FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1309)
Liga UT-W, albo jakaś inna gdzie nas będą chcieli...
Heh
27.09.2001 - 21:46 @ [Ottar]
Odzew przeszedł moe najśmielsze oczekiwania. Tylu chętnych do... dyzkusji jacy jesteście sprawni w graniu... a do gry to chyba ja sam biedny pójdę z chlebakiem i karabinem...
IP: Zalogowane
Dobry pomysl
28.09.2001 - 20:35 @ [Pwael]
Super! wiec jak to robimy? beda jakies eliminacje? choc ci ktorzy graja w ut chodzmy na teku.ptc.pl wiedza jak kto gra i pare osob mozna by do takiego skladu wziac bez wiekszego zastanowienia (Ottar, Yankee) ofkoz jezeli sie zgodza, takze dawajcie swoje typy...
hmm
28.09.2001 - 20:45 @ [snakus]
Juz nawet wiem jak wylonimy reprezentacje zoraganizujemy turniej na teku lub jakims niemcu np w sobote.Turniej polegal by na tym ze przegrany odpada(wiem bardzo gleboka mysl)albo jesli ktos nie ma czasu to poprostu kazdy sie umowi ze swoim przeciwniekiem gdzie chce i na koncu gry robia screena i potem osoba z najwieksza liczba prezgranych bedzie kibicowac:> nio to tyle (ja ce grac !!!) narazka
eh
28.09.2001 - 20:56 @ [rudy101]
Ja spoko moge wziasc udzial w tym turnieju, ale uwazam, ze w mojej pozycji [snajper] bedzie trudno wygrac np. z ottarem. chodzi o to ze snajper z M4 1 na 1 ma raczej male szanse...
Mysle ze powinien byc mniej wiecej taki sklad: Ottar, Yankee, rudy, Pwael, Duke, i dalej nie wiem kto.. to zalezy od turnieju.
moje zdanie...
28.09.2001 - 21:24 @ [MajeS]
w ut nie ma sensu robic imo zadnych elimek - tam kazdy gracz ma okreslona funkcje w druzynie i tyle... tak jak mowil rusy, on nie ma po co grac z ottarem jezeli on jest snajperem i jego zadanie w druzynie jest calkiem inne niz ottar'a na przyklad...
mysle ze trzeba wybrac osobe ktora zostanie cl'em ekipy i ona sama wybierze sklad na reprezentacje... mysle ze ottar jest odpowiednia osoba...
taka osoba wybiera ekipe a potem ta ekipa wspolnie trenuje przez jakis czas... potem mozna brac udzial w lidze...
Heh
28.09.2001 - 22:32 @ [Ottar]
Myślę że z CL to chybiony pomysł, tzn nie chybiony tylko propozycja CL'a chybiona bo ja juz nie ce żadnej odpowiedzialności większej niżfragowanie i dogryzanie ludziom.
Mam inny pomysł. Niech dogadają sie CL'e klanów które mają grać - myśle że nikogo, kto nie jest jeszce w klanie i tak nie dobierzemy.
Potrzeba nie 5 osób, ale przynajmiej 10. Dlaczego? Bo nie zawsze każdy będzie miał czas, i dobre łacze... Musimy naciskać na rozgrywanie meczów jak najpóźniej i na serverach z najbardziej korzystnym pingiem. Lada dzień (albo tydzień) dostanę 2mb - ale jak mówię nie ma pewności że pingi będą dobre.
Heh myśle że Przenieśmy te dyskusję na forum, tak bedzie wygodniej, stwórzym też listę chetnych, i ustalmy coś powiedzmy - do końca weekendu...
Nio więc ja jestem chętny, ktio dalej?
Czekam na zgłoszonka i inne kreatywne propozycje (sex odpada).
cze
cze ottar ja jestem chcetny ale to chyba wiesz juz od dawna =]
I'm with stupid
||
||
\/
No nie wiem
********ie bez zastanowienia a co najwazniejsze konkretow
kto...
kiedy....
gdzie.....
ktos musi koordynowac ta nasza mini lige
cl
Dobra trzeba wkoncu wybrac tego cl. jest jakis chetny?
