FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11520)

Posted by Sh4tter on 23-10-2003 15:38:

Exclamation #Urt.pl KANAL ADMINÓW URBAN TERRORa

Kanal dla adminow serverow UrT (lub ludzi posiadajacych rcony) Teraz znalezienie serverka na mecz nie bedzie problemem

Nic doda nic ujac. WEJDZ KONIECZNIE!!

Pozdrawiam
Shatter

Posted by cZAx on 23-10-2003 16:09:

bedzie problemem bo nie ma serverow lub jesli nawet sa to admini niechetnie porzyczaj (wyjatek dami )

Posted by LuZnY on 23-10-2003 22:51:

smutny temat, smutny kanal... :F

\/

Posted by Sh4tter on 24-10-2003 14:33:

Talking Urban Terror

Jesli jestes Urban Terror maniakiem powinienes siedziec na tym kanale jak nie to hanbisz sie jako polski gracz UrT (dobre )

SIEDZCIE POLECAJCIE ROZMAWIAJCIE

Pozdrawiam
Shatter

Posted by PAPUGa on 25-10-2003 00:49:

Question ??

a coś dla 'sprawnych inaczej' czyli nie używających IRCa?
nie wszystkie muchy (z milionów) muszą mieć rację ....

Posted by on 25-10-2003 08:41:

Re: ??

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
a coś dla 'sprawnych inaczej' czyli nie używających IRCa?
....

Teleks ?
Telefon ?
Telegraf ?

:p

Posted by DARK_ANGEL on 25-10-2003 11:42:

Pomysl moze byl by nawet ciekawy gdyby nie to ze admini serwow siedza sobie np. na #urbanterror.pl , wiec rozbijanie tego po jakis drobnych kanalach uwazam za niepotrzebne ;p

Posted by LuZnY on 25-10-2003 13:04:

heh darki bo ty nic nie rozumisz :F nie chodzi o to zeby tam siedzieli jacys admini jeno o to zeby shatter mial opa na jakims popularnym kanale czym probuje sobie zrekompensowac brak opow na #urbanterror.pl XD
a tak btw. przy zakladaniu #urbanterror.pl przy okazji wrzucilem bota na #urt.pl +invite zeby taka sytuacja sie nie zdarzyla, ino L na dlugo nie uzywanym kanale jest zabierany przez adminow :F

\/

Posted by DARK_ANGEL on 25-10-2003 14:55:

;(

Posted by Sh4tter on 25-10-2003 15:12:

Unhappy

OMG :/

Posted by LuZnY on 25-10-2003 17:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sh4tter
OMG :/

no i co? zle mowie?:F

\/

Posted by Sh4tter on 25-10-2003 21:31:

Red face

pomyslcie to nie konkurencja dla #urbanterror.pl na #urt.pl jest topic w ktorym sie wpisuje ze klan o godzinie jakiejs potrzebuje serva i jak admin zobaczy w topicu to sie zglasza do CL klanu albo kogos i mowi ze moze dac

SIEDZCIE NA #URT.PL NAWET JESLI NIE MACIE RCONOW
CIEKAWE TEMATY, CIEKAWE DYSKUSJE

Pzdr. Shat

Posted by DARK_ANGEL on 25-10-2003 21:49:

quote:
na #urt.pl jest topic w ktorym sie wpisuje ze klan o godzinie jakiejs potrzebuje serva i jak admin zobaczy w topicu to sie zglasza do CL klanu albo kogos i mowi ze moze dac

LollllLLL jeszcze tego brakowalo zebym latal za kims z serwerem ;D

Posted by GrEaTEyE on 25-10-2003 22:30:

quote:
pomyslcie to nie konkurencja dla #urbanterror.pl na #urt.pl jest topic w ktorym sie wpisuje ze klan o godzinie jakiejs potrzebuje serva i jak admin zobaczy w topicu to sie zglasza do CL klanu albo kogos i mowi ze moze dac

Pzdr. Shat

Z kosmosu jestes shatter...ale dobrze że ktoś coś próbuje....

GrEaTEyE

Posted by Sh4tter on 26-10-2003 07:50:

Smile

Angel niekoniecznie Ty latasz za kims z server, ale to bylo by najpraktyczniejsze. Bo jak by sie CL pytal admina jakiegos serva o wypozyczenie serva to by musial napisac do kilkunastu osob,a tak tylko 1 prv i juz

Posted by capone on 26-10-2003 10:25:

Talking

shatter ile masz lat ?
bo te twoje hasla sa jakies po****** zdeka.

