FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12045)

Posted by Rekin on 30-12-2003 11:47:

Dowod na kody

Koniec milej gierki na delcie. Nasz klanowicz Picu znalazl filmik wyjasniajacy wszystko, czesty przypadek nawet na moscie, przechodzenie przez sciany, ja mialem przyjemnosc posmakowac noz jednego z takich graczy a dokladnie Zero Cool. Wreszcie ktos to nagral i opublikowal.

http://www.bhd-ressources.com/fichiers/videos/cheat.avi

Posted by on 30-12-2003 13:32:

Go�� mia� wysokiego laga wi�c mo�e mia� przek�amania w obrazie
A powa�nie to jaki sens ma taka gra ?? Zapierd... przez �ciany jak duchy i widz� przez nie tak samo. Pora�ka.

Posted by Rekin on 30-12-2003 14:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Go�� mia� wysokiego laga wi�c mo�e mia� przek�amania w obrazie
A powa�nie to jaki sens ma taka gra ?? Zapierd... przez �ciany jak duchy i widz� przez nie tak samo. Pora�ka.

Uwiez ze to jest strasznie denerwujace, na mapie Israel Army czy cos takiego (jest ta mapa na moscie) mialem juz z jednym takim do czynienia Zero Cool. Snipy leza w swojej bazie (acha oczywiscie teren jest obudowany murkiem) a tu gosciu mi z za murku wyskakuje ciacha mnie nozem i dawaj spowrotem za murek. Oczywiscie wygral rozgrywke udalo mi sie go zabic 2 razy bo niezdazyl sie cofnoc spowrotem za mur. Tacy kolesie strasznie psuja zabawe.

Posted by boski *PL* on 30-12-2003 14:43:

a jak sie Picu z takim lagiem utrzymal na moscie?

film ma 5 klatek na sekunde wiec nie jest w zaden sposob miarodajny, za przeproszeniem to "gowno" a nie dowod na cokolwiek

"I cho�bym szed� ciemn� dolin�, z�a si� nie ul�kn�, bo sam jestem najwi�kszym s*****synem w tej dolinie"

Posted by Rekin on 30-12-2003 14:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
a jak sie Picu z takim lagiem utrzymal na moscie?

film ma 5 klatek na sekunde wiec nie jest w zaden sposob miarodajny, za przeproszeniem to "gowno" a nie dowod na cokolwiek

Ale nie on to nagral to jest filmik z zagranicznego servisu delty, i ta sytuacja nie jest z mostu, ale na moscie tez sie to zdazylo.

Posted by boski *PL* on 30-12-2003 14:50:

no to sorki dla Picia...

ale podtrzymuje zswoje zdanie co do filmu... lag 900ms i film 5fps

"I cho�bym szed� ciemn� dolin�, z�a si� nie ul�kn�, bo sam jestem najwi�kszym s*****synem w tej dolinie"

Posted by Rekin on 30-12-2003 14:55:

quote:
no to sorki dla Picia...

ale podtrzymuje zswoje zdanie co do filmu... lag 900ms i film 5fps

Moze tez bym byl tak sceptyczny gdybym nie zobaczyl czegos takiego sam na wlasne oczy, z pingiem 100 bez lagow.

Posted by boski *PL* on 30-12-2003 15:02:

nagrasz to bedzie mozna pogadac... narazie jedynym dowodem na "czity" byly sceen'y latajacego kolesia z mingunem (ale na zachodnich forach jest wzmianka o bug'u na mapie panic attack tak sie wlasnie objawiajacego). wiec pewnosci niema... moze powstanie w koncu program "antychiterski typu klient-serwer.

ja czekam az ktos przylapie (czytaj: nagra) gunnera biegajacego z predkoscia medyka z nozem... to mozna czesto spotkac na wielu serwerach

Posted by Rekin on 30-12-2003 15:28:

quote:
nagrasz to bedzie mozna pogadac... narazie jedynym dowodem na "czity" byly sceen'y latajacego kolesia z mingunem (ale na zachodnich forach jest wzmianka o bug'u na mapie panic attack tak sie wlasnie objawiajacego). wiec pewnosci niema... moze powstanie w koncu program "antychiterski typu klient-serwer.

ja czekam az ktos przylapie (czytaj: nagra) gunnera biegajacego z predkoscia medyka z nozem... to mozna czesto spotkac na wielu serwerach

Sorki ale chyba nie czesto jestes na moscie bo ja juz widzialem latajacego goscia na kilku mapach na moscie.

a jak chcesz to mozemy umowic sie na jakims serweze i posle w ciebie serie AT4 ile bedziesz chcial.

