FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12672)
Juwenalia Łódź 2004
kazdy chyba wie o co chodzi -> dla tych co nie wiedzą:
http://info.onet.pl/916147,11,item.html
wp.pl
co o tym myslicie? bo mnie juz to po prostu brzydzi - gdzie sie jakaś fajna impreza odbywa, mozna sobie popić, potańczyć, poznać nowych ludzi - tam te *******one dresy włażą ze swoją agresją - czy naprawde jestesmy tak daleko za krajami cywilizowanymi, ze nie potrafimy sie dobrze bawić? wyłapać tych troglodytów i wysłać na syberie - przynajmniej przestaną w dresach chodzić
Tworzy się kociołek pod sceną, jest fajnie. Przychodzi stadko takich funfli i zaczynają pchać jeden drugiego z całej siły w tłum, myśląc, że na tym pogo polega. Momentalnie wszystcy przestali się bawić. Po 30 min stadko się rozeszło i wróciliśmy do kociołka. Ale co nam napsuły patafiany zabawy to ich kurwa mać.
post no.2:
jest niestety cala grupa ludzi, ktorzy po prostu nie rozumieja takich kwestii - z ubolewaniem i smutkiem, bo to przeciez wbrew pozorom jednak ludzie, zwyklem nazywac ich "mięsem"
niestety "mięso" reaguje tylko na jeden argument - fpyerdol
i na to nie ma poki co metody, miejmy nadzieje, ze w miare poprawiania sie stopy zyciowej w PL ludzie tez z czasem wyluzuja posladki.
We WRO nie ma takich jaj A dosc duzo podobnych imprez jest (m.in. 2x juwenalia w tym roku, tydzien po tygodniu, bo sie Uniwerek z Polibuda poklocily...).
# http://condition-zero.pl # http://cz.fpp.pl #
zauwaz ze przy okazji promocji w hipermarketach akcje byly tylko w dwoch miastach wwa i lodz - obydwa miasta znane sa z maxymalnie zjebowatych bucow, ktorzy mienia sie byc kibicami pilkarskimi...
WRO, TRN czy pare innych miast, jakos nie jest pod tym wzgledem znanych.
do niechlubnej awangardy w dziedzinie sk-synstwa dopisalbym jeszcze GDA (podobno liczna zaloga skinowska pieknie niszczy klimat miasta)
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
2x juwenalia w tym roku, tydzien po tygodniu, bo sie Uniwerek z Polibuda poklocily...).
"Dresy" jak to "dresy" zamiast moozgu maja goowno...Ale to co odpierdala policja w tym kraju to jest jakies po*******one nieporozumienie...Jeszcze troche to bede bal sie wyjsc na ulice zeby ktooremus kraweznikowi nie odbilo i nie zaczal do mnie strzela bo wpadnie na genialny pomysl ze jestem bandyta
mam tylko nadzieje ze u mnie bedzie spokojnie.. bo zapowiadaja sie niezle imprezki..
a co do lodzi.. banda nie***** pie*** poj**** itp itd
A slyszeliscie o akcji "Antydres" prowadzonej przez policje i zwiazki sztuk walki w Polsce? Za pobicie("obrone konieczna") dresiarzy policja ma byc poblazliwa dla prawych "napastowanych" obywateli. Ja mysle ze to dobra droga do nadurzyc... i dresy dostaja to czego chca, czyli jatke.
Ja mysle ze dla takich kiboli i tlumokow wlasnie stworzone jest WP(oczywiscie nie tylko). I obowiazek sluzby wojskowej napewno dobrze wplywa na ich mentalnosc, bo niektore psy trzeba zbic/zlamac zeby sie sluchaly, czyli zyly spokojnie w spoleczenstwie.
quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
"Dresy" jak to "dresy" zamiast moozgu maja goowno...Ale to co odpierdala policja w tym kraju to jest jakies po*******one nieporozumienie...Jeszcze troche to bede bal sie wyjsc na ulice zeby ktooremus kraweznikowi nie odbilo i nie zaczal do mnie strzela bo wpadnie na genialny pomysl ze jestem bandyta:(
A slyszeliscie o akcji "Antydres" prowadzonej przez policje i zwiazki sztuk walki w Polsce? Za pobicie("obrone konieczna") dresiarzy policja ma byc poblazliwa dla prawych "napastowanych" obywateli. Ja mysle ze to dobra droga do nadurzyc... i dresy dostaja to czego chca, czyli jatke.
