FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1234)

Posted by Johnny on 23-09-2001 20:22:

Question spectator klanowki

Czy na pojedynkach klanowych bedziecie udostepniac widok z spectatora? Bo osobiscie sam chetnie bym poogladal jak mistrze wymiataja

What is the death percentage here?

One per person

Posted by Old Surechand on 23-09-2001 20:39:

Re: spectator klanowki

quote:
Napisane oryginalnie przez Johnny
Czy na pojedynkach klanowych bedziecie udostepniac widok z spectatora? Bo osobiscie sam chetnie bym poogladal jak mistrze wymiataja

Ja tez bym chcial tak, ale to moez pomuc tylko graczom z caffe... wiec nie ejstem za ty..

Posted by szefow3� on 24-09-2001 02:42:

W jaki sposob ???
Grasz bez spectow i nie ma problemu.

Posted by Old Surechand on 24-09-2001 07:37:

ta.

Jak nie ma spectatora to tez nie ma problemow, ale jak ebdzie to nie wiadomo czy gracze sa na tyle uczciwi zeby nie podpowiadac..

Posted by ShizO on 24-09-2001 09:46:

Z tego co wiem to obraz ze spectatora jest opozniony wzgledem gry o jakis czas... cos mi chodzi po glowie liczba 8, tylko nie wiem czy minut czy sekund wlasnie po to aby uniemozliwic podpowiadanie....

Posted by Johnny on 24-09-2001 13:07:

bylo by zajeb*** z tym opuznieniem, ale szybko juz by sie znalezli tacy co by to rozgryzli i wykombinowali jak ominac

What is the death percentage here?

One per person

Posted by ShizO on 24-09-2001 15:08:

Chodzi oczywiscie o tego specta wydzielonego, gdzie widac mape, kamery zmieniaja i poruszaja sie same, mozliwy jest widok z oczu gracza (tu to dopiero mozna podgladac styl gry!), mozna laczyc widoki na jednym ekranie(np. w glownym mapa a w malym podglad z oczu ktoregos z graczy) i jeszcze pare ciekawostek...
Ten spectator w grze nie zostal zmieniony...

Posted by RapTuS on 24-09-2001 19:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Chodzi oczywiscie o tego specta wydzielonego, gdzie widac mape, kamery zmieniaja i poruszaja sie same, mozliwy jest widok z oczu gracza (tu to dopiero mozna podgladac styl gry!), mozna laczyc widoki na jednym ekranie(np. w glownym mapa a w malym podglad z oczu ktoregos z graczy) i jeszcze pare ciekawostek...
Ten spectator w grze nie zostal zmieniony...

no byloby super... chcialbym poogladac sobie jakies pojedynki.. ale nie wiadomo czy przez to nie byloby obciazonego lacza za bardzo... poki co wystarczec musza demka

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 24-09-2001 22:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Z tego co wiem to obraz ze spectatora jest opozniony wzgledem gry o jakis czas... cos mi chodzi po glowie liczba 8, tylko nie wiem czy minut czy sekund wlasnie po to aby uniemozliwic podpowiadanie....

Z tym opoznieniem i podpowiadaniem zajebiste akcje by wychodzily... tak jak w ktoryms z Krzykow(nie pamietaj ktorym)(podczas imprezy)

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by $hizO on 25-09-2001 08:01:

Talking Hmm...

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj

Z tym opoznieniem i podpowiadaniem zajebiste akcje by wychodzily... tak jak w ktoryms z Krzykow(nie pamietaj ktorym)(podczas imprezy)

Fajnie byloby sobie podgladac lepszych graczy... hiehie moza sie zawsze czegos nauczyc

GG: 1201520

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:32.