No w koncu po 3 dniach od wyslania zgloszenia moge pisan na tym boardzie
jak narazie pasuje sie z Yankeem skontaktowac, moze on tesh cos poleci, podobno mialo nie byc CLa ale jak juz ma byc to lepiej zeby dobrze po angielsku mowil :>
i jak narazie cale 10 osob o tym wie :< trza to rozdmuchac
hehe
hehe widze ze tez masz pierwszego posta :p
dobra nie wazne..
a jak sobie to wyobrazasz zeby nie bylo cl'a?
znaczy ja sie nie sprzeciwiam, ale chce wiedziec jak to ma mniej wiecej wygladac. Hmm... Kto dobrze zna angielski?
Czytaj rudy czytaj
w tekscie jest zeby np - bylo 3 cl'ow[now] 1 z hod 1 z av i 1 z SoT. A oni miedzy soba dogadaj sie ktory lepoiej mowi po angielksu i wie co robic.
Cl
ech angielski to ja dobrze znam ...... moge byc rzecznikiem (jak mam zrobic usmieszek ?)
organizator?
ok zgadzam sie z toba ottareq, ale na poczatek trzeba jakiegos organizatora. Znaczy goscia, ktory by spisal chetnych i moze zamiescil to na stronie. Nie mowie tu o stronie takiej profesjonalnej jak to ottar robi [php & stuff], tylko jakas tam prosta typu:
w zespole mamy tych ludzi:
-joynny bravo
-pamela
-zbyszek z bogdanca
chodzi tylko o to zeby to bylo gdzies spisane. Moze byc 0 grafiki.
No i to zadanie dla organizatora.
Hmm... wlasnie koncze tego posta i se tak mysle, ze moglby byc nim MajeS [hehe biedny jeszcze sie niczego nie spodziewa :p]. Ma chlopak sajta o UT wiec moglby nam zrobic dzial i wypisac xywki. Tylko znowu trzeba wrocic do organizatora, ktory zbierze ludzi. Mysle ze powinien to byc ktoryc z CL'ow.
Okej, narazie ludziska trzeba zebrac ludzi co w tym biora udzial
Ottar, Rudy, Duke, TKK, Luzny sie odezwal, Karwol, Majes i ja, malo tego !! Probuje sie kontaktowac z Yankeem, nie wiem co z tego bedzie, razor pozwolil dac niusa na wp, to ide pisac, narta
TKK ogloszony spisywaczem ;p
A wiec....
Mysle ze TKK powinien zebrac ludzi. Znaczy spisac ich. Potem zapisac nas jako klan do tej ligi.
Pwael schowaj MajeSa bo on ****ow gra [bez obrazy ;p].
A mysle ze do ligi powinnismy sie zapisac jako klan Professional Polish Team. Nazwa fajnie brzmi . A przy xywce bylo by cos takiego: [pro]rudy101-PL.
Co wy na to?
TKK zgadzasz sie byc tym spisywaczem?
Spisywacz :>
>TKK zgadzasz sie byc tym spisywaczem
no qrcze rudy naprawde twoj zasob slow jest dosc ubogi nie mozna by np. sekretarz ,koordynator czy rzecznik ale nie "spisywacz" to tylko krok od pomiatacza >
ok panowie nie ma sprawy moge sie tym zajac tylko niech razor lub rudy dadza na orga news ze u mnie za zapisy a ja ustale tryb rekrutacji (czy nie sadzicie ze pierwszym etapem powinno byc krecenie demka z botami ?)
Nazwa jest OK tylko [pro] to nie najlepszy pomysl
a nie mozna sie nazwac np [GROM] tylko pytam jak juz zdecydujemy o wszystkim zrobimy te eliminacje a potem turniej i tyle a ja bede zglaszal nas do ligi
>to tylko krok od pomiatacza
lol chcialem zeby bylo smiesznie.. ale i tak bedziesz spisywaczem ;p
>rudy dadza na orga news
k cos sie wyrzezbi...
