FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13140)
Psbhd
Witam forumowiczów !
Chciałbym poruszyć tu temat dotyczący zasad PSBHD. Po wspólnym uzgodnieniu że mozemy używac glichtów na meczach ligowych wszyscy sie ich nauczyli i jest git. Natomiast "pojawiło" jest jedno świństwo u "zaawansowanych" graczy. Mianowicie nauczyły sie cholery tak wychulać zza rogu, że ich nie widać a oni widzą. Z tego co poczulem na własnej skórze wiem ze robi to jedna osoba w SLS i 95% squadu GAL,ów))). Z innymi nie grałem wiec niewiem. Na zachodnich serverach traktuja to jako glicht, i cie wyproszą jeśłi to robisz. Nie piszę tego żeby kogoś broń boże obrażić, chce tylko poruszyc temat co z ty mzrobić. Czy mamy sie tego nauczyć, czy zabronić. Przyznacie ze to nielogiczne jeśli gościa nie widać a on zabija zza rogu.
Więc uważasz, że wszyscy powinni biegać jak krowy, środkiem ulicy z wypiętą do przodu klatą, by Ci się Szanowny Kolego łatwiej celowało? A może jeszcze pisac na boardzie którędy idę?
To jakaś paranoja!
Nikt nie używa glichtów, a umiejętne ukrycie się za rogiem jest sztuką, więc wyłuskanie takiego faceta zza tegoż rogu jeszcze większą. Daruj sobie i po prostu poćwicz.
Pozdrawiam
Ulwefa[GAL]
Hmmm.....
Więc uważasz, że wszyscy powinni biegać jak krowy, środkiem ulicy z wypiętą do przodu klatą, by Ci się Szanowny Kolego łatwiej celowało? A może jeszcze pisac na boardzie którędy idę?
To jakaś paranoja!
Nikt nie używa glichtów, a umiejętne ukrycie się za rogiem jest sztuką, więc wyłuskanie takiego faceta zza tegoż rogu jeszcze większą. Więc moze po prostu poćwicz.
Pozdrawiam.*CQF*Willie
No i masz sposób!!!
Pozdro
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Witam forumowiczów !
Z tego co poczulem na własnej skórze wiem ze robi to jedna osoba w SLS i 95% squadu GAL,ów)))
quote:
Napisane oryginalnie przez willie
hm...wiesz kilka razy probowalem wyciagnac kolesi zza rogu i wiesz mi ze jak nie poslesz czegos w stylu granata to nieda rady.
jesli chodzi o left leaning ( a z tego co wyczytalem o to chodzi ) to jest to oficjalnie dopuszczony przez Nove glitch do uzytku "codziennego"![]()
Witam forumowiczów !
Chciałbym poruszyć tu temat dotyczący zasad PSBHD. Po wspólnym uzgodnieniu że mozemy używac glichtów na meczach ligowych wszyscy sie ich nauczyli i jest git. Natomiast "pojawiło" jest jedno świństwo u "zaawansowanych" graczy. Mianowicie nauczyły sie cholery tak wychulać zza rogu, że ich nie widać a oni widzą. Z tego co poczulem na własnej skórze wiem ze robi to jedna osoba w SLS i 95% squadu GAL,ów))). Z innymi nie grałem wiec niewiem. Na zachodnich serverach traktuja to jako glicht, i cie wyproszą jeśłi to robisz. Nie piszę tego żeby kogoś broń boże obrażić, chce tylko poruszyc temat co z ty mzrobić. Czy mamy sie tego nauczyć, czy zabronić. Przyznacie ze to nielogiczne jeśli gościa nie widać a on zabija zza rogu.
quote:
Witam forumowiczów !
(...)Mianowicie nauczyły sie cholery tak wychulać zza rogu, że ich nie widać a oni widzą. (...)
I przestań Darek lamentować bo to (podobno) moja domena
quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*
jesli chodzi o left leaning ( a z tego co wyczytalem o to chodzi ) to jest to oficjalnie dopuszczony przez Nove glitch do uzytku "codziennego"![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
...trzeba zacisnac zeby i isc dalej do przodu.
Pozdrawiam.*CQF*Willie
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
I przestań Darek lamentować bo to (podobno) moja domena![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.*CQF*Willie
quote:
Napisane oryginalnie przez willie
Nie zebym sie czepial ale znow sie czepiasz![]()
a ile ja dzisiaj na jednego od Was przecinkow pod nosem naslalem ze cos takiego praktykuje. cos takiego jest na poczatku dzienny i trzeba sie z tym pogodzic. trzeba zacisnac zeby i isc dalej do przodu.
Napisane oryginalnie przez ulwefa
Nikt nie używa glichtów, a umiejętne ukrycie się za rogiem jest sztuką, więc wyłuskanie takiego faceta zza tegoż rogu jeszcze większą. Daruj sobie i po prostu poćwicz.
Pozdrawiam
Ulwefa[GAL]
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez ulwefa
Hmmm.....
Więc uważasz, że wszyscy powinni biegać jak krowy, środkiem ulicy z wypiętą do przodu klatą, by Ci się Szanowny Kolego łatwiej celowało? ..
po to są granaty, M203 itp.
dostaliśmy DUŻO w dupe od czasu kiedy się "narodziliśmy" i pamiętamy, że zawsze to było wykorzystywane pomimo to nawet nam do głowy nie przyszło, żeby się o coś takiego czepiać - tak samo z drugiej strony nie słyszałem żadnych uwag. Ja swego czasu grałem i grywam nadal na zachodzie i jeszcze nigdy się nie spotkałem z tego typu uwagami: " za mało się wychylasz" itd.
Napisane oryginalnie przez Zeo
A to właśnie była nasza taktyka na mecz TDM. Nawet był taki trening pod tytułem : "Bieganie z wypiętą klatą".
Jak można było zauważyć na tym wspaniałym meczu 3/4 CQF się do tego stosowało. Jeszcze musimy nauczyć się unikać kul w stylu Matrixa i będziemy niepokonani.
Przepraszam bