FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11071)

Posted by sYs|yavor on 05-08-2003 19:11:

4000

Tak, Panie, Panowie. Stuknelo nam tyle postow. Wyglada na to, ze wczoraj lub dzisiaj (ten post jest 4017 bodaj).

Posted by $corcerer on 05-08-2003 19:24:

Posted by Hamil_Hamster on 05-08-2003 19:26:

Talking

Warto by by�o ustali� szcz�liwego 4000-postowca i da� mu w nagrode po ma�ej-niebieskiej-podstawce-pod-kawe w nagrode od ka�dego

Posted by RaT on 07-08-2003 18:39:

hej

POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY!

otoz bardzo bardzo dawno temu gralem w tribes2 (moze ktos mnie pamieta). No i przestalem grac Tribesa bo jakos nie widzialem przyszlosci itp ble ble ble.... ale o to mi nie chodzi

oka teraz juz naprawde pisze

tak wiec jak pisalem kiedys gralem w tribsa wiec mialem zalozne konto i problem tkwi w tym ze nie pamietam jaki byl login do tego konto i prosil bym kogokolwiek o to by sprawdzil jaki mam login :/ Wiem ze RaT w nim byl na bank

z gory dziekuje

btw. to jzu taki extra gratis jak komus by sie chcialo na to odpowiedziec bo te pytanie mnie strasznie meczy....

Dlaczego tribes2 nie wypalil w polsce ... ?

oka pozdro
RaTaj

Posted by Hamil_Hamster on 07-08-2003 22:05:

RAT ---> Przy rejestracji trzeba by�o poda� adres e mail, jak nie zmieni�es e maila i nie zapomnia�es do niego has�a i logu to co za problem

Posted by sYs|StEELhEArT on 07-08-2003 22:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez RaT

Dlaczego tribes2 nie wypalil w polsce ... ?

oka pozdro
RaTaj

a dlaczego wypalil UT ? Q3A ?
bo mozna grac na piracie... niema sie co oszukiwac ale porazajaca wiekszosc polskich graczy to... piraci.
garstka graczy q3a ma oryginal, a jeszcze mniej, z racji tego ze wogole niema zadnych zabezpieczen, UT.
czesc kupila odrazu oryginal ale napewno wiekszosc z tych ktorzy maja go teraz zaczynala na piracie (jak ja w UT )
natomiast w T2 trzeba bylo odrazu kupic oryginal za 99 zeta.
napewno tez czesc osob ktora kupila oryginal na samym poczatku zrazila sie skala trudnosci gry...
po wejsciu na zagraniczne serwery weterani z T1 robili sieczke z tych ktorzy dotarli tak daleko

a ja te gre kocham

(bardzo bredze ?)

Posted by Gandalf2000 on 08-08-2003 02:53:

Smile

Nie bredzisz dobrze znam to uczucie bo gram z przerwami

Posted by RaT on 08-08-2003 09:29:

Hamil_Hamster : Hmmm problem tkwi w tym ze mialem emaila [email protected] --- oczywiscie go juz nie ma bo stal sie komercyjnym serwerem kont email...

Wiec prosze was bardzo o podanie mojego logina (blagam) bo hasla to mam uniwersalne i napewno jakies bedze pasowac :/

no coz a jak nie bedzie pasowac to co ja biedny zrobie?!?!?!?!?!
aaaaaaa....

sYs|StEELhEArT : No w sumie tak, ale czy to oznacza ze tylko 12 graczy (liczbe biore z sondy na tribes2.fpp.pl) stac bylo na wywalenie tych 99zlotych na ta gre? (btw. ja chyba wieciej za nia dalem :/ bo kupowalem zaraz po premierze w polsce...)

A tak pozatym to moze teraz sa takie przeskoki w skillu na poczatku jak gralem to nie wiem moze bylo przesuniecie 2tygodniowe w premierze tej gry w rozncyh krajach, wiec jak nawet ja (grajac po raz pierwszy) moglem ubic przeciwnika ...

aha a tak pozatym to sama instalacja jest dziadowska! Boze on zasysa z 5000 latek czyli z 10 .... (naszczescie mozna zassac jedna wielka tylko sciagala one mi sie 1.5h bo wazy ~80 megsa :/ )

btw mam pomysl rozdajmy 1000 darmowych wersji Tribes2 to chyba powiekszy sie scena co ? (joke --- slaby nie, wiem bywa...)

sorry ze nie na temat wogole moje posty...

pozdro
RaT

fuck czytam wlasnie swojego posta i moge stwierdzic ze jest beznadziejny jak ktos go zrozumie to bedzie bardzo dobrze :/ ale to dlatego ze 5 minut temu wstalem :/ wybaczcie .....

