FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12834)

Posted by Pawelus on 09-06-2004 18:13:

Czy Radzio może blokowac tematy.

Chciałbym się zapytac czy nasz panujący moderator może blokowac nowe tematy które sa po to żeby mozna było sie wypowiadać.

Posted by Tomcat27 on 09-06-2004 18:16:

Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Napisane oryginalnie przez Pawelus
Chciałbym się zapytac czy nasz panujący moderator może blokowac nowe tematy które sa po to żeby jmozna było sie wypowiadać.

Jeżeli prowadzą do ewentualnego konfliktu ( naprawde niepotrzebnego) to owszem, ma takie prawo.

Posted by Pawelus on 09-06-2004 18:17:

Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jeżeli prowadzą do ewentualnego konfliktu ( naprawde niepotrzebnego) to owszem, ma takie prawo.

Ale nie sądzi że to jest dosyc prostackie zachowanie.

Posted by Tomcat27 on 09-06-2004 18:21:

Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Ale nie sądzi że to jest dosyc prostackie zachowanie.

Nie wcale tak nie uważam, wręcz przeciwnie, Twoje zachowanie okazało sie prostackie prowokując w swoim poscie TMATa i dlatego topic został zamkniety.
Zresztą Radzioo napisał Ci wyraznie że jak masz co do tej osoby to wal na GG lub maila. My-urzytkownicy tego forum mamy dość tych bezsensownych spięć.

Posted by Rademus on 09-06-2004 18:25:

Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Nie wcale tak nie uważam, wręcz przeciwnie, Twoje zachowanie okazało sie prostackie prowokując w swoim poscie TMATa i dlatego topic został zamkniety.
Zresztą Radzioo napisał Ci wyraznie że jak masz co do tej osoby to wal na GG lub maila. My-urzytkownicy tego forum mamy dość tych bezsensownych spięć.

Świeta prawda...kielicha mu....

Posted by Pawelus on 09-06-2004 18:29:

quote:

Czyli uwazasz ze ja pytajac sie w tym poscie osoby x twierdzisz ze jestem prostakiem . A osoba x to chyba wiekszas klanowiczów wie kto to jest.

Posted by Tomcat27 on 09-06-2004 19:11:

Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Czyli uwazasz ze ja pytajac sie w tym poscie osoby x twierdzisz ze jestem prostakiem . A osoba x to chyba wiekszas klanowiczów wie kto to jest.

Kolego, zwracasz sie do tej osoby z "pretensjami" że uczynił z tego forum prywatną wojne, a co teraz robisz Ty??? Po co wogóle poruszałes ten temat? O co Ci chodzi? Tak dla mnie Twoje zachowanie jest prostackie, zachowujesz sie jak paparazzi, szukasz sensacji? Mało Ci jeszcze? Odpuść sobie a bedzie cool.

Posted by Pawelus on 09-06-2004 19:29:

Exclamation Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Kolego, zwracasz sie do tej osoby z "pretensjami" że uczynił z tego forum prywatną wojne, a co teraz robisz Ty??? Po co wogóle poruszałes ten temat? O co Ci chodzi? Tak dla mnie Twoje zachowanie jest prostackie, zachowujesz sie jak paparazzi, szukasz sensacji? Mało Ci jeszcze? Odpuść sobie a bedzie cool.

Zostawie twoja wypowedz bez komentarza sadzilem ze jestes bardzij inteligentny.

A tak naprawde to chce zeby na to pytanie odpowedział nowy moderator a nie ty drogi kolego.

Posted by Rufus on 09-06-2004 19:51:

Talking

Radzioo moze blokowac tematy,czyli temata w liczbie mnogiej ,bo sie zamienili stanowiskami na forum

Posted by lame on 09-06-2004 19:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Radzioo moze blokowac tematy,czyli temata w liczbie mnogiej ,bo sie zamienili stanowiskami na forum

Ktoś musi móc

Posted by on 09-06-2004 20:06:

No więc się wypowiem. Uznałem że Twój post był po prostu wyzywający. Zauważ że "ciężkie" słowa na tym forum padały i będą padać ale to wynika z rozmachu dyskusji. Ty w swoim tekscie od razu wyjechałeś z grubej rury co odebrałem jako jawną zaczepkę a jak już wspomniał Tomcat mamy dość bur na tym boardzie. Powtórzę, nie zamknąłem topika za użycie słowa "prostak" ale za próbę wywołania zamieszek.

