FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12187)

Posted by Jarek on 17-01-2004 07:07:

Chlańsko w domu...

Zdażyło wam się ? I nie myśle w tym momencie o jakiejś imprezie planowanej na długo przed, tylko o takim spontanie, kiedy starooszkowie są w domq, a znajomkowie zchodzą się o poznej godzinie. Zdazyla wam sie sytuacja kiedy rano ( zakladajac ze chlansko bylo w nocy ) starooszkowie wstają a wy chodzicie zygzakiem po domu ( ja jestem wlasnie w takiej sytuacji aktualnie ) totalnie nieswiadomi co sie dzialo w pokoju obok widzą że ze swoją "pociechą" coś nie tak ?

Jakieś 5 min temu Czara i Janek ( Ci co byli w sierpniu u mnie wiedzą o kogo chodzi - bądź co bądź koledzy ) poszli sobie do domq, a ja jestem drunk jak japierdziu ( sprawy sobie nie zdajecie ile mi zajmuje pisanie tego posta tak by dalo sie go jako-tako przeczytac ) i czeka mnie "starcie" ze starooszą.

Podejzewam ze ewetualne odpowiedzi pojawią sie już po konfrontacji, anway ciekaw jestem jak Wy radzicie sobie w takich sytuacjach jezeli mają miejsce...

Posted by [FPP]glan on 17-01-2004 08:26:

eee.. u mnie sa tylko sytuacje jak juz wszyscy sa na maksymalnym kacu.. gadki sa wtedy fajne miedzy starooszkami a siostra albo mna ale ogolnie to nie ma jakics wiekszych z tym problemow

Posted by AlieneK on 17-01-2004 09:19:

Ja tylko czasem wracam "nie tego" do domu i wtedy albo szybko spać, albo jeszcze na chwile do kompa i ustawiam opjce "udawania trzeźwego" na maximum ;D

Posted by LoveBeer on 17-01-2004 09:46:

ja jeszcze kiedys kiedys wpadlem jak perszing do domu - na zerwanym filmie. ale chyba wszystko bylo ok.. do czasu... obudzilem sie - UWAGA - dosc mocny hardcore - lejac... na drzwi swojej piwnicy... bedac w samych gatkach, bez butow itd. do tego moje drzwi mialy z zewnatrz nieobracana klamke - czyli bez klucza ich nie otworzysz...
to teraz wyobrazcie sobie miny moich starych jak w srodku nocy, nachlany syn, w samych gatkach, na klatce schodowej dzwoni do dzwonkiem do domu

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by deathcrush on 17-01-2004 14:59:

standard, niejedna taka hardcorowa impreza u mnie była

Posted by DEiMOss on 18-01-2004 05:52:

Chwalipieta.

Posted by weirdo on 18-01-2004 07:07:

<czepianie_sie> fajnie, tylko musicie kazdorazowo z tej okazji topici zakladac? </czepianie_sie>

you accept (reject, respect);

Posted by [FPP]glan on 18-01-2004 09:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
<czepianie_sie> fajnie, tylko musicie kazdorazowo z tej okazji topici zakladac? </czepianie_sie>

wiaderko jakbys nie skumal tego topicu to jest on o czyms zupelnie innym niz topici zakladane co tydzien przez ekipe z wawy...

Posted by alienzero on 18-01-2004 10:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
wiaderko jakbys nie skumal tego topicu to jest on o czyms zupelnie innym niz topici zakladane co tydzien przez ekipe z wawy...

maxoffence a my i tak dalej swoje

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by LoveBeer on 18-01-2004 13:49:

bedzie tu kurna spokooj ? to juz nawet nie mozna popisac sobie ******* o niczym ? przeciez teraz to o tym jest ten board

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by MaslaV on 18-01-2004 14:11:

Ja jestem zschockowany "tolerancją" moich rodziców. Zazwyczaj jeśli piję sporo staram się "dojść do siebie" na miejscu i wrocić rano. Ale jak wracam do domu to nigdy starsi nie zgłaszają zadnych obiekcji co do mojego stanu

