FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10957)
Problem z BT
By Lathspell (kochany, nie spamuj takimi duperelami w First Aid):
Mam takie male pytanie.
Czy spotkaliscie sie juz moze, z sytuacja, probojecie cos zniszczyc, a tu efekt zaden.
Wczoraj mialem taki dziwny przypadek, wpadlem gosciom na geny. Patrze jeden zniszczony, mysle dobra nasza sami ulatwiaja sprawe. Wyciagnolem plazme i laduje, z 10 strzalow, jeden czy dwa granaty, a generator nawet nie zarysowany. Po prostu cho..ry nie dalo rady zniszczyc, na serwie byl komplet wiec BR byl dozwolony. Sam juz nie wiem co o tym myslec. Napewno nie mialem laga ani nic w tym rodzaju. Mam nadzieje, ze to tylko jakis blad, a nie swinski cheat.
misiu kolorowy
nowe admin mody takie jak Evolution czy PizzaAdmin maja opcje ktora czyni caly sprzet niezniszczalny jesli liczba graczy na serwerze jest ponizej liczby ktora pozwala na sensowna gre z BT
admin moze tez calkiem wylaczyc BT jak mu sie zachce
imho ten mod powinein przenosic dmg na gracza . wtedy lamerscy wandale robiacy BT przy 7 osobach na serwie by mieli za swoje
Zgodze sie jednak z Lathspellem, ze cos z tym BT bywa niekiedy nie tak jak powinno. Niby graczy dostateczna liczba, a czasami czegos sie rozwalic nie da. Dacie wiare, ze spotkalem kiedys niezniszczalne MPB??? Niby zdejmowalo mu oslone, niby zaczynalo sie dymic... i to wsio. Zwykle wystarcza mi do rozwalenia MPB scout. Tu nie pomogl assault ani jugger....
Sorki yavor potraktowalem z przyzwyczajenia, First Aid jak "Rady dla poczatkujacych" na innym forum, z ktoregoc czesto korzystam .
Tak na marginesie, przypomnialo, ze kiedys to tez mi sie takie BMP trafilo ale to juz ladny kawal czasu temu.
Thx za wyjasnienia, to mnie wlasnie dziwilo niby pelny serw 16vs16 a tu taki kwiatek. I jeden drobny szczegol nasze geny dalo sie rozwalic :/. Na szczescie wlazlem na koniec tego spotkania i w nastepnym starciu juz bylo wsio ok.
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Dacie wiare, ze spotkalem kiedys niezniszczalne MPB??? Niby zdejmowalo mu oslone, niby zaczynam sie dymic... i to wsio. Zwykle wystarcza mi do rozwalenia MPB scout. Tu nie pomogl assault ani jugger....
coz, nigdy nie wiadomo...
Czeste bugi. Jest odbra metoda. Zamiast na sensorze wyzyj sie na przeciwniku
BTW zanim nie zaczeli grzebac z dodatkowymi modami zabezpieczajacymi przed BT takich numerow nie bylo....
Mialem kiedys spotkanie z niesmiertelnym Wildcatem i nielimitowanymi granatami
a pamietacie ten bug w ktorym wszyscy (nawet czlonkowie twojej druzyny) byli pokazywani jako wrogowie, a sam byles niewidzialny?
to dopiero byla zabawa!
Napisane oryginalnie przez borowies
[...]Zamiast na sensorze wyzyj sie na przeciwniku![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Enigmus
a pamietacie ten bug w ktorym wszyscy (nawet czlonkowie twojej druzyny) byli pokazywani jako wrogowie, a sam byles niewidzialny?
to dopiero byla zabawa!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:11.