FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11520)
#Urt.pl KANAL ADMINÓW URBAN TERRORa
Kanal dla adminow serverow UrT (lub ludzi posiadajacych rcony) Teraz znalezienie serverka na mecz nie bedzie problemem
Nic doda nic ujac. WEJDZ KONIECZNIE!!
Pozdrawiam
Shatter
called to duty
smutny temat, smutny kanal... :F
\/
Urban Terror
Jesli jestes Urban Terror maniakiem powinienes siedziec na tym kanale jak nie to hanbisz sie jako polski gracz UrT (dobre
)
SIEDZCIE POLECAJCIE ROZMAWIAJCIE
Pozdrawiam
Shatter
nie wszystkie muchy (z milionów) muszą mieć rację ....
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
a coś dla 'sprawnych inaczej' czyli nie używających IRCa?
....
Pomysl moze byl by nawet ciekawy gdyby nie to ze admini serwow siedza sobie np. na #urbanterror.pl , wiec rozbijanie tego po jakis drobnych kanalach uwazam za niepotrzebne ;p
heh darki bo ty nic nie rozumisz :F nie chodzi o to zeby tam siedzieli jacys admini jeno o to zeby shatter mial opa na jakims popularnym kanale czym probuje sobie zrekompensowac brak opow na #urbanterror.pl XD
a tak btw. przy zakladaniu #urbanterror.pl przy okazji wrzucilem bota na #urt.pl +invite zeby taka sytuacja sie nie zdarzyla, ino L na dlugo nie uzywanym kanale jest zabierany przez adminow :F
\/
;(
OMG :/
OMG :/
\/
pomyslcie to nie konkurencja dla #urbanterror.pl na #urt.pl jest topic w ktorym sie wpisuje ze klan o godzinie jakiejs potrzebuje serva i jak admin zobaczy w topicu to sie zglasza do CL klanu albo kogos i mowi ze moze dac
SIEDZCIE NA #URT.PL NAWET JESLI NIE MACIE RCONOW
CIEKAWE TEMATY, CIEKAWE DYSKUSJE
Pzdr. Shat
na #urt.pl jest topic w ktorym sie wpisuje ze klan o godzinie jakiejs potrzebuje serva i jak admin zobaczy w topicu to sie zglasza do CL klanu albo kogos i mowi ze moze dac
quote:
Napisane oryginalnie przez Sh4tter
pomyslcie to nie konkurencja dla #urbanterror.pl na #urt.pl jest topic w ktorym sie wpisuje ze klan o godzinie jakiejs potrzebuje serva i jak admin zobaczy w topicu to sie zglasza do CL klanu albo kogos i mowi ze moze dac
Pzdr. Shat
Angel niekoniecznie Ty latasz za kims z server, ale to bylo by najpraktyczniejsze. Bo jak by sie CL pytal admina jakiegos serva o wypozyczenie serva to by musial napisac do kilkunastu osob,a tak tylko 1 prv i juz
Angel niekoniecznie Ty latasz za kims z server, ale to bylo by najpraktyczniejsze. Bo jak by sie CL pytal admina jakiegos serva o wypozyczenie serva to by musial napisac do kilkunastu osob,a tak tylko 1 prv i juz![]()
+ osoby posiadajace rconika
Na kanale #urt.pl opy maja tylko ludzie z rconami jak wam cos nie pasuje
Re: Opy
quote:
Na kanale #urt.pl opy maja tylko ludzie z rconami jak wam cos nie pasuje
\/
kmb007 ™
Swieta prawda . Tylko druga sparwa
. Wcale nie jest tak latwo pogadac z Adminem. Na ircu lapalem scalatora w innej sprawie niz rcon i chyba z tydzien dzien w dzien sie zeszlo a i tak sie do mnie nie odezwal (mimo ze razem wodke pilismy ;( ). GG nikt do Niego nie mial i za cholere nie moglem sie z nim porozumiec. Ale to raczey dygresja do adminow, bo zmiana kanalu na ktorym on siedzi nie zmieni tego czy sie bedzie odzywal do ludzi czy nie
. CIal :*
quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Swieta prawda. Tylko druga sparwa
. Wcale nie jest tak latwo pogadac z Adminem. Na ircu lapalem scalatora w innej sprawie niz rcon i chyba z tydzien dzien w dzien sie zeszlo a i tak sie do mnie nie odezwal (mimo ze razem wodke pilismy ;( ). GG nikt do Niego nie mial i za cholere nie moglem sie z nim porozumiec. Ale to raczey dygresja do adminow, bo zmiana kanalu na ktorym on siedzi nie zmieni tego czy sie bedzie odzywal do ludzi czy nie
. CIal :*
Re: Re: kmb007 ™
Dobrze gada
Dac mu futki
Re: Re: kmb007 ™
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Napewno nie zamkne tez serwa bo "jakis" klan akurat "moze" cos zagra ale jeszcze nie wie z kim. W koncu okazuje sie ze jednak nici z meczu a serwer stoi sobie pusty (zdarzylo sie juz tak z raz).
Napisane oryginalnie przez forever
Ja tylko dodam od siebie że:
1. Nie jesteśmy zatrudnieni na etacie "rcon" i nie mamy OBOWIĄZKU dawania wam tych serwerów i pamietania o tym przez tydzien. (wszystko opiera sie na zasadach grzecznosci)
2. liczy się kolejność zgłoszeń a nie ich ranga. Jesli jeden klan ustawi sobie sparring to NIE BEDZIEMY takiego sparringu przerywac bo inny klan wlasnie zalatwil sobie mecz w CB i nie pomyslal o wczesniejszej rezerwacji.
3. jesli odwolujecie mecz - powiadomcie nas zeby nie zamykac serwera na darmo.
Co do kanału urt.pl: bez sensu - kanal jak kanal ale ja tam na irca wlazic nie zamirzam i sprawdzac kto czego potrzebuje i jeszcze potem gonic za CL... znacie nasze gg i icq - tak sie kontaktujcie...
Pozdrawiam.
Nie lata sie za CLami tylko dopisuje do Topica np. Klan XX potrzebuje serva na 1.09.2003 o 20 na TS to sie dopisujesz ==>admin(i jaki serv)
nie chce mi sie... wystarczy ze nie moge sobie wieczorem pograc spokojnie bo mi mryga bez przerwy gg...
Dlatego IRC a gg off![]()
Na ircu wisze sporadycznie... to znaczy sesja wisi bezprzerwy ale ja tam zadko zagladam.
wiec w waszym interesie jest kontaktowac sie ze mna na gg albo ICQ. amen.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:19.