Posted by DARK_ANGEL on 26-10-2003 10:42:

quote:
Angel niekoniecznie Ty latasz za kims z server, ale to bylo by najpraktyczniejsze. Bo jak by sie CL pytal admina jakiegos serva o wypozyczenie serva to by musial napisac do kilkunastu osob,a tak tylko 1 prv i juz

LOL o jakich kilkunastu osobach ty mowisz

Zakladanie osobnego kanalu jest bezsensowne dlatego ze adminow mozna policzyc na palcach jednej reki i wcale sie oni nie ukrywaja :O

Posted by Sh4tter on 26-10-2003 15:02:

Red face

+ osoby posiadajace rconika

Posted by Sh4tter on 26-10-2003 16:55:

Exclamation Opy

Na kanale #urt.pl opy maja tylko ludzie z rconami jak wam cos nie pasuje

Posted by on 26-10-2003 20:23:

Re: Opy

quote:

Az sprawdze.
Tylko jest jeden problem.
Rcony nie zawsze maja prawo do zakladanie hasel.

Posted by LuZnY on 27-10-2003 11:44:

Re: Opy

quote:

ostanim razem kiedy tam bylem to opy mieli tylko gracze hf, ogolnie znani i szanowani admini :>
heh ale pomijajac juz fakt, ze pomysl jest smieszny (dark juz napisal czemu), slogany sa naiwne i gupie, a chec zyskania "wladzy - opa" na popularnym kanale jest zalosna, to nie czepialbym sie gdyby ten kanal nazywal sie #rcon.pl, #admin.pl czy #shatter_jest _super_fajny_pl ale terazniejsza nazwa jawnie nawiazuje to urbanterror.pl (w sumie majes niedawno nawet zarejestrowal urt.pl) co moze zmylic nowo nowych czy zagranicznych graczy ;p przez co bede sie ciebie czepial az tego nie zmienisz :>

\/

Posted by kmb007 on 28-10-2003 07:31:

kmb007 ™

Swieta prawda . Tylko druga sparwa . Wcale nie jest tak latwo pogadac z Adminem. Na ircu lapalem scalatora w innej sprawie niz rcon i chyba z tydzien dzien w dzien sie zeszlo a i tak sie do mnie nie odezwal (mimo ze razem wodke pilismy ;( ). GG nikt do Niego nie mial i za cholere nie moglem sie z nim porozumiec. Ale to raczey dygresja do adminow, bo zmiana kanalu na ktorym on siedzi nie zmieni tego czy sie bedzie odzywal do ludzi czy nie . CIal :*

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Posted by DARK_ANGEL on 28-10-2003 11:58:

Re: kmb007 ™

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Swieta prawda . Tylko druga sparwa . Wcale nie jest tak latwo pogadac z Adminem. Na ircu lapalem scalatora w innej sprawie niz rcon i chyba z tydzien dzien w dzien sie zeszlo a i tak sie do mnie nie odezwal (mimo ze razem wodke pilismy ;( ). GG nikt do Niego nie mial i za cholere nie moglem sie z nim porozumiec. Ale to raczey dygresja do adminow, bo zmiana kanalu na ktorym on siedzi nie zmieni tego czy sie bedzie odzywal do ludzi czy nie . CIal :*

LOL kmb jestem pod wrazeniem, zobaczylem twoja pierwsza dluzsza wypowiedz D:

Masz racje w czesci drugiej swojego posta , natomiast nie w czesci pierwszej ;>
Scalak juz raczej nie zajmuje sie organizacja serwerow (tzn hasla, porzadek na serwach etc.) , wiec jego juz nie męczcie :O

Jak potrzeba cos zalatwic to predzej zalatwicie cos z 4everem badz ze mna.

I na koniec jeszcze inna sprawa, jak serwer akurat bedzie dostepny to raczej nie powinno byc problemu z zahaslowaniem go, ale z drugiej strony serwer nie bedzie tez stal caly dzien na haśle, nie bedzie zamykany na jakies smieszne mecze 2v2, badz ustawianie taktyk itd. itp.
Napewno nie zamkne tez serwa bo "jakis" klan akurat "moze" cos zagra ale jeszcze nie wie z kim. W koncu okazuje sie ze jednak nici z meczu a serwer stoi sobie pusty (zdarzylo sie juz tak z raz).

