FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1286)

Posted by ShizO on 27-09-2001 15:01:

Angry CS 1.3 a sprawa Windows

Czy spotkaliscie sie z jakimikolwiek problemami z Windom po zainstalowaniu nowego ceesa?
Mi pogubil netbios.dll i jeszcze jakiegos VXD, czesto teraz po uruchomieniu mam komunikat o uszkodzonych rejestrach i sie restartuje jeszcze dwukrotnie, CTlauncher(ten popup-bar od SB LIVE!) przy wychodzeniu tez sie kladzie... Nie wiem czy wiazac to z Ceesem czy dawno nie formatowanym dyskiem.. slyszalem cos o Bufor Overflow- blad przy laczeniu, ktory mietli cos w systemie ale takiego bledu chyba jeszcze zem nie mial.. Spostrzeznia wlasne mile widziane

Posted by eRbol on 27-09-2001 17:43:

ja z niewiadomych powodow niekidy widze przez sciany, ale nie potrafie (nie chce mi sie ) tego dokladnie wytlimaczyc

Posted by Rzeznik on 27-09-2001 20:58:

Mo�e wallhack?

Posted by =34= on 28-09-2001 09:10:

Thumbs down

W zasadzie nie mam a� takich problem�w. Jedna rzecz kt�r� zauwa�y�em to to, �e teraz CS wymaga jeszcze wi�cej RAMu. Jade na 256, przy 1.1 kr�ci� dyskiem ma�o a przy 1.3 przy zmianie map i uruchamianiu zasuwa jak wariat (no troch� przesadzi�em ) no i od czasu do czasu pojawia si� Load failed .

Posted by ShizO on 28-09-2001 10:00:

OO. a tego bledu w ceesie jeszcze w zyciu nie widzialem...

Posted by lOOkAs on 28-09-2001 20:23:

Question

mi dzisiaj wyskoczylo "WARNING:cs_flushentity...." i cos tam dalej nie zdazylem zapisac wie ktos co to znaczy???

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by lOOkAs on 29-09-2001 06:35:

dokladnie to jest "cl_flushentitypacket" znowu wyskoczylo i sie wiesza!!!

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by ShizO on 29-09-2001 13:57:

standard - laaaggg.. komunikat objasniajacy, ze zbyt dlugo serwer czekal na odpowiedz i nie bedzie czekal na stare dane tylko rozpoczyna oczekiwanie na dane od tej chwili gry... uff.. czeste na kipeskich laczach...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:14.