>a nie mozna sie nazwac np [GROM]
eh dla mnie to brzmi troche wiejsko...
nie zebym mial cos do naszych jednostek spoecalnych, ale...:p
poza tym juz jest chyba jakis klan GROM. Mysle ze [pro] bedzie budzilo respekt.. a propo dzis gralem na niemcu [CG PRO2] i gosci na streetach wymiatalem ze snajperki az swiszczalo . Az sie jakis wiesmak zapytal co to jest *Av*. Tak to ludzie sie przyzwyczaja do [pro] (w lidze] i beda sie nas bali =]].
TKK tylko juz mnie nie probuj przekonac do jakiejs innej nazwy bo sie nie dam przekonac i ma byc [pro] ))
a co do zapisow to juz mozesz sie tam zainteresowac jak to wyglada. Czy juz jakies mecze byly.. co i jak. Bo pewnie wszyscy chcieli by to wiedziec...
Let the game begin
ok zgadzam sie z rudym co do nazwy a oto co sie dowiedzialem:
liga zaczyna dzialac od pierwszego tyg. pazdziernika
tryby to TS/TDM/CTF dla kazdego osobna grupa
sklady "minimum" 5 obowei
i tyle narazie trzeba miec stronke kanal ircowy i icq + potrzeba Cl i
Match Organizer (MO)
takze powinnismy sie spieszyc do inaczej
ok
To tak:
TKK jestes MO
Ktos musi byc CL. Niech sie wreszcie ktos zglosi!
Ja wrzuce jakas badziewna stronke na q3org'a, a pozniej sie ja poprawi :).
Niech do mnie sie zglosza wszyscy chętni.
Narazie nasz squad to: Ottar, Pwael, Duke, TKK, Luzny i ja. Reszty nie pamietam.. jak ktos jest chetny to niech sie do mnie zglosi. Ja bym dal Pwael'a na CL, ale pogadam z nim czy sie zgadza.
Aha i ide napisac newsa na Q3org i zrobic sajt.
HEH
poniewaz sejmikowanie macie jak widze we krwi, wzialem sprawy w swoje lapki i dodalem team.
bedzie to wygladac albo:
Pro.nick
albo
nick.Pro
Nazywa sie to:
Professional Polish Team
Naszym dzielnym CL'em został xenom.
Hehehe no dobra nie on, tylko TKK. Wszelkie zgłoszenia graczy, taktyk, pomyslow, życzeń śmierci - przeysłajcie prosto do niego.
Postawice pare botow na kanle #propl
oficjalna stronka naszego klanu to:
q3arena.gry.wp.pl/propl - o ile rudy cos tam zepsul juz.
Newsy wiadomosci i zbiorki na #q3org albo #propl
mail naszego Cl'a to to [email protected]
Zadowoleni dowody wdziecznosci moga przeslac na konto, niezadowoleni pocalowac mnie w d...
Re: HEH
TKK =
Oke to pare spraw jest rozwiazanych, jakos Yankee nie odpowiada :<< ja tymczasem chcialbym zeby Mystikala wzieto pod uwage, tesh dobrze gra, jest w Av wiec wiem ze sie nadaje :>>
ottar ma racje
ottar ma racje, ale stronka jest na www.q3arena.gry.wp.pl/pro
a jeszcze wyglada xywki:
mysle ze powinna wygladac tak: [pro]nick
dobrze ze TKK jest cl to bedzie mogl sie tam po angielsku dogadac...
HM
Rudy ja mozesz, przesun to jednak na:
http://q3arena.gry.wp.pl/propl
dlatego ze taki podalem rejstrujac klan. Łatwiej to przesunac, niz tlumaczyc obcokrajowcom ze nie znam adresu wlasnej strony klanowej i poprawiac raz jeszce zgłoszenie, tymbardziej ze ono bylo w formularzu mailowym :|
Re: ottar ma racje
quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
mysle ze powinna wygladac tak: [pro]nick
\/
hmmmmmm
ja sie zgadzam ze wszystkim i jeszcze proponuje zrobic jakies spotkanie na ircu omowic taktyki a potem TKK jje spisze co wy na to?
jak to powiedzial rudy majes nie umie grac w ut - 100% racji...
