FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11598)
Reprezentacja !!!
Takiej tresci znalazłem komentarz na ut.pl
[ScarryMan]
chciałbym zapytać się o jedno - jakie są kryteria i na jakiej podstawie wybieracei ludzi do reprezentacji, bo na moje oko cała ta reprezentacja to jeden wielki przekręt gdzie ludzie dostają się tylko i wyłącznie po znajomosci albo po opinii, która niestety odbiega już dawno od rzeczywistości, wybieranie kapitana wygląda identycznie, Gr8 nie moge powiedziec bo w zeszlym roku sie starałeś, organizowałeś to wszystko i jakoś to szło ale teraz jest kompletny chaos i beznadzieja widziałem jak dotąd jeden trening reprezentacji hmmm a moze to nie byl trening tylko zabawa w gre pt: kto pierwszy po fraga (inaczej nie mozna nazwaz rywalizacji reprezentacji kraju z klanem !gO - nie obrazajac oczywiscie tego klanu). Także ludzie nie róbcie chociaz z drużyny narodowej smietnika bo będzie niestety tylko z niego smierdziec na kilometr. Wg mnie każdy team powinien wystawic 2-3 najlepszych zawodników do reprezentacji i wśród tych wybranych dopiero zrobic ankiete na kapitana, ale tak pewnie nigdy sie nie stanie bo wtedy byłoby za uczciwie i za legalnie i wiele osób, które są w reprezentacji tylko i wyłącznie dzięki znajomości i lizaniu dupska straciło by w nim miejsce, gdyż obecną reprezentacje moge spokojnie porównać do polskiego rządu...myśle, że sami wiecie slaczego... widocznie musi tak być, że "jaki pan taki kram"...
???????? dobrze gada czy źle??????????
kmb007™
Hmm ... :|. Jebać się nie bać .
:>
A apropo ustalania skladu to to wszystko bylo robione na IRCU i jagged jako przedstawiciel r3 jakos sie nie zainteresowal wiec.....
Dark
dark ja nie mysle o r3 v3 synth sg ff czy innych klanach zaiteresowala mnie wypowiedz scarego i tyle po co maja sie ludziska klocic na ut.pl tu maja pole do popisu
Wszystko bylo ustalane na IRCU i graczy zglaszali cl`owie z poszczegolnych klanow o ile dobrze pamietam :ads
Btw. gr8`eaye szuka dwuch graczy do teamu bo dzis Team PL zostal troche uszczuplony ;p
mysle ze odejscie tych 3 troszku zmieni , nie guriasa bo on i tak ma lagi :o / nie wiem czy mamy szanse :o ale kto wie :F
Re: Reprezentacja !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez CaNi
Takiej tresci znalazłem komentarz na ut.pl
[ScarryMan]
chciałbym zapytać się o jedno - jakie są kryteria i na jakiej podstawie wybieracei ludzi do reprezentacji, bo na moje oko cała ta reprezentacja to jeden wielki przekręt gdzie ludzie dostają się tylko i wyłącznie po znajomosci albo po opinii, która niestety odbiega już dawno od rzeczywistości, wybieranie kapitana wygląda identycznie,
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
tylko, aby ci 'wybrani' nie zawiedli zaufania, jakim ich obdarza reszta (niewybranych) graczy.
nie macie racji kumo4cze Szy4szkowni4u
ja tam swoje wiem: i Herkules dupa, gdy wrogów kupa. najlepsiejszy nawet mastaha ulegnie, gdy ma __ZGRANY__ i znający się nawzajem klanik, choćby i lamerów.
pytałem się o reprezentację.
są już jakieś rules? bo serv mam do oddania ...
Papug, bardzo chętnie jeśli chodzi o server, moje gg to 1659968 bo tutaj zaglądam raz na jakis czas (czasu mam mało). Treningi jak najbardziej mam chec organizowac, ale ludzie to troszke olewają. Mam nadzieje że na jutrzejszy trening zbierze sie spora ilość ludzi i potrenujemy. W pon. przed meczem o 20:00 chce zebrac ludzi i zagrac 2 spary BM, żeby troszke sie zgrać (no bo jak inaczej sie nie dało z nimi). Będe robił wszystko aby wygrać, chce tego, pragne, ale nie wiem czy teraz jest to realne Nastepne mecze to są z Węgrami i Estonią, ale o tym powiem troszke później, po meczu z SWE, po którym bedziemy musieli ostro trenowac!
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Papug, bardzo chętnie jeśli chodzi o server, moje gg to 1659968 bo tutaj zaglądam raz na jakis czas (czasu mam mało). Treningi jak najbardziej mam chec organizowac, ale ludzie to troszke olewają. Mam nadzieje że na jutrzejszy trening zbierze sie spora ilość ludzi i potrenujemy. W pon. przed meczem o 20:00 chce zebrac ludzi i zagrac 2 spary BM, żeby troszke sie zgrać (no bo jak inaczej sie nie dało z nimi). Będe robił wszystko aby wygrać, chce tego, pragne, ale nie wiem czy teraz jest to realneNastepne mecze to są z Węgrami i Estonią, ale o tym powiem troszke później, po meczu z SWE, po którym bedziemy musieli ostro trenowac!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:29.