Posted by DEiMOss on 18-01-2004 15:15:

Bo ty juz tak wygladasz...

w tle: KoRn - Deep Inside

Posted by AlieneK on 18-01-2004 15:49:

maslav musi chodzi w domu z torbą na głowie dopuki nie przestanie robić głupich min
tak jak w south parku

Posted by MaslaV on 18-01-2004 16:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
maslav musi chodzi w domu z torbą na głowie dopuki nie przestanie robić głupich min

A ciebie dręczą psychicznie twoje wlasne koty

Posted by deathcrush on 18-01-2004 17:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Chwalipieta.

Zazdrośnik.

Posted by alienzero on 18-01-2004 19:10:

Debile.

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by deathcrush on 18-01-2004 19:27:

Twój podpis pod sygną brzmi całkiem znajomo, plagiatorze (;

Posted by DEiMOss on 19-01-2004 01:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
Zazdrośnik.

Rzeznik!

Oo, przepraszam, teraz to przesadzilem...

Posted by Jarek on 19-01-2004 04:34:

Nie było źle
Starooszka nawet nie sqmawszy się że ktoś umnie był. A ja potraktowałem się najpierw zimno/ciepło/zimnym prysznicem a następnie kawą która nieboszczyka by podniosła

Posted by deathcrush on 19-01-2004 05:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Rzeznik!

O_o, przepraszam, teraz to przesadzilem...

JareK: kawa na kaca to morderstwo dla żołądka, lepiej mocną herbatę i soczek pomidorowy

Posted by gazi on 19-01-2004 09:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
mocną herbatę i soczek pomidorowy

defcrash wiesz co dobre ^^

Posted by DeZo on 19-01-2004 10:03:

Ja mialem konkretna akcje po Pasterce.....jak co roku wybralem sie z kumplami na pasterke....oczywiscie nie do kosciola tylko obok na stacje benzynowa (24h) Byla spoko najebka potem kumpel i moja panna odprowadzili mnie do domu w stanie upojenia alkoholowego (nie moglem ustac na nogach)
Cicho otworzyli moim kluczem drzwi do mieszkania, wprowadzili i zaczeli rozbierac do snu.
W tym momencie obudzila sie moja starsza....jakie zdziwko bylo jak zobaczyla mnie siedzacego na lozku bardzo nie w stanie do czegokolwiek a w dodatku rozbieranego przez kumpla i moja panne....naszczescie darowala sobie nastepnego dnia jakie kolwiek komentarze na ten temat.....

Mój numerek gg: 2285535

Posted by [FPP]Shooler on 19-01-2004 11:15:

TRZYMAM SIE! od 19 dni bez kropli piwa!!!

Posted by [FPP]glan on 19-01-2004 13:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
TRZYMAM SIE! od 19 dni bez kropli piwa!!!

odstaw ta vodke i dopiero sie chwal !

Posted by DEiMOss on 19-01-2004 18:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
[...] jakie zdziwko bylo jak zobaczyla mnie siedzacego na lozku bardzo nie w stanie do czegokolwiek a w dodatku rozbieranego przez kumpla i moja panne.... [...]

ROTFL. Dobre, dobre.

Posted by [FPP]Shooler on 19-01-2004 18:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
odstaw ta vodke i dopiero sie chwal !

No w ogole 0 alcu od 1 stycznia

Posted by [FPP]glan on 19-01-2004 19:10:

quote:

chyba jeszcze pijany jestes... )

Posted by LoveBeer on 19-01-2004 20:09:

quote:

tylko alkoholicy licza ile juz nie pija

sxn | blog

Posted by gazi on 19-01-2004 20:26:

spokojnie niedlugo go napoimy i bedzie taki jak dawniej

Posted by [FPP]Shooler on 19-01-2004 20:42:

Muu?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:38.