Posted by on 30-12-2003 15:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Sorki ale chyba nie czesto jestes na moscie bo ja juz widzialem latajacego goscia na kilku mapach na moscie.

a jak chcesz to mozemy umowic sie na jakims serweze i posle w ciebie serie AT4 ile bedziesz chcial.

To widz� �e w cheatach to jeste� obcykany .....

Posted by Rekin on 30-12-2003 15:33:

quote:
To widz� �e w cheatach to jeste� obcykany .....

Wlasnie nie we szystkich

Posted by on 30-12-2003 15:36:

Jaka szkoda ...

Posted by Rekin on 30-12-2003 15:39:

quote:
Jaka szkoda ...

HEHE
Radzioo wpadznij sam na most (bo juz bardzo dawno Cie nie widzialem) i sam sie za glowe zlapiesz.

Posted by lame on 30-12-2003 15:42:

A ja znam taki czit (a pozna�em go niedawno) �e jak si� wci�nie ten drugi przycisk myszki to jest celownik i �atwiej strzela� no to nikomu nie m�wi�em, nie? Ale jak ju� tak wszyscy o tych czitach to ja te�. Ptuj-ptuj-ptuj

Posted by Rekin on 30-12-2003 15:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
A ja znam taki czit (a pozna�em go niedawno) �e jak si� wci�nie ten drugi przycisk myszki to jest celownik i �atwiej strzela� no to nikomu nie m�wi�em, nie? Ale jak ju� tak wszyscy o tych czitach to ja te�. Ptuj-ptuj-ptuj

Lame kiedy ty miales karabin w rece i strzelales ????

Posted by boski *PL* on 30-12-2003 16:04:

quote:

wskaz serwer... moj gg:28681

Posted by on 30-12-2003 16:13:

quote:
HEHE
Radzioo wpadznij sam na most (bo juz bardzo dawno Cie nie widzialem) i sam sie za glowe zlapiesz.

M�wisz ? No to sobie dzi� zaMOSTkuj�

Posted by on 30-12-2003 16:15:

quote:
Lame kiedy ty miales karabin w rece i strzelales ????

Lamie pokazuje si� celownik na scyzoryku

Posted by Tomcat27 on 30-12-2003 16:57:

quote:

Witam.
Wydaje mi sie �e do tego by gunner biega� z pr�dko�ci� medyka nie s� potrzebne programy cheaterskie. Nie jestem pewnien lecz co� mi sie obi�o o oczy w sieci �e to na zasadzie wpisania kodu ( co� takiego jak nie�miertelno�� w singleplayer) wiec w�tpie zeby anti-cheat jak bedzie to wy�apa�. Nie znam sie na tym wiec to tylko moje domys�y.

Pozdrawiam

Posted by [FPP]ZonK on 30-12-2003 17:38:

mysle, ze jak byli cziterzy juz w demie BHD... wiem bylem wielokrotnie swiatkiem jak kolo biegal z .50 na plecach i ladowal w kazdego co popadnie. lub jak ktos latal nie majac smiglowca wiec jesli w demie byly takie rzeczy to w pelnej tez sie zdarzac beda... juz sie zdarzaja i nie ma co temu niedowierzac

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by on 30-12-2003 18:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Witam.
Wydaje mi sie �e do tego by gunner biega� z pr�dko�ci� medyka nie s� potrzebne programy cheaterskie. Nie jestem pewnien lecz co� mi sie obi�o o oczy w sieci �e to na zasadzie wpisania kodu ( co� takiego jak nie�miertelno�� w singleplayer) wiec w�tpie zeby anti-cheat jak bedzie to wy�apa�. Nie znam sie na tym wiec to tylko moje domys�y.

Pozdrawiam

Ale takie bugi czy raczej pomagacze programist�w mo�na za�ata� patchem

Posted by lame on 31-12-2003 09:43:

quote:
Lamie pokazuje si� celownik na scyzoryku

no w�a�nie nie ma celownika, cholercia...

Posted by boski *PL* on 03-01-2004 16:55:

prosze... dowodziki

http://board.fpp.pl/showthread.php?...;threadid=12074

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:29.