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 10:15:

Rat --> Je�li masz taki sam login jak nick to zaraz sprawdze, moze co� znajde.
Tylko daj podpowied� KIEDY si� zarejestrowa�e�.

Inna kwestia - ja kupi�em zaraz po premierze w polsce i pierwsze wydanie w��snie kosztowa�o 99 z� wi�c jak da�es wi�cej..

Mia�em taki sam problem jak ty ale nie mog�em si� d�u�ej m�cz� i kupi�em T2 za 49 z�, by�em mi�o zaskoczony jak si� okaza�o ze w pud�ku DVD s� 2 (dwie) p�ytki, jedna z patchami i map packiem.

Dzi�ki temu gracz moze sobie oszczedzid� spro nerw�w (czyt. �ci�gania patchy )

A co do rozdania 1000 kopi...przyby�o by graczy na mies�c- dwa a p�niej znowu zosta�a by tylko gr�pka wybra�c�w (czyli os�b kt�rym si� to spodoba�o)

Jak dobrze pamietam to klan RTCW ( Poison) kupi� hurtowo dla siebie T2, no i co? Kilkana�cie martwych nick�w...

Posted by RaT on 08-08-2003 11:07:

quote:
Tylko daj podpowied� KIEDY si� zarejestrowa�e�.

nie wiem :/, nie pamietam bo to bylo bardzo dawno temu :/ (za gorami za lasami ... )

quote:
Inna kwestia - ja kupi�em zaraz po premierze w polsce i pierwsze wydanie w��snie kosztowa�o 99 z� wi�c jak da�es wi�cej..

no widzisz, wiec ja tez dalem 99 zlotych, zdawalo mi sie (wiesz jeszcze rosne )

quote:

Mia�em taki sam problem jak ty ale nie mog�em si� d�u�ej m�cz� i kupi�em T2 za 49 z�, by�em mi�o zaskoczony jak si� okaza�o ze w pud�ku DVD s� 2 (dwie) p�ytki, jedna z patchami i map packiem.

mi sie nie podoba takie rozwiazanie :/

quote:

A co do rozdania 1000 kopi...przyby�o by graczy na mies�c- dwa a p�niej znowu zosta�a by tylko gr�pka wybra�c�w (czyli os�b kt�rym si� to spodoba�o)

Mozliwe :/ zawsze mozna sprobowac ;D (kto wylozy kase?!)

quote:

Jak dobrze pamietam to klan RTCW ( Poison) kupi� hurtowo dla siebie T2, no i co? Kilkana�cie martwych nick�w...

Ta tez to pamietam, w ta gre ludzie graja tylko na krotki okres (co niektorzy oczywiscie), np jak zaczynalem grac to bylo z 5-7 osob (zalozyly one nawet pierwszy polski klan), z jakis powodow przestalem grac w tribsa (chyba starcraft powrocil do lask ^^), powracam po 3miesiecznej przerwie a tu nikt z tego grona juz nie gra (tak samo jak zgasl serwer gry-online) .... Przykre ale tak jest ta gierka za szybko sie przejada itp... A pozatym jak ja mam np. formata i znow mam instalowac tribsa to naprawde ale mi sie nie chce!, z instalacja tej gry jest strasznie wiele zabawy ...

pozdrowienia
RaT

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 11:22:

Tw�j nick w trybach to RaT-PL
Zarejestrowany 2 czerwca 2001r.
Je�li masz login jak nick to prosze bardzo.
Samego loginu si� wyci�gn�� nie da..

Posted by sYs|StEELhEArT on 08-08-2003 11:37:

eeee tam wiele zabawy ?
u mnie sie instaluje 10 minut...

co do latek po 80 MB .... ciesz sie ze niegrasz w CS tam to dopiero latki mieli
a do tribes potrzebna jest !!!! 1 !!!! latka 90 MB

pozatym trzeba zmienic skroty zeby nie uzywaly Sierrowego patchera

Tribes2.exe -online -login <login> <haslo>
i wchodzisz momentalnie do gry

Posted by sYs|StEELhEArT on 08-08-2003 11:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez RaT
czy to oznacza ze tylko 12 graczy (liczbe biore z sondy na tribes2.fpp.pl)

tym bym sie nie sugerowal.
'Polskie Forum' w T2 zawiera chyba wiekszosc polskich graczy...
troche tego jest (??100??)

natomiast to czy graja dalej to inna sparawa czesc gra np. ja

a czesc z tej czesci nie zamierza przestac grac np. ja

Posted by RaT on 08-08-2003 11:59:

jestem zalamany! kur*** ide sie pociac ....

