FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10970)
Co zrobi papa yavor?
Panowie zadajmy sobie pytanie co zrobi nasz papcio, czy nadal bedzie chciał grac w BDX i jak sam okreslil grzac lawe, lub mieszac w besensownej rozgrywce Siege (taka wypowiedz)? Czy moze jednak pomysli jak milo gra sie z lamkami z Polski i bedzie probowal zjednoczyc rodzima scene (teraz bez jaj z odchodzeniem po przegranym meczyku)? Podpowiedzmy co ma zrobic, moze poslucha naszych glosow? Mam prosbe: moderatorze nie zamykaj tematu i narazie wstrzymaj sie od glosu, niech inni powiedza co powinienes zrobic i wtedy sie ustosunkujesz, OK?
Jakakolwiek gra w jednym powaznym polskim teamie nie wchodzi w rachube. Widze 3 graczy, ktorzy spelniaja moje oczekiwania odnosnie klanu. Jest ok. 5-6 bardzo obiecujacych innych graczy. Reszta albo chce, ale nie moze, albo chce, ale rekreacyjnie, albo nie chce - tez rekreacyjnie. Na dodatek nijak nie wynika, ze wszystkich udaloby sie zebrac do kupy w jeden klan.
Zatem papa yavor bedzie sobie pogrywal niekiedy w BDX i lamil na pubsach. Nie mam nerwow na nic wiecej.
PS. Wystarczylo zapytac mnie, prawda?
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Widze 3 graczy, ktorzy spelniaja moje oczekiwania odnosnie klanu. Jest ok. 5-6 bardzo obiecujacych innych graczy.
Zly, bo dorazna struktura nigdy nie bedzie funkcjonowala tak, jak klan, gdyz nie buduje solidnych wiezow pomiedzy graczami. Oni zawsze beda w "swoich" klanach, a w tym nowym tworze po prostu czasami wdepna sobie pograc.
javor nie wczowaj sie az tak...
ja tam wole grac z polskimi lamkami niz w innych .... jak narazie nikt mnie niechce ale to sie wytnie
stary czego ty oczekujesz ze oni beda sie... kochac ? luzuj troche... nie lepiej przegrac ze swoimi niz wygrac z jakimis bolkami...
wroc i prowadz nas wodzu !
jestes jedynym ktory tym sie tak zajmowal... no bo kto sie w to tak zaangazowal...
to nie jest blaganie ani zadne podlizywanie tylko chodzi oto ze jest PF toŁer sys i inne bo sa.. nawet (chyba pierwszy polski klan) SLD i oni chca grac, dobrze graja..
jak bedziesz mowil ze sa lamki to i tak nic nie zmieni...
jak bedziesz mowil ze nie umieja sie zgrac to i tak nic nie zieni...
jak bedziesz mowil ze niewrocisz dopuki sie nie naucza to i tak nic nie zmieni...
bo tak naprawde kazde spoleczeństwo(tribe) potrzebuje wodza... i tak sie zdazylo ze padllo na ciebie i nie staraj sie dla bdx-ow bo odnich nic nie dostaniesz a swoje chlopaki moze wysla ci buziaka
sys|yavor lepiej wyglada niz jakies [BDX]yavor... porownaj stary... to tak na marginesie
pozdro
uwiez mi pio, bardzo wiele razy....
(i bez skojazen)
Wiele razy to juz bylo Juz dajcie spokoj yavorowi...
hej wie cie co zauwazylem...
pio tez ma sys|
teraz ty bedziesz wodzem hahah
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Z emerytury wraca sie tylko w jeden sposob.
bo teraz jest dwie wieze ;D
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:32.