FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11687)
coolnet i BM
Moze sie czepiam ale dlaczego na tym serwie jest Bm
przeciez ten serw prawie non stop jest empty
dlaczego nie mozna tam dac Ts?
Napewno wiecej ludzi bym tam wtedy gralo
Papuga
stoi pusty, bo wszyscy graja na icp bez pb :>
\/
Jak zwykle sie u nas jakas nowosc przyjela i wszyscy wola grac w bezmozgie TS
Pomimo tego w gruncie rzeczy mozna faktycznie dac coolnet na TS, choc nie wiem czy to cos da bo w koncu ludzie sobie wola poczitowac na icp D:
Jakbyscie na nim grali to byscie zauwarzyli ze tam sa potworne lagi jak gra troche osob , niestety :/
Jakbyscie na nim grali to byscie zauwarzyli ze tam sa potworne lagi jak gra troche osob , niestety :/
dlaczego nie mozna tam dac Ts?
stoi pusty, bo wszyscy graja na icp bez pb :>
potworne lagi jak gra troche osob , niestety :/
papug sprubuj wywalic PB to moze nie bedzie tak lagowac , zawsze warto sprubowac ... wlacz voty i bedzie git najlepiej na allowvote 31 : ) i coolnet nie powininen stac pusty
no debilny i dzieki temu nei ma nawet gdzie zagrac treninga albo klan�wki bo votow nie ma , a przeciez nikt nei bedzie nonstop ganial za dminami ktorych ciezko dorwac , no mzoe 4ever jeszcze jako tako ... mecze w CB zazwyczaj odbywaja sie na zagranicznych serverach i skazani sa klanowicze na pingi 100 lub PL i lagi LOL
moze glupoty gadam bo sie nie znam ale jezeli mozna to w��czy� cz�� vot�w(jak mo�na zaznaczam nie znam sie) tylko zmaiana map i jakies m�dre map cycle typowe dla danego rodzaju gry a pb bym zostawi� bo skoro chcesz przeprowadzic sparing czy mecz pb jest konieczne
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
mam wi�c wy��czy� PB?![]()
\/
quote:
Napisane oryginalnie przez Makrel
no debilny i dzieki temu nei ma nawet gdzie zagrac treninga albo klan�wki bo votow nie ma , a przeciez nikt nei bedzie nonstop ganial za dminami ktorych ciezko dorwac , no mzoe 4ever jeszcze jako tako ... mecze w CB zazwyczaj odbywaja sie na zagranicznych serverach i skazani sa klanowicze na pingi 100 lub PL i lagi LOL
"Poza tym jak mowilem voty w Polsce to najgorsze co mozna ustalic" a co to Polska to inny kraj ? jakis upo�ledzony czy co ?
jesli tak to po kij sie tutaj wypowiadasz ? moze idz na inne forum np. szwabskie ... denerwuje mnei takie m�wienie ze Polska bleee a reszta pa�stw to kr�lestwa ... jakby voty byly wszedzie wlaczone i troche ludzie popatrzyliby i zauwarzyli ze enie trzeba co chwile g�osowac na inna mape bo kicka za to mozna zarwac czy cos to by sie nauczyli , ale jak maja sie czegos nauczyc jak nie ma vot�w ??!! wsyscy ida po najkr�tszej lini oporu , bo co za filozofia wylaczyc voty i macie ,i grajcie ? jesli chodzi o server publiczny ... no to niech stoi ten publik i najlepiej pusty , tak bedzie wtedy dobze. Co do wywalenei PB to mi to obojetne (kiedys nie bylo ale teraz jest ,odkad zaistniala piekna komenda pb_system 1 ) ale jesli server wtedy przestanie lagowac to moze i lepiej zeby wywalic ... a czego wszyscy graja na ICP serverze , bo tam mozna po ludzku pograc bez zadnych lag�w i skok�w pingu , a na Coolnecie sa lagi , a na Daminecie kazdemu ping powyrzej 100 leci czasami i ludzie sie zniechecaja ...