Ehhh RaT-PL to pewnie tylko ksywka warriora (or smth), bo jak biore tam klikam taki pikus password by nick or emial i wpisuje RaT-PL to wyskakuje mi komunikat ze ten teges nie ma takiego usera ... A jak wpisuje Rat to wyskakuje ze wysyla haslo na email (ktory wielkim nie fartem juz nie istnieje)....

nosz kur*** mac ... ehhh mam dwa wyjscia by pograc sobie w tryby ...
Albo kupuje nowa kopie gry albooo ... Wykupuje platne konto email w www.e.pl ... szkoda tylko ze nie maja w ofercji juz subdomeny @polska.e.pl (kur*** po raz trzeci)... hmmm moze by dalo sie wyblagac admina o zrobienie polska.e.pl ... :/ nnosz ja cie ....

yyyyy zaraz sie rozplacze z nerwow :/.....

----------------------------------------------------

hmm a pozatym gralem duzo w kanta ... ale to tak troszke dawniej, tak jak byl w obiegu 1.3 (bylem wtedy zajebisty , ale tak naserio bylem dobry D -- yyy ta samokrytyka ^^ ) wszystkich miotlem nawet jesusa ...
Ale jakos puzniej przestalem grac w csa (bo nasz klan zaczeli wyzywac od czit-userow) i zaczelem grac w tryby i teraz wrocielm na 1.5 i sadze ze zjeb*** gre ( moze dlatego ze kazdy mnie zbaija ^^)... Teraz deglem nic nie idzie zrobic ma wiekszy rozuc niz armata ... szkoda bo tak fajnie mi sie nim gralo ...

hmm moze ktos kiedys widzial [ACME]RaCiOrEk (zawsze pierwszy bylem na mapach hehe )

dobra troszke sie dowartosciowalem i minela mi zlosc zwiazana z utrata konta w trybach ... grr ide wyslac email do admina z e.pl :/

pozdro
RaT -- losser :/

Posted by sYs|StEELhEArT on 08-08-2003 12:07:

mozesz jeszcze sprobowac zamailowac do supportu sierry zeby ci zmienili email w bazie danych, jesli im podasz swoj cd-key to powinni na to pojsc.
komus z naszej scenki juz chyba taki numer przeszedl.

Posted by RaT on 08-08-2003 12:16:

ehh, jakby jakis mily, kochajacy, uprzejmy, wspanialy, wyrozumialy itp... itd... czlowieczek pomogl by mi zredagowac takiego maila bym byl naprawde szczesliwy (nie znam angielskiego ucze sie go dopiero 1rok....)

prosze o pomoc... !!!
RaT

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 12:17:

Stell---> Z tego co mi wiadomo go�� zadzwoni� do play-it'u i tam mu podali nowy cd-key, jak mia�em taki problem i zamailowa�em do cham�w to nie uzyska�em odpoweidzi do d�i�

Rat --> Skoro login Rat jest prawid�owy (i pisze ci �e wysy�a na maila) i jak napis��es �e masz uniwersalne has�o do wszytkeigo to W CZYM PROBLEM?????????????

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 12:18:

Dzwo� do play-it dadz� ci nowy cd kij

Posted by RaT on 08-08-2003 12:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Rat --> Skoro login Rat jest prawid�owy (i pisze ci �e wysy�a na maila) i jak napis��es �e masz uniwersalne has�o do wszytkeigo to W CZYM PROBLEM?????????????

W tym ze bylem zbyt gloopi i walnelem jakies czarymary zamiast uniwersalnego hasla ....

ehh a pozatym to chyba raczej nie wypadalo by dzwonic do playit skoro u nich nie zamawialem tej gry ... :p to by bylo troszke bezczelne czy nie ?

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 12:29:

Exclamation

Zaczynasz sie robi� irytuj�cy :|

Pisze ci by� zadzwoni� do play-it nie po to by sobie popisa� a dlatego ze to jest wydawca tej gry...

