FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11071)
4000
Tak, Panie, Panowie. Stuknelo nam tyle postow. Wyglada na to, ze wczoraj lub dzisiaj (ten post jest 4017 bodaj).
Warto by by�o ustali� szcz�liwego 4000-postowca i da� mu w nagrode po ma�ej-niebieskiej-podstawce-pod-kawe w nagrode od ka�dego
otoz bardzo bardzo dawno temu gralem w tribes2 (moze ktos mnie pamieta). No i przestalem grac Tribesa bo jakos nie widzialem przyszlosci itp ble ble ble.... ale o to mi nie chodzi
oka teraz juz naprawde pisze
tak wiec jak pisalem kiedys gralem w tribsa wiec mialem zalozne konto i problem tkwi w tym ze nie pamietam jaki byl login do tego konto i prosil bym kogokolwiek o to by sprawdzil jaki mam login :/ Wiem ze RaT w nim byl na bank
z gory dziekuje
btw. to jzu taki extra gratis jak komus by sie chcialo na to odpowiedziec bo te pytanie mnie strasznie meczy....
Dlaczego tribes2 nie wypalil w polsce ... ?
oka pozdro
RaTaj
Dlaczego tribes2 nie wypalil w polsce ... ?
oka pozdro
RaTaj
no coz a jak nie bedzie pasowac to co ja biedny zrobie?!?!?!?!?!
aaaaaaa....
sYs|StEELhEArT : No w sumie tak, ale czy to oznacza ze tylko 12 graczy (liczbe biore z sondy na tribes2.fpp.pl) stac bylo na wywalenie tych 99zlotych na ta gre? (btw. ja chyba wieciej za nia dalem :/ bo kupowalem zaraz po premierze w polsce...)
A tak pozatym to moze teraz sa takie przeskoki w skillu na poczatku jak gralem to nie wiem moze bylo przesuniecie 2tygodniowe w premierze tej gry w rozncyh krajach, wiec jak nawet ja (grajac po raz pierwszy) moglem ubic przeciwnika ...
aha a tak pozatym to sama instalacja jest dziadowska! Boze on zasysa z 5000 latek czyli z 10 .... (naszczescie mozna zassac jedna wielka tylko sciagala one mi sie 1.5h bo wazy ~80 megsa :/ )
btw mam pomysl rozdajmy 1000 darmowych wersji Tribes2 to chyba powiekszy sie scena co ? (joke --- slaby nie, wiem bywa...)
sorry ze nie na temat wogole moje posty...
pozdro
RaT
fuck czytam wlasnie swojego posta i moge stwierdzic ze jest beznadziejny jak ktos go zrozumie to bedzie bardzo dobrze :/ ale to dlatego ze 5 minut temu wstalem :/ wybaczcie .....
Tylko daj podpowied� KIEDY si� zarejestrowa�e�.
Inna kwestia - ja kupi�em zaraz po premierze w polsce i pierwsze wydanie w��snie kosztowa�o 99 z� wi�c jak da�es wi�cej..
Mia�em taki sam problem jak ty ale nie mog�em si� d�u�ej m�cz� i kupi�em T2 za 49 z�, by�em mi�o zaskoczony jak si� okaza�o ze w pud�ku DVD s� 2 (dwie) p�ytki, jedna z patchami i map packiem.
Dzi�ki temu gracz moze sobie oszczedzid� spro nerw�w (czyt. �ci�gania patchy )
A co do rozdania 1000 kopi...przyby�o by graczy na mies�c- dwa a p�niej znowu zosta�a by tylko gr�pka wybra�c�w (czyli os�b kt�rym si� to spodoba�o)
Jak dobrze pamietam to klan RTCW ( Poison) kupi� hurtowo dla siebie T2, no i co? Kilkana�cie martwych nick�w...
quote:
Inna kwestia - ja kupi�em zaraz po premierze w polsce i pierwsze wydanie w��snie kosztowa�o 99 z� wi�c jak da�es wi�cej..
quote:
Mia�em taki sam problem jak ty ale nie mog�em si� d�u�ej m�cz� i kupi�em T2 za 49 z�, by�em mi�o zaskoczony jak si� okaza�o ze w pud�ku DVD s� 2 (dwie) p�ytki, jedna z patchami i map packiem.
quote:
A co do rozdania 1000 kopi...przyby�o by graczy na mies�c- dwa a p�niej znowu zosta�a by tylko gr�pka wybra�c�w (czyli os�b kt�rym si� to spodoba�o)
quote:
Jak dobrze pamietam to klan RTCW ( Poison) kupi� hurtowo dla siebie T2, no i co? Kilkana�cie martwych nick�w...
Zarejestrowany 2 czerwca 2001r.
Je�li masz login jak nick to prosze bardzo.
Samego loginu si� wyci�gn�� nie da..
co do latek po 80 MB .... ciesz sie ze niegrasz w CS tam to dopiero latki mieli
a do tribes potrzebna jest !!!! 1 !!!! latka 90 MB
pozatym trzeba zmienic skroty zeby nie uzywaly Sierrowego patchera
Tribes2.exe -online -login <login> <haslo>
i wchodzisz momentalnie do gry
Ehhh RaT-PL to pewnie tylko ksywka warriora (or smth), bo jak biore tam klikam taki pikus password by nick or emial i wpisuje RaT-PL to wyskakuje mi komunikat ze ten teges nie ma takiego usera ... A jak wpisuje Rat to wyskakuje ze wysyla haslo na email (ktory wielkim nie fartem juz nie istnieje)....
nosz kur*** mac ... ehhh mam dwa wyjscia by pograc sobie w tryby ...