Posted by on 28-10-2003 12:50:

Re: Re: kmb007 ™

Dobrze gada

Dac mu futki

Posted by forever on 28-10-2003 14:05:

Re: Re: kmb007 ™

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Napewno nie zamkne tez serwa bo "jakis" klan akurat "moze" cos zagra ale jeszcze nie wie z kim. W koncu okazuje sie ze jednak nici z meczu a serwer stoi sobie pusty (zdarzylo sie juz tak z raz).

Ja tylko dodam od siebie że:
1. Nie jesteśmy zatrudnieni na etacie "rcon" i nie mamy OBOWIĄZKU dawania wam tych serwerów i pamietania o tym przez tydzien. (wszystko opiera sie na zasadach grzecznosci)
2. liczy się kolejność zgłoszeń a nie ich ranga. Jesli jeden klan ustawi sobie sparring to NIE BEDZIEMY takiego sparringu przerywac bo inny klan wlasnie zalatwil sobie mecz w CB i nie pomyslal o wczesniejszej rezerwacji.
3. jesli odwolujecie mecz - powiadomcie nas zeby nie zamykac serwera na darmo.

Co do kanału urt.pl: bez sensu - kanal jak kanal ale ja tam na irca wlazic nie zamirzam i sprawdzac kto czego potrzebuje i jeszcze potem gonic za CL... znacie nasze gg i icq - tak sie kontaktujcie...

Pozdrawiam.

Posted by Sh4tter on 28-10-2003 14:24:

Re: Re: Re: kmb007 ™

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Ja tylko dodam od siebie że:
1. Nie jesteśmy zatrudnieni na etacie "rcon" i nie mamy OBOWIĄZKU dawania wam tych serwerów i pamietania o tym przez tydzien. (wszystko opiera sie na zasadach grzecznosci)
2. liczy się kolejność zgłoszeń a nie ich ranga. Jesli jeden klan ustawi sobie sparring to NIE BEDZIEMY takiego sparringu przerywac bo inny klan wlasnie zalatwil sobie mecz w CB i nie pomyslal o wczesniejszej rezerwacji.
3. jesli odwolujecie mecz - powiadomcie nas zeby nie zamykac serwera na darmo.

Co do kanału urt.pl: bez sensu - kanal jak kanal ale ja tam na irca wlazic nie zamirzam i sprawdzac kto czego potrzebuje i jeszcze potem gonic za CL... znacie nasze gg i icq - tak sie kontaktujcie...

Pozdrawiam.

Nie lata sie za CLami tylko dopisuje do Topica np. Klan XX potrzebuje serva na 1.09.2003 o 20 na TS to sie dopisujesz ==>admin(i jaki serv)

Posted by forever on 28-10-2003 14:31:

Re: Re: Re: Re: kmb007 ™

quote:
Nie lata sie za CLami tylko dopisuje do Topica np. Klan XX potrzebuje serva na 1.09.2003 o 20 na TS to sie dopisujesz ==>admin(i jaki serv)

nie chce mi sie... wystarczy ze nie moge sobie wieczorem pograc spokojnie bo mi mryga bez przerwy gg...

Posted by Sh4tter on 28-10-2003 14:32:

Re: Re: Re: Re: Re: kmb007 ™

quote:
nie chce mi sie... wystarczy ze nie moge sobie wieczorem pograc spokojnie bo mi mryga bez przerwy gg...

Dlatego IRC a gg off

Posted by forever on 28-10-2003 14:38:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: kmb007 ™

quote:
Dlatego IRC a gg off

Na ircu wisze sporadycznie... to znaczy sesja wisi bezprzerwy ale ja tam zadko zagladam.
wiec w waszym interesie jest kontaktowac sie ze mna na gg albo ICQ. amen.

Posted by Sh4tter on 28-10-2003 14:41:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kmb007 ™

quote:
Na ircu wisze sporadycznie... to znaczy sesja wisi bezprzerwy ale ja tam zadko zagladam.
wiec w waszym interesie jest kontaktowac sie ze mna na gg albo ICQ. amen.

Meczy sie nie bierze umawia ze odrazu sie gra (wyjatki) A jak czasem patrzysz to mozesz zmienic topic, albo powiedz mi to ja sie skontaktuje z kim trzeba

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:19.