FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1148)

Posted by Rolin on 17-09-2001 23:55:

Post NEWS z CS.pl

http://www.counter-strike.pl/newspr...68,85221,.shtml

Jesli nikomu nie chce sie zagladac napisze tresc newsa tu.
=========
Jak możecie zobaczyć na poniższym skrinie, niektórym adminom naprawdę się nudzi podczas gry. Na serwerze NFU de LONG cs v1.1 admin, [NFU]Vector^A, lubi się zabawić "w boga".
http://counter-strike.pl/pliki/imag...admin_lamas.jpg
Koleś się Paktofoniki nasłuchał chyba... Pozostawię sytuację bez szerszego komentarza, gdyż jest on chyba oczywisty. Ja tam napewno nie zagram...
=========

Komentarze odziwo nie dzialaja w cs.pl dlatego przenioslem to tutaj .

Posted by Rolin on 18-09-2001 00:03:

Przez dluzszy czas obserwuje newsy fruga i musze zauwazyc dziwna rzecz .
Bardzo duzo newsow o cziterach! Jesli znajdzie sie chodz jedna osoba, ktora czituje ma przechalapane i bardzo dobrze, ale czy nie wystarczy dopisac go tylko do listy cziterow? Czy kazdy musi wiedziec o jakims dupku ktory nie umie grac fair play .
No chyba, ze frugo ma takie zadanie w cs.pl .

Tak samo ten news. taka *******ka, ze ktos se wlaczyl godmoda, a moze zrobil to dla jaj? Ja tez czesto pogrywajac w gronie SPEC na swoim serverze wlaczam sobie godmoda i nikt nie obraza tylko jest kupa smiechu . A widze, ze jest kilku z NFU na tym screenie wiec moze byc podobna sytuacja jak u nas .

No ale moge nie miec racji.... od tego jest forum czekam teraz na wasze zdania.

Posted by RapTuS on 18-09-2001 00:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]Rolin
Przez dluzszy czas obserwuje newsy fruga i musze zauwazyc dziwna rzecz .
Bardzo duzo newsow o cziterach! Jesli znajdzie sie chodz jedna osoba, ktora czituje ma przechalapane i bardzo dobrze, ale czy nie wystarczy dopisac go tylko do listy cziterow? Czy kazdy musi wiedziec o jakims dupku ktory nie umie grac fair play .
No chyba, ze frugo ma takie zadanie w cs.pl .

a ja jestem za tym zeby cos takiego sie pojawialo - strone ta czyta kilka tys. graczy CS i przynajmniej wiedza z kim moga miec do czynienia a po takim newsie cziter jest spalony a klan ma sie czego powstydzic! co do tej czarnej listy to odwiedzalem to strone tylko raz... a cs.pl przegladam kilka razy dziennie!

Posted by Rolin on 18-09-2001 00:14:

No w sumie racja...
ale jak w tym miesiacy powiedzmy pojawi sie 100 nowych cziterow to mamy sie spodziewac 100 takich samych newsow?

I tak te xywy nic nam nie mowia.... jesli pojawilby sie ktos popularny to popieram cos takiego ale tak ....

No dobra ale mi glownie chodzi o ten news z tym BOGIEM .

Posted by [SUN]Lis3n on 18-09-2001 16:19:

a jedne se mzini xywe i chiter wpadnie na to ze bedzie se zmienial xywy i tak lasta bezdie miala nieskonczana liczbe pozycji

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Posted by Rolin on 19-09-2001 10:57:

Heeh, no tez prawda... ale chodzi mi to, zeby w newsach nie opisywac takich *******, niedlugo frugo zamiesci screena jak ktos przeklnie na serverze

Posted by [SUN]Lis3n on 19-09-2001 13:23:

lista SUX

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 19-09-2001 17:33:

Ja sie tylko zastanawiam czy to daje jakis skutek... No bo teoretycznie tacy ludzie jak zobacza ze sie na nich bluzga itp... to moze przestana to robic, ale inna sprawa ze moga dalej tak lamic - bo podoba im sie rozglos wokol ich osoby i lubia wkur...denerwowac ludzi

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by Red on 19-09-2001 18:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
lista SUX

ta lista to wogole jeszcze dziala .. ostatnia aktualizacja to byla chyba w maju albo czerwcu ... a moze cziterzy sie skonczyli ?

Posted by [SUN]Lis3n on 19-09-2001 18:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Red

ta lista to wogole jeszcze dziala .. ostatnia aktualizacja to byla chyba w maju albo czerwcu ... a moze cziterzy sie skonczyli ?

mam nadzieje ze nie dziala bo polowa ludzie z tej listy to nie chiterzy !!

Posted by Rolin on 19-09-2001 18:54:

Juz na poczatku za maciosem wiedzielismy, ze owa lista nie odniesie zadnego skutku, poptostu kazdy cziter zmienial xywe, a jak byl bardziej znany to sie wypieral jak mogl.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:16.