"Poza tym jak mowilem voty w Polsce to najgorsze co mozna ustalic" a co to Polska to inny kraj ? jakis upo�ledzony czy co ?
jesli tak to po kij sie tutaj wypowiadasz ? moze idz na inne forum np. szwabskie ... denerwuje mnei takie m�wienie ze Polska bleee a reszta pa�stw to kr�lestwa ... jakby voty byly wszedzie wlaczone i troche ludzie popatrzyliby i zauwarzyli ze enie trzeba co chwile g�osowac na inna mape bo kicka za to mozna zarwac czy cos to by sie nauczyli , ale jak maja sie czegos nauczyc jak nie ma vot�w ??!! wsyscy ida po najkr�tszej lini oporu , bo co za filozofia wylaczyc voty i macie ,i grajcie ? jesli chodzi o server publiczny ... no to niech stoi ten publik i najlepiej pusty , tak bedzie wtedy dobze. Co do wywalenei PB to mi to obojetne (kiedys nie bylo ale teraz jest ,odkad zaistniala piekna komenda pb_system 1 ) ale jesli server wtedy przestanie lagowac to moze i lepiej zeby wywalic ... a czego wszyscy graja na ICP serverze , bo tam mozna po ludzku pograc bez zadnych lag�w i skok�w pingu , a na Coolnecie sa lagi , a na Daminecie kazdemu ping powyrzej 100 leci czasami i ludzie sie zniechecaja ...
sam potkresliles ze "VOTY W POLSCE" ale ok nie klucmy sie juz o to ; PP
co do graczy , to zawsze sie jakis jele� znajdzie co votuje i to nie tylko w POLSCE ! ; P
z tym PB chodzilo mi o to ze troche server nie wyrabia a PB go jeszcze dobija ... ; P
Peace ; PP
ustalili�cie co�?
ustalili�cie co�?
TS + voty na wszystko
Napisane oryginalnie przez GruBk4
f2
TS rox
heh w sumie to serw dla ludzi, wiec jak chca grac w TS to niech graja
Inna sprawa ze TS to przezytek ;p
TS to nie przezytek tylko co� co odr�nia�o t� gr� zawsze od CSa. Ludzie w to graj� bo to jest prosta i fajna rozgrywka, sprawia przyjemno�� i tyle... Kilku fanatyk�w kt�rzy graj� w BOMB mode nie zmieni faktu �e w POLSCE (nie wiem jak w innych krajach) gra sie przede wszystkim na publicznych serwerach w TS... Dlaczego??
Moim zdaniem proste - na publicu grasz z ludzmi kt�rych nie znasz, albo znasz ale z nimi w klanie nie grasz. BOMB mode jest owszem trudniejszy ale wymaga niesamowitego zgrania ktorego poza ludzmi z klanu nie uzyskasz. W chaosie serwera publicznego nie masz �adnych szans na osi�ŋi�cie takiego zgrania i z rozgrywki robi si� m�ka - to moje zdanie. Dlatego na publikach raczej rzadko BOMB b�dzie popularniejszy od TS.
Dlatego g�osuje za TDM
To dopiero fajna rozgrywka na przecwiczenie aima
Albo CTF ;D tam skolei mo�na spokojnie pokampic i pocwiczyc lamerskie sr-8
Mi�ej zabawy - ja tam i tak pozostane wierny TS bo my�le� to ja musze w pracy a potem to ja chce odpocz�� :>
si� zrobi mapcycle, kt�ry b�dzie zmienia� tryb gry i ka�dy b�dzie najedzony
i ka�dy b�dzie najedzony![]()
Re: pomocy!
quote:
to poprosz� - powiedzcie mi kt�re mapki maj� by� w TS, kt�re w BM, kt�re w TDM, a kt�re w CTF.
si� zrobi mapcycle, kt�ry b�dzie zmienia� tryb gry i ka�dy b�dzie najedzony![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:37.