Albo kupuje nowa kopie gry albooo ... Wykupuje platne konto email w www.e.pl ... szkoda tylko ze nie maja w ofercji juz subdomeny @polska.e.pl (kur*** po raz trzeci)... hmmm moze by dalo sie wyblagac admina o zrobienie polska.e.pl ... :/ nnosz ja cie ....
yyyyy zaraz sie rozplacze z nerwow :/.....
----------------------------------------------------
hmm a pozatym gralem duzo w kanta ... ale to tak troszke dawniej, tak jak byl w obiegu 1.3 (bylem wtedy zajebisty , ale tak naserio bylem dobry
D -- yyy ta samokrytyka ^^ ) wszystkich miotlem nawet jesusa ...
Ale jakos puzniej przestalem grac w csa (bo nasz klan zaczeli wyzywac od czit-userow) i zaczelem grac w tryby i teraz wrocielm na 1.5 i sadze ze zjeb*** gre ( moze dlatego ze kazdy mnie zbaija ^^)... Teraz deglem nic nie idzie zrobic ma wiekszy rozuc niz armata ... szkoda bo tak fajnie mi sie nim gralo ...
hmm moze ktos kiedys widzial [ACME]RaCiOrEk (zawsze pierwszy bylem na mapach hehe )
dobra troszke sie dowartosciowalem i minela mi zlosc zwiazana z utrata konta w trybach ... grr ide wyslac email do admina z e.pl :/
pozdro
RaT -- losser :/
komus z naszej scenki juz chyba taki numer przeszedl.
ehh, jakby jakis mily, kochajacy, uprzejmy, wspanialy, wyrozumialy itp... itd... czlowieczek pomogl by mi zredagowac takiego maila bym byl naprawde szczesliwy (nie znam angielskiego ucze sie go dopiero 1rok....)
prosze o pomoc... !!!
RaT
Rat --> Skoro login Rat jest prawid�owy (i pisze ci �e wysy�a na maila) i jak napis��es �e masz uniwersalne has�o do wszytkeigo to W CZYM PROBLEM?????????????
eee...no w�a�nie...
quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Rat --> Skoro login Rat jest prawid�owy (i pisze ci �e wysy�a na maila) i jak napis��es �e masz uniwersalne has�o do wszytkeigo to W CZYM PROBLEM?????????????
Pisze ci by� zadzwoni� do play-it nie po to by sobie popisa� a dlatego ze to jest wydawca tej gry...
quote:Ty no naprawde rat nie byl moim loginem ;D
Napisane oryginalnie przez sYs|StEELhEArT
jest gracz o ksywce 'Rat' moze to jednak nie jest twoj login![]()
Jak b�dziesz dzisiaj gra� to mo�e ci skopie...eeee....potrenuje z tob�
Cieszymy sie ze sie cieszysz))
Jak b�dziesz dzisiaj gra� to mo�e ci skopie...eeee....potrenuje z tob�![]()
Dla u�atwienia mo�esz sobie zainstalowa� skrypt pj all in one.
Najwa�niejsze to �ci�gn�� z tamt�d Budy Menager aby wiedied� gdzie twoi "budy" graj�, a pozatym dodaj sobie ca�e polskie forum do budy list.
link:
http://www.planettribes.com/pj
Kupa skrypt�w jest pod adresem
http://depot.gamerzcore.com/
Musisz zaisntalowa� map packi dynamixa i euro pack (poszukaj w googlach
I to chyba wszo...
btw. skrypty PJ'a sux (chyba ze ktos lubi tracic fpsy
)
a do tego mappacki:
euro2_
Theladder
x2
pierwsze dwa znajdziesz na http://tribes2.theladder.org
inne fajne mapki ale juz zadziej grane (i chyba niektore mappacki tez )tu:
http://www.t2maps.com
podstawowy loadout fraglesa:
chain,spin, nadelauncher,grenades,mine
dla mieczakow flare grenades zamiast zwyklych
grrr :/ cos czuje ze ciezko bedzie mi sie przyzwyczajic znow do gry eh no coz ide teraz podsiagac i poustawiac wszycho
nara
pozdro
RAT
Na mnie mo�esz liczy�, ja nie rozje�d�am....
p.s.
bo nie umie :/
�atwiej jest kogo� "przelecie�"
Te grubsze (jugg)nie ka�demu si� chce a jak ju� to z rozp�du (340 kmh najmniej), ale te zgrabniejsze (scout) daj� sie przelecie� nawet dosy� powoli.
Czasami jak lec� na ciebie to ci�ko si� powstrzyma� by nie spr�bowa� ich przelecie�
I trzeba szybko latac, gdy� tu� przed go�ciem nie nabierzesz predko�ci. Teraz mi sie zdarza cze�ciej taka szybka walka, gdy jest dobra obrona plot, poogladalem dema pilotow, i wszyscy oni stosuja szybka walke, a nie takie podchody jak ja.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.