FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1133)

Posted by Q on 16-09-2001 21:08:

Red face TrobulShooting

Po jakiego muszroma zakładać nowy topic tylko poto żeby dowiedzieć się a jedną komende alibo innego badziewia (nothing personal Xenom, Primek, Grzechoo itp) lepszym rozwiązaniem będzie chyba jeden topik gdzie wszyscy będą zgłaszać problemy a pozostali je rozwiązywać i w ten sposoob będe maił mniej topicow do przeglądania... chmmm?

Posted by oxygen on 16-09-2001 21:11:

hmmm...a poco ten topic?

Posted by oxygen on 16-09-2001 21:11:

hmmm...a poco ten topic?
zebym mial wiecej do przegladania

Posted by Q on 16-09-2001 21:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
hmmm...a poco ten topic?
zebym mial wiecej do przegladania

Lepszy jeden niz 10 chyba nie???
Bozatym mniejszy burdel będzie (i think) a i tak nikt na tema nie pisze więc lepiej robić bajzel na jednym topicu.... a poco ja się tak bronie nie to nie można wypie....

Posted by [FPP]xen0m on 16-09-2001 23:56:

ej no bez jaj. wlasnie po to jest board zeby koles mogl wejsc na 10 min zalozyc topic z problemem i ususkac mozliwie szybko odpowiedz. ja zalozylem swoj bo od miesiaca sie z tym meczylem i nikt nie znal odpowiedzi

Posted by oxygen on 17-09-2001 05:12:

no wlasnie...jak jest nowy koles na boardzi to skad moze wiedziec o istnieniu takiego topicu?

Posted by killertowa on 17-09-2001 07:47:

Pomysł tego topicu mi się podoba. Problem z nowymi ludźmi na boardzie też rozumiem.
Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem byłoby automatyczne wrzucanie do tego topicu wszystkich innych dotyczących problemów technicznych, które ukazały sie jakiś określony czas temu (np. 2 mies.). Szukanie w starociach i do tego rozrzuconych po różnych topicach jest strasznie upierdliwe. Szczególnie dla nowych. Niekażdy z nich wie przecież, że jest jeszcze stary board z mnóstwem ciekawych rzeczy.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by [FPP]xen0m on 17-09-2001 09:11:

no spox. wchodzi sobie jakis gosc. ma jakis problem. widzi ten topic. mysli sobie. o fajnie, mam tu wszystkie wczesniejsze problemy. zaraz znajde moj problem. no i wchodzi do topicu i widzi 500 postow na kilkunastu stronach. nie wie wogole o co w tym chodzi, nie moze sie polapac. raz widzi prosbe o pomoc przy komendach cpma a raz jakies problemu ze sprzetem w q3. i jeszcze zeby to bylo uporzadkowane. nie, wszystkie dyskusje sie ze soba przeplataja przez co robi sie straszny balagan

a tak... zaklada sobie spokojnie nowy topic, uzyskuje pomoc, topic juz jest nieuzywanany

Posted by Lucas on 17-09-2001 10:09:

Nic nie bedzie wyrzucane.

Po to jest board aby uzyskiewac odpowiedzi. Nie podoba sie topic - nie czytaj!!!

Koniec dyskusji - bo to znowu jest walkowane (tak - juz o tym topic byl).

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:51.