FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12222)
depresja, dół i co jeszcze?
Co się do kogoś odezwę na gg/tlenie to słyszę "mam depresję", "mam doła", "nikt sie mnom nie interesuje", "zepsuł mi się długopis, chcę umierać", "nikt mnie nie kocha".
Jakoś ciężko mi to zrozumieć. Ja jeśli mam jakąś nieciekawą sytuację to nie pieję o tym po całej wsi i nie robię smutów innym. To jest naprawdę męczące. Chcę pogadać z kimś o czymś miłym a zostaję poczęstowany czerstwą wiązanką narzekań i roszczeń wobec świata. Dla mnie to jest straszne, bo nie lubię egzaltacji ("Mam doła, jestem wspaniała*"). Mnie to poprostu odrzuca i męczy. Dodam że nie jestem niepoprawnym optymistą. Zresztą myślę że nie można rozważać tego w kategoriach optymista/pesymista bo to nie o to chodzi.
ehhhh zdołowałem sie
* - (..)jestem zwariowaną nastolatką
gib ma masakrujace opisy
a z ludzmi tak to jest ze sie doluja, zwlaszcza na jesien i zime
ja sie nie poddaje modzie na dolowanie i zyje pelnia zycia
jestem milutki i wesolutki jak zawsze
jedyne co napawa mnie czarnymi myslami to zblizajaca sie sesja O_O
ogolnie jest zajebiscie
Sesja tez jest zabawna
quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
[FPP]Shooler: sie nie zesraj ...
W sumie to fucktycznie sporo osoob ma takie smieszne statusy
Ja sam mam dola od 3 tyg. Nie wiem czemu, ale od 3 tyg ciagle sie smiejewszystko mnie bawi i usmiecham sie nawet sam do siebie
ogolnie jest zajebiscie
Sesja tez jest zabawna![]()
panie i panowie a oto doskonaly przyklad czlowieka zdolowanego![]()
ja se zawsze ulze jak mam dola napierdzielajac w jakiegos fppka jakiego mam aktualnie na dysku.. pomaga zawsze ewentualnie zestaw: mocna muzyka ( illusion - 3 albo behemoth - pandemonic incanations) i browarek...
dwa niezawodne sposoby ;>
quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
[FPP]Shooler: sie nie zesraj ...
gg: 1854672 | blog | http://kosz.fpp.pl | Kawa
A moj sposob na dola jest banalny.. trzeba tylko spojrzec na to z innej perspektywy ale nie na sam problem tylko na siebie jako istote zywa.
Z perpektywy powiedzmy naszego ukladu slonecznego albo galaktyki czy tez drogi mlecznej itd nasze (Twoje) zycie jest nic nie warte. Jestesmy tacy maciupency... nic nie znaczacy dla wszechswiata.
rcube: ta.. pocieszające.. jestem gówno wartą kupą mięsa, która sobie bezcelowo wegetuje na drodze mlecznej (od Krowy ). Jestem taki maciupeński i niec nie wart, ze gdyby mnie nie było nie byłoby zadnej róznicy :>
ahhhh
od razu lepiej ;D
rzeczywiscie, zaczynamy ******** farmazony jak siebie kroliki te proby podniesienia poziomu borda to nam na zdrowie nie wychodza... a po *** sie martwic, i tak kiedys wyladujemy w piachu i nic na to nie poradzimy.. zamiast tego nalezy dzialac co by sie nie martwic [taa, latwo powiedziec
]
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Ej kurka powiedzmy sobie szczerze... jak mi zle to sorry nie bede sie na sile do nikogo usmiechac i na pytanie co tam odpowiadac - a super, po czym kontynuowac zalosna, sztuczna rozmowe byleby tylko sie komus nie psuc humoru. Wyznaje raczej zasade - Status widzisz. Jak jest wesoly, jest ok, jak jest smutny znaczy ze jest niefajnie. Wiec skoro zawracasz mi glowe jak mam kiepski status to sam sie pchasz na rozmowe o rzeczach nieprzyjemnych :>
fajnie jest się podołować przy Moonspell'u albo Lacrimosie, waląc na gg texty w stylu "zapomniana przez śmiertelych stąpam po nocnej rosie, roniąc szkarłatne łzy" albo cos równie śmiesznego.
gg jest pełne żałosnych gówniarzy którzy za dużo dostają od życia i każda pała w szkole, każde minimalne nieporozumienia powodują u nich myśli samobójcze...
ja mam system: jeśli zobaczę u kogoś taki status, jeśli ktoś mi się zwierza że mu "źle" itd, to banuję na gg, wywalam z listy albo po prostu nie odpowiadam...
wniosek, MaslaV masz na gg/tlenie samych zdołowanych gówniarzy... nikt poważny (shoo, jedenzero, Jarek itd.) nie ma takich klimatów...
nikt poważny (shoo, jedenzero, Jarek itd.)
quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
ja mam system: jeśli zobaczę u kogoś taki status, jeśli ktoś mi się zwierza że mu "źle" itd, to banuję na gg, wywalam z listy albo po prostu nie odpowiadam...