Posted by Pawelus on 09-06-2004 21:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No więc się wypowiem. Uznałem że Twój post był po prostu wyzywający. Zauważ że "ciężkie" słowa na tym forum padały i będą padać ale to wynika z rozmachu dyskusji. Ty w swoim tekscie od razu wyjechałeś z grubej rury co odebrałem jako jawną zaczepkę a jak już wspomniał Tomcat mamy dość bur na tym boardzie. Powtórzę, nie zamknąłem topika za użycie słowa "prostak" ale za próbę wywołania zamieszek.

Ale co było w tym tak wulgarnego ja tylko chaiałemi tylko sie do wiedziec czemu osoba x robi to całe zamieszanie i przesto jeszcze obraza jeden z klanów BHD.A ty poprostu cało ten temat olałeś.

Posted by Pawelus on 09-06-2004 21:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus

Drogi Rufciu chaciałem ci tylko przypomniec ze ta osoba obraza polski klan BHD tym postepowaniem .

Posted by on 09-06-2004 22:00:

quote:
Ale co było w tym tak wulgarnego ja tylko chaiałemi tylko sie do wiedziec czemu osoba x robi to całe zamieszanie i przesto jeszcze obraza jeden z klanów BHD.A ty poprostu cało ten temat olałeś.

Ehhh, ostatni raz. Nie powiedziałem że byłeś wulgarny tylko że Twój post był zapalnikiem do nowych utarczek słownych co tu jest nam nie potrzebne. Jeżeli tak bardzo to Cię interesuje to go zapytaj prywatnie a nie na forum.
Krótko mówiąc zgasiłem ogień w zarodku.

Posted by RCM Projekt PL on 09-06-2004 22:04:

Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Chciałbym się zapytac czy nasz panujący moderator może blokowac nowe tematy które sa po to żeby mozna było sie wypowiadać.

Oczywiście że może i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zablokował.
Jak sam widzisz u góry jest napisane FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > ... a to o czym piszesz jest TOTALNIE nie na temat (offtopic)

Radzioo moja prośba: blokuj wszystko co nie jest związane z tym boardem - masz w końcu do tego pełne prawo albo przenoś spam do FPP BOARD > Off Topic
Myślę że większość forumowiczów chciałaby powrotu do boardu w starej oprawie.
Pozdrawiam

Posted by tmat on 09-06-2004 22:05:

quote:
Ehhh, ostatni raz. Nie powiedziałem że byłeś wulgarny tylko że Twój post był zapalnikiem do nowych utarczek słownych co tu jest nam nie potrzebne. Jeżeli tak bardzo to Cię interesuje to go zapytaj prywatnie a nie na forum.
Krótko mówiąc zgasiłem ogień w zarodku.

Jeżeli mam być szczery, to nie Ty go zgasiłeś.

Posted by tmat on 09-06-2004 22:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
Oczywiście że może i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zablokował.
Jak sam widzisz u góry jest napisane FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > ... a to o czym piszesz jest TOTALNIE nie na temat (offtopic)

Radzioo moja prośba: blokuj wszystko co nie jest związane z tym boardem - masz w końcu do tego pełne prawo albo przenoś spam do FPP BOARD > Off Topic
Pozdrawiam

Przypominam że prosba którą wystosowałes jest sprzeczna z wcześniejszymi głosami, głośnej grupy forumowiczów.

Posted by RCM Projekt PL on 09-06-2004 22:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Przypominam że prosba którą wystosowałes jest sprzeczna z wcześniejszymi głosami, głośnej grupy forumowiczów.

Może niech się inni wypowiedzą - to co piszesz jest mało obiektywne

Posted by Pawelus on 09-06-2004 22:17:

quote:

Sprawa toczy sie juz od x czasu i sadze ze jezeli została on na forum ububliczniona powinna zostac tu akonczona chyba ze nie którzy nie maja w sobie honoru i odpowedziec na ten temat.