ale korzystajac z okazji moge wam zdradzic ze "rodzi" sie juz urbanterror.pl (robie wlasnie nowy lay i kod)...
w zwiazku z tym tam bedzie mozna odpalic jaki porzadny, duzy sajt o tym pro team'ie [propl.urbanteror.pl?]
moge zajac sie php i mysql'em... takze wszystko bedzie glancuc [tak to sie mowi? ]
rudy: jezeli taka pomoc z mojej strony wam odpowiada to skontaktuj sie ze mna, jezeli nie tez sie skontaktuj
Niom
Troszke kiłowo moze byc na meczach bo nigdzie sie nei doczytalem o obecnosci szefow ligi :| moze moj wzrok siada albo godzina byla juz pozna, jak ktos wie lepiej to niech powie.
2. Sprawa zapraszam dzis wieczorem okolo 20? na #propl na pogadanke o bezpiecznym seksie i o strategiach gry. Musimy cos wymyslec, i niech to nie beda tylko autorskie propozycje ale i rowniez obserwacje innych klanow (czyt. lepszych) Sporo zgłoszonych do ligi klanow ma doświadczenie i pomysł na gre jak ja na występy w chińskiej szkole tańca ludowego. Oznacza to ze przynajmniej od nich nie wypada nam zbierać cięgów.
Przemyślcie co macie do powiedzenia i zaoferownia (lol tekst jak z dynstii) i zapraszam serdecznie o 20 na #propl
3 sprawa jeszcze, jak sie wieczorekiem z Pwealem doczytalismy wybbiera mapke wyzywający i wyzwany. Moze warto by się zastanowić nad obcykaniem jakiejś homemap. Może nawet lepiej 2 home, bo jak przeciwnik bedzie lubil te naszą to kij mu w oko.
Wygrywa się sumą punktów (zwyciestw) odniesionych na obu mapach. Więc jak wybierzecie coś duzego, to nim nabijemy zwyciestwa np. na sands (ale poje_ny przyklad, kto by tam ciał grać ?) a oni nas 10 razy szybciej złomoczą na abbey to będzie juz po barszczu...
Ja jestem fanem ut_uptown i ut_swimm ale pierwsza jest dosc niewygodna na długie gry, a drugiej nikt chyba nie lubi. Więc moze streets? (tak, wiem rudy jak sie cieszysz)? Trzeba by nam tylko sie tam zgrac i obczaic co robimy na startpoinach...
ps. Bardzo bladziutko wypadamy docks jezli gra sie ze zdyscyplinowanym klanem, ( o abbey juz nie mowie) - warto by przecwiczyc te mapy. Przed kazdym zgłoszeniem wyzwania bedziemy mieli troszke czasu ale nie wiem czy mapy zostana podane oficjalnie czy dopiero w momencie gry...
cos tam
>tak, wiem rudy jak sie cieszysz
nawet nie wiesz jak bardzo ))))))))))
na streetach to wy sobie zostancie w startpointach, a ja sam rozwale wroga ) [lol]
dobra tak na powaznie. dzis o 20 mnie nie bedzie. ottar ma standardowo racje... trzeba obgadac strategie i nie dac dupy z jakimis lamami.
MajeS kochany [lol bez skojarzen] chce twojej pomocy bo jestem zielony w php & stuff. Najpierw zrobie strone w html, a potem dorobisz php.
dats ol maj frends!
ja bym chcial powiedziec ze bede kolo 21 dopiero :<
GL
Zycze panom lucku. A poza tym to powinniscie chyba nie tylko obgadac taktyki ale probowac sie zgrac na teku.ptc.pl czy AV. Poza tym myslcie, jestescie mieszanina paru klanow. Mozecie wiec jako porPL zagrac mecze sparingowe z tymi graczami klanow ktorzy sie nie zapisali. poza tym mysle ze powinniscie znalezc sobie trenera. Byle jakiego gracza aktywnego UT, ktory nie gralby w teamie, ale obserwowalby wasza grena biezaco i wyciagal wnioski. TJ to jest w teamach reprezentacyjnych.
GL boys
[email protected]
[email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:41.