Powaznie. Mnie tez to denerwuje, ciagle musze wysluchiwac o tym jak innym jest zle, i mam tego osobiscie dosc. Dlatego (jestem malym dołersem) sam nie przezucam swoich problemow na innych. Wole sie dolowac w zaciszu 4 scian. To jest fajne, poprawne, i naprawde... Krowie conajmniej.
niee, Krowa jest zawsze wesoła
Foo: tak, już sobie to wyobrażam, przychodzi do mnie pacjent, mówi że ma depresję maniakalną, a ja go wypieprzam za drzwi, drąc się na cały szpital "MAŁY DOŁERS! WON!" może jednak to nie dla mnie
coś jak z tą mp3 co chłopak zażył całe opakowanie leków, dzwoni na pogotowie, a baba go opierdziela że po co on stawia tyle osób na głowę jeśli nie jest pewien czy chce żeby do niego karetka jechała... słyszeliście? na ffh było
omg ;D
dr hab. Deathcrush przyjmuje w godzinach 10-15
nie obługuje gotek
Nie no ludzie jestescie po prostu swietni i cudowni.. po prostu kochani kumple nic tylko do rany przyloz... wspaniala postawa w stylu "masz zly humor to znikaj a przyjdz jak bedziesz wesoly bo ja nie mam ochoty z toba rozmawiac a tymbardziej pomagac" ....
Wiadomo ze kazdy ma zly humor czasem ale nie kazdy ma taki charakter ze bedzie udawal twardziela. Sa ludzie potrzebujacy sie uzewnetrznic (vide blogi ktore tak krytykujecie) , sa ludzie potrzebujacy z kims porozmawiac. Wtedy czuja sie lepiej i przynajmniej widza jakies perspektywy przed soba zamiast czterech scian. Czy to taka wielka sprawa powiedziec kilka slow na pocieszenie? Czy to takie denerwujace bycie raz dobrym kolega a nie po prostu kolejnym czlowiekiem na necie, ktory istnieje tam tylko do kolejnej glupio smiesznej gadki?
Naprawde.. dobiliscie mnie teraz. Czysty egoizm i totalny brak wspolczucia...
zresztą takie obnoszenie się z dołem na necie to o kant dupy można potłuc, jak ktoś ma zły humor to zwraca się do jednej, dwóch zaufanych osób (przyjaciół itd) a nie zawraca dupę ludziom których prawie nie zna, tym bardziej z reala... ludziom którzy nie mają zielonego pojęcia jak tej osobie pomóc
np: gdybyś Ty miała zły humor i zwróciła się do mnie osobiście to bym chętnie pogadał, pocieszył, ale gdybyś waliła smuty na blogu albo jakieś żałosne gotyckie statusy na gg, to bym nie miał najmniejszej ochoty pomagać... to chyba dość proste...?
a taki zmanierowany ekshibicjonizm mentalny pokroju smutnych blogów jest po prostu żałosny
Nie no ludzie jestescie po prostu swietni i cudowni.. po prostu kochani kumple nic tylko do rany przyloz... wspaniala postawa w stylu "masz zly humor to znikaj a przyjdz jak bedziesz wesoly bo ja nie mam ochoty z toba rozmawiac a tymbardziej pomagac" ....
uzewnętrznić, lol, kobieto co Ty piszesz wogóle
znam kilka takich przypadków - smutne statusy na gg, "jakiego to ja nie mam doła", a w realu to normalna wesoła osoba
ludzie mają wystarczająco dużo własnych problemów żeby jeszcze szukać kogoś, kto przypadkiem nie potrzebuje rozmowy
ja, jeśli czegoś chcę, to wyciągam po to rękę a nie czekam aż samo łaskawie przyjdzie
gg: 1854672 | blog | http://kosz.fpp.pl | Kawa
a ja chetnie pomagam ludziom
"to go zasyp" - ten mnie szczerze mówiąc rozjebał
"a co, Gorgoroth nie przyjeżdża? "
"o, prowokacja"
"mogę sobie zrobić taki status jak Ty?"
no i..?
no i lol
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:25.