Ludzie ... weszlismy do UE i sie pokazalismy, no sorra ja osobiscie jestem anty jesli chodzi o UE ale to co sie dzieje pokazuje tylko jaki nasz kraj jest lypny (zeby nie przeklinac). Niedlugo sie okaze , ze policjant zabil policjanta bo ten drugi byl tajniakiem a pierwszy sie nie skapnal ...
How I'm killing you
pomylki, takze te bardziej drastyczne w skutkach, zawsze byly i beda. patrz chociazby zabojstwa reporterow przez wojska amerykanskie. nie ma co plakac i narzekac na zrodlo, tylko trzeba sie zastanowic jak to zmienic by sie taka sytuacja nie powtorzyla. tak samo zajebiscie smieszne sa teksty dla mnie jaka to policja jest fe i wogole. nie wiem czy wiecie ale do policji zaden normalny czlowiek na calym swiecie sie nie pcha. wbrew pozorom wszelkiego rodzaju paramilitarne organizacje jak m.in. policja skladaja sie z osob nie wiele psychologicznie rozniacych sie od tych po drugiej stronie barykad, bo inaczej nie byli by w stanie z nimi skutecznie (lub mniej skutecznie) walczyc. wlasciwie to roznia sie tylko tym, ze sa przed kims rozliczani (a przynajmniej powinni). a naduzycia kompetencji zawsze beda bo to kusi. pozatym polska policja wcale na tle innych w ue tak zle nie wypada. sadownictwo trzeba reformowac bo tam to dopiero burdel jest.
co do ue. poki co odczulem tylko jeden skutek i to jak najbardziej pozytywny - praktyczny brak kontroli celnej na granicy slowackiej. reszta jak mnie dotknie to ocenie.
Było ciemno
Ale mają też jakieś tam rowki i nne duperele. Ale kto by obmacywal naboje kiedy stoi przed tłumem
Było ciemno
Ale mają też jakieś tam rowki i nne duperele. Ale kto by obmacywal naboje kiedy stoi przed tłumem![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Ale ladujac czerwone nie rozponac... Sorry. Widac, ze w policji malo maja treningu z bronia...
Taka mala uwaga. Naboje do strzelb maja plastikowe luski, ktore maja rozne kolory.
Wiadomo, ze prewencja to analfabeci, ale zeby daltonisci...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
blad, sluchalem w radiu wypowiedzi jakiegos tam rzecznika policji czy kogos tam z ministerstwa.. zarowno i te i te sa zrobione na czerwono.
mily pan w tvp pokazywal biale, pomaranczowe i pomaranczowe z jakimis napisikami czarnymi, z tego co zrozumialem z jego wypowiedzi - pomaranczowe to byly gumowe, a pomaranczowe z napisikami - ostre (albo na odwrot)...
zreszta kto bedzie patrzyl na kolor naboi, ktore dostaje podczas akcji ?
te naboje nie maja prawa byc ostre, to wybitnie niedopatrzenie osoby, ktora dowozila amunicje - wtedy byl czas na pobranie z magazynu odpowiedniego sprzetu.
na dobitke oczywiscie urzadzono manifestacje - ludzie sa naprawde durni, ze nie rozumieja jak walczyc z chuliganstwem.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
pewnie znowu s*******ili i teraz kca wyjsc z jakas tam twarza...
Trzeba być gorszym, by potem stać się lepszym
Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
a mnie to smieszy że opozycja domaga sie dymisji Kalisza z rangi ministra MSWiA
co taki minister ma do pomyłki policjantów ?![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Dwie
ale czy to wina ministra że policjant dostał złe naboje ?
ale wszystko bez pieniedzy to ***.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Policja podobno strzelala z Bąków, ktore sa w takich szarych luskach. A breneki, ktorych uzywali chbya w czerwonych.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:20.