FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11166)
hej wpisujcie tu adresy dobrych serverow ip i nazwy i kiedy gracie
hej wpisujcie adresy serverow ip i nazwy i kiedy gracie Dobrych serwerow to znaczy male pingi z Polski
A jesli chodzi o serwery to ja gram tylko na boomtownach i gameservers.net.
Re: hej wpisujcie tu adresy dobrych serverow ip i nazwy i kiedy gracie
quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
hej wpisujcie adresy serverow ip i nazwy i kiedy gracie Dobrych serwerow to znaczy male pingi z Polski
Re: Re: hej wpisujcie tu adresy dobrych serverow ip i nazwy i kiedy gracie
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
z tego co pamietam to finskie byly dobre
Re: Re: hej wpisujcie tu adresy dobrych serverow ip i nazwy i kiedy gracie
quote:A jakie temat prosty tylko go nie zrozumiales i wpisujce chociaz ip servera ale zadnemu z was nawet to do glowy nie przyszlo. nie bede wiecej pisal bo jeszcze kogos obraze i bedzie klotnia tyle
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
ze sie tylko tak zapytam - co to za durnowaty temat?. Tom dawaj jakies normalne nazwy tematof a nie takie.
A jesli chodzi o serwery to ja gram tylko na boomtownach i gameservers.net.
, nie chodzi mi o sam temat tylko o jego tytul bo nie zaladnie to wyglada jak jest taki dlugi.
Gameserwers ... maj� zaduzy speed na Boomtownach mo�na spotka� cziter�w :
^tSOF2 - DamiNet-Radom|31ms|195.205.191.248:20100
^twww.Tenbit.pl - ^1Klan ^7[^1/<^7]^1REW|36ms|62.29.253.20:20101
^CPIFPAF.pl ^7[RealDamage] sof2.pifpaf.pl|65ms|195.216.104.36:20100
GameServers.net - SoF2 (01) CTF|70ms|62.212.74.5:20100
BOOMTOWN SoF2 #1|72ms|193.163.220.186:27001
-=U$E=- Infiltration server [OSP]|76ms|130.89.168.65:20100
^b*GSG*^wwww.gsg-2002.de^b*CTF-Group*^|77ms|62.93.254.140:20300
VFS INF Public Server|93ms|80.253.114.168:27004
Cute - Selkasauna|98ms|194.100.91.226:20100
[LIHA] - Public server OSP|108ms|212.83.115.221:20100
^0Section9|Sweden|Ctf|Custom|145ms|213.100.162.21:20101
^0Section9|Sweden|Ctf|#1|145ms|213.100.162.21:20100
^w=[N-A-^1T-O]=^3AREA ^2OSP|149ms|80.245.227.7:37592
: Szczeg�lnie polecma Sec9 wysoki ping ale zawsze mo�na pograc z FreeX, pure etc hf
-OguR- tak mozna ale bardzo zadko a jesli chodzi o pykanie z FreeX, pureplay i reszta to na boomtownie tez mozna ich spotkac ale zadko a freexy czesto graja na serverze clanu Boyos ktory tez jest dobry (o servie mowa ofkoz choc klan wcale slaby nie jest . Ja tam lubie boomtown bo czesto gra ktos z -cK-, co prawda pod fakenickami ale graja
.
quote:
Napisane oryginalnie przez -OguR-
:
^tSOF2 - DamiNet-Radom|31ms|195.205.191.248:20100
^CPIFPAF.pl ^7[RealDamage] sof2.pifpaf.pl|65ms|195.216.104.36:20100
osobiscie niegram cz�sto na tych serwerach Polskie serwery bleh... jak chcesz si� rozwiaj� omijaj Polske ... tam czasemm wchodze zagra� 4 fUn zobaczyc czy co� ruszy�o .... bah a sof powoli umiera nagra�em sobie wczoraj ciekawe domo koelsia z aimbotem na serwerze z PB ? niewiem
nagra�em sobie wczoraj ciekawe domo koelsia z aimbotem na serwerze z PB ? niewiem
bah
czity wychodza co jakies 2 dni wiec nie masz sie co dziwic ja widzielem juz tekie agregaty smiesznie to wyglada a najsmieszniej jak gosciu sie zapiera ze nie uzywa a wali na 180 heady przy pingu 200![]()
ale nierozumie teego jak mo�na grac na serwie z PB z aimbotem, mo�na tak robic ze w�anczas aimbota na 1 akcjie i wy�anczasz np w OC ? i oc kto ci udowodni boje si� tego i niewiem co b�dzie dalej :|
Napisane oryginalnie przez ebola
ogor poczytaj na temat dzialania PB trudnosci z wykrywaniem ma tylko tych nieznanych czitow
przykladowo jesli napisze sobie sam czita to mam w d.... PB zreszta sa klany ktore podobno graja w oficjalnych rozgrywkach na takich rzeczach zrezta proponuje lekture punksbusted wystarczy
btw
LDZ_Kowal nadal jest na liscie i to 2 razy![]()
Napisane oryginalnie przez KLAUSIK
to mozna za glupie rate czy snaps znalesc sie na tej glupiej liscie punk... pff a kowala wywalilo go za cos tam chyba za rate.. ale nie wiem nie pamietam
Napisane oryginalnie przez ebola
klausik ty cwoku najpierw przeczytaj reguly punksbusted potem pisz
PO 1 NIE KLAM
kowal pisze za kazdym razem co innego
za darmo sie tam nie dostal
lista nie jest zbyt wielka a kowal jest na niej 2 razy
poza tym w klanie kowala gra inny cheater o obecnym nicku w00t a wczesniej jako JaF assasin unkown
btw
to rowniez klan aresa redaktora naczelnego portalu SoF2
nie ma sie co dziwic co do jakosci i kultury graczy w polsce skoro takie sytuacje maja miejsce
zreszta klausik wypowiadajac sie w tym miejscu postepujesz jak cziter ktory broni czitera sam sie przeciez przyznales do uzywania cheatow
Re: Re: Re: ...
quote:
Napisane oryginalnie przez KLAUSIK
1. idz sie lecz na mozg... stary koniu pff 2. masz dowody ze w00t to jaf ? 3. w00t jest adminem cb ;o 4. nie klamie plebsie i no skillu rofl.. dobra ide bo zara spadne z krzesla ... hahaha
jak to zawsze robi glan
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:53.