Posted by tmat on 09-06-2004 22:19:

quote:
Może niech się inni wypowiedzą - to co piszesz jest mało obiektywne

Obiektywne... hmm ciekawe jak nazwać to co ty napisałeś...

Posted by Pawelus on 09-06-2004 22:26:

Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Obiektywne... hmm ciekawe jak nazwać to co ty napisałeś...

Słucham co chesz powedziec .

Posted by dżery on 09-06-2004 22:53:

quote:
(...)Radzioo moja prośba: blokuj wszystko co nie jest związane z tym boardem - masz w końcu do tego pełne prawo albo przenoś spam do FPP BOARD > Off Topic
Pozdrawiam

Nie wiem, może jestem masochista, ale lubię babrać się w tych "pogaduszkach" boardowych Wkurzały mnie tylko głupie ankiety "na złość" oraz bluzganie, oprócz tego jest OKA. Tematy stricte BHD bywały nudne a forum rozkręcało się dopiero przy aferach "pod napięciem"

Posted by on 10-06-2004 08:35:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Słucham co chesz powedziec .

Jednak dopiąłeś swego Ale to tylko dla tego że ktoś kocha takie zamieszki - let`s mortal kombat begin.

Posted by on 10-06-2004 08:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Nie wiem, może jestem masochista, ale lubię babrać się w tych "pogaduszkach" boardowych Wkurzały mnie tylko głupie ankiety "na złość" oraz bluzganie, oprócz tego jest OKA. Tematy stricte BHD bywały nudne a forum rozkręcało się dopiero przy aferach "pod napięciem"

Zauważ że programy "TVN" są ściśle (lub mniej ściśle) powiązane z sceną i graczami BHD

Posted by Pawelus on 10-06-2004 12:32:

quote:
Zauważ że programy "TVN" są ściśle (lub mniej ściśle) powiązane z sceną i graczami BHD

Zostawie to bez komentarza i dziekuje za wypowedz.

Posted by Longbow on 10-06-2004 12:34:

quote:
:? ja popieram: moderator powinien coś robić z tematami zupełnie OT

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Posted by RCM Projekt PL on 10-06-2004 12:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
:? ja popieram: moderator powinien coś robić z tematami zupełnie OT

dzięki, kto jeszcze za off topic'kiem?

Posted by on 10-06-2004 13:24:

quote:
Jeżeli mam być szczery, to nie Ty go zgasiłeś.

Masz rację, przepraszam. Przecież mogłeś otworzyć nowy off topik i zrugać Pawelusa......

Posted by Longbow on 10-06-2004 14:33:

A wracając do tematu dyskusji... Radzioo może blokować tematy, po to jest moderatorem. Żeby nie było nieporozumień, proponuję, żeby umieszczał na końcu takowego krótkie info 'Zamykam bo...' (o ile tego nie robił, bo nie zwróciłem uwagi), a ewentualni niezadowoleni mogą przecież wysłać do niego PW z uzasadnioną prośbą o wyjaśnienie tudzież ponowne otwarcie tematu. Kolejny topic w stylu 'Dlaczego Radzioo zamknął ten temat' powinien lądować w koszu na wieki.
A swoją drogą przydał by się jakiś mały regulamin tego forum w przyklejonym temacie, jak to na większości poważnych for (forów ;?) jest.

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Posted by Pawelus on 10-06-2004 14:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
A wracając do tematu dyskusji... Radzioo może blokować tematy, po to jest moderatorem. Żeby nie było nieporozumień, proponuję, żeby umieszczał na końcu takowego krótkie info 'Zamykam bo...' (o ile tego nie robił, bo nie zwróciłem uwagi), a ewentualni niezadowoleni mogą przecież wysłać do niego PW z uzasadnioną prośbą o wyjaśnienie tudzież ponowne otwarcie tematu. Kolejny topic w stylu 'Dlaczego Radzioo zamknął ten temat' powinien lądować w koszu na wieki.
A swoją drogą przydał by się jakiś mały regulamin tego forum w przyklejonym temacie, jak to na większości poważnych for (forów ;?) jest.

MOZE TO JEST DOBRY POMYSŁ ALE TO MUSI POTWERDZIC RADZIO

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:29.