FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11762)
Problem z FPS'ami - HELP!
Mam taki problem, że w róznych grach mój komp nie chce wyciągnąć więcej niż 60fps - czy to minimalne ustawienia, czy maxymalne... Może ktoś miał taki problem, albo wie jak go rozwiązać??? Jak co to mam Radeona 9600Pro...
Prosze o pomoc!
hmm..
Grubka pomysl czasem zanim cos powiesz
on mowi o "roznych grach" nie tylko o q3, a pozatym jesli jego sprzet nie wydoli powyzej 60 to ta komenda nic nie da bo jest ograniczona wlasnie przez sprzet...
Rombi sprecyzowal bys lepiej swoj sprzet i gry w ktorych tak masz, i czy w roznych tzn wszystkich czy moze w niektorych masz normalne jak na swoj sprzet fpsy ?
Narazie wiem że tak jest w Call of Duty i w q3, może w jeszcze jakiejś (nie we wszystkich też da sie sprawdzic ), a maxfps wpisywałem nawet 200 i to samo. Co do dokładniejszego opisu to mam Atlona XP 2600+ @ 2800, 256 ramu, hmmm... grafika z HISa, płyta główna epoxa (8rda+) i to chyba wszystko... Jak jeszcze jakieś pytania to dawać, a jak zna ktoś odpowiedz na mój problem to też dawać...
PP
Sterowniki do karyt i dx nowy, z tymze z tego co wiem w ogole Catalysty sa dosc cienkimi sterownikami wiec moze to wina wersji ;>
a ja ?????
ja mam P|| 400@500 mhz , 256mb ram i RADEON'a 7000 64mb ... i wyciaga mi 20fps ... confing jest w porzadq ... chcialbym sie dowiedziec czy na tym sprzecie (wiem ze slaby ale jeszcze tylko miesiac ... ) nie powinienem wyciagnac wiecej niz te 20 fps ? jest mozliwe ze mam cos z systemem czy cus ??
te ograniczenie ze masz tylko 60 fps tez tak mam jak nie zainstaluje nowych sterowników i directxa , mam geforca 2
Napisane oryginalnie przez n@sTi
ja mam P|| 400@500 mhz , 256mb ram i RADEON'a 7000 64mb ... i wyciaga mi 20fps ...confing jest w porzadq ... chcialbym sie dowiedziec czy na tym sprzecie (wiem ze slaby ale jeszcze tylko miesiac ... ) nie powinienem wyciagnac wiecej niz te 20 fps ? jest mozliwe ze mam cos z systemem czy cus ??
Re: Re: a ja ?????
quote:
Napisane oryginalnie przez GruBk4
raczej nie powinienes ...![]()
If You find a few minutes to pray, i know Jah will show You the way....
Właśnie słucham:
bo niektore stery maja inne standardowe ustawienia ... w ejdnych cos jest wlaczonego w innych wylaczone a później sie cżłowiek gubi ; P
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:22.