffa. Dopiero od niedawna proboje gry w timach ale wracaja do 1 na 1. Ostatnio pogrywalem se pare minut w demo RED FACTION (czy cos w ten desen) i tak sobie pomyslalem: Tworcom kazdego nowego fpp mazy sie zeby byc lepszym niz q w mult. Grafa coraz lepsza, wymyslne bronie i fizyka i jakos to im sie nie udaje.

Np. Takie wlasnie RF. Jezeli podskoczysz to lecisz tak dlugo, ze mozna by ci wpakowac 5 rajli i jescze na razy z latarki tuz przed ladowanie poprawic, a wracaja do tego 1 na 1 - w RF jest taki fajny rejl co ma czujnik podczerwieni i moze strzelac przez sciany!!! Wyobrazacie sobie 1 na 1 z taka bronia????? A podstawowa bron - w kazdym 1 ma niewyczerpywalna amunicje - a w RF - jakis niby taki gauntlet ale trzeba go przeladowac po paru sek. Wiem ze to dopiero MP test ale tak se mysle czy monopol ID sie kiedys skonczy??

Jezeli wszytkie nowe fpp beda tak kichowate jak RF to raczej nie...

Jaka jest Wasza opinia o RF??

Posted by [FPP]xen0m on 15-09-2001 07:49:

yazoo chyba pisal o tym w swojej kolumnie na news.fpp.pl i zdanie miach chyba odmienne od twojego. ja jeszcze nie gralem, i nie wiem czy agram wiec narazie opinii nie wyglaszam. ale co tu duzo mowic, wiadomo ze nie bedzie to lepsze niz q

Posted by Q on 15-09-2001 21:20:

Nic nie przebije Q3
Chocia� mo�e to kwestia przyzwyczajenia (odzwyczajenia od Q3 1 2)

Posted by Lucas on 17-09-2001 10:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
Nic nie przebije Q3
Chocia� mo�e to kwestia przyzwyczajenia (odzwyczajenia od Q3 1 2)

Dokladnie - gra sie w Q od zawsze...

Posted by LaM4 on 30-09-2001 11:29:

RF jest fajowe, ale nie przebija grwalnoscia Wielkiej Trojcy (q1,q2,q3). Te gry po prostu Rooluja
Ale z drogiej strony fajnie jest sie oderwac czasem od nich i pomieszac w cos innego.

Posted by fryx on 30-09-2001 17:52:

taaaaak...
imho bg2 rulez skonczylem 6 razy...
no i ostatnio hitmana przechodze...

Posted by Yazoo on 01-10-2001 13:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
yazoo chyba pisal o tym w swojej kolumnie na news.fpp.pl i zdanie miach chyba odmienne od twojego. ja jeszcze nie gralem, i nie wiem czy agram wiec narazie opinii nie wyglaszam. ale co tu duzo mowic, wiadomo ze nie bedzie to lepsze niz q

ofkoz, nic nie jest lepsze od q i rakietnicy

w columnie napisalem ze fizyka w rf jest do chrzanu, a reszta nie najgorsza...ale to przeciez ma byc gra przeznaczona glownie do single, a wbrew szumnym zampowiedziom tryb multi bedzie tylko dodatkiem do czadowej kampanii sp...

pozatym gry fpp musza sie rozwijac i RF wydaje sie kolejnym krokiem naprzod w ewolucji gatunku - geo-mod rulez!

Posted by Lucas on 04-10-2001 06:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yazoo

ofkoz, nic nie jest lepsze od q i rakietnicy

w columnie napisalem ze fizyka w rf jest do chrzanu, a reszta nie najgorsza...ale to przeciez ma byc gra przeznaczona glownie do single, a wbrew szumnym zampowiedziom tryb multi bedzie tylko dodatkiem do czadowej kampanii sp...

pozatym gry fpp musza sie rozwijac i RF wydaje sie kolejnym krokiem naprzod w ewolucji gatunku - geo-mod rulez!

Dla mnie RF podobalo sie jako single - multi by slaby....

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:14.