Posted by sYs|StEELhEArT on 08-08-2003 12:49:

jest gracz o ksywce 'Rat' moze to jednak nie jest twoj login

Posted by RaT on 08-08-2003 12:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|StEELhEArT
jest gracz o ksywce 'Rat' moze to jednak nie jest twoj login
Ty no naprawde rat nie byl moim loginem ;D
hehe... wkoncu sobie przypomnialem login ... a haslo jednak mialem uniwersalne ^^

ehhh dzieki wam za pomoc ;D wysle wam spina w zeby jak was spotkam w nagrode DDDD

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 13:05:

Cieszymy sie ze sie cieszysz ))
Jak b�dziesz dzisiaj gra� to mo�e ci skopie...eeee....potrenuje z tob�

Posted by RaT on 08-08-2003 13:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Cieszymy sie ze sie cieszysz ))
Jak b�dziesz dzisiaj gra� to mo�e ci skopie...eeee....potrenuje z tob�

jasne

btw. jakich skryptow teraz sie uzywa na jakich serwerach teraz graja polacy i czy klan poison t2 nadal istnieje (bo jestem jego czloenkiem..) iii wyslij ktos mi emaila w t2 bo czuje sie taki samotny :|

aha i jakby ktos mogl podac mi jakis fajny zestawik na scouta ... obrone i atak ...

no i mam pytanie czy juz teraz jest taki skill ze norma bedzie dostawac spinemw powietrzu?

pozdro
ucieszony szczur...

ps. wyslijcie mi maial w t2

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 13:19:

Co do skrypt�w.
Dla u�atwienia mo�esz sobie zainstalowa� skrypt pj all in one.
Najwa�niejsze to �ci�gn�� z tamt�d Budy Menager aby wiedied� gdzie twoi "budy" graj�, a pozatym dodaj sobie ca�e polskie forum do budy list.
link:
http://www.planettribes.com/pj

Kupa skrypt�w jest pod adresem

http://depot.gamerzcore.com/

Musisz zaisntalowa� map packi dynamixa i euro pack (poszukaj w googlach

I to chyba wszo...

Posted by sYs|StEELhEArT on 08-08-2003 15:37:

skrypciorki :
http://www.t2scripts.co.uk/

btw. skrypty PJ'a sux (chyba ze ktos lubi tracic fpsy )

a do tego mappacki:
euro2_
Theladder
x2

pierwsze dwa znajdziesz na http://tribes2.theladder.org

inne fajne mapki ale juz zadziej grane (i chyba niektore mappacki tez )tu:
http://www.t2maps.com

podstawowy loadout fraglesa:
chain,spin, nadelauncher,grenades,mine
dla mieczakow flare grenades zamiast zwyklych

Posted by RaT on 08-08-2003 16:04:

thx,

wlasnie zagralem sobie z 8 minut, fuck ale masakra :/ juz dawno nie gralem i jakos ciezko odnalezc mi sie w tym swiecie :/

wszedzie shreki lataja i prubuja ciebie rozjechac?
grrr :/ cos czuje ze ciezko bedzie mi sie przyzwyczajic znow do gry eh no coz ide teraz podsiagac i poustawiac wszycho

nara

pozdro
RAT

Posted by FlyMASter on 08-08-2003 16:52:

Rozje�d�aj�!!??... a to @#$^!
Na mnie mo�esz liczy�, ja nie rozje�d�am....

p.s.
bo nie umie :/

Posted by Hamil_Hamster on 08-08-2003 16:57:

�atwiej jest kogo� "przelecie�"
Te grubsze (jugg)nie ka�demu si� chce a jak ju� to z rozp�du (340 kmh najmniej), ale te zgrabniejsze (scout) daj� sie przelecie� nawet dosy� powoli.

Czasami jak lec� na ciebie to ci�ko si� powstrzyma� by nie spr�bowa� ich przelecie�

Posted by FlyMASter on 08-08-2003 17:17:

wiem, wiem, ale "przelatywanie" jest niebezpieczne, a ja dbam o moj samolocik, i nie lubie go z b�achych powod�w wyklepywa�.

A na powa�nie, to musi by� niski, stabilny ping
I trzeba szybko latac, gdy� tu� przed go�ciem nie nabierzesz predko�ci. Teraz mi sie zdarza cze�ciej taka szybka walka, gdy jest dobra obrona plot, poogladalem dema pilotow, i wszyscy oni stosuja szybka walke, a nie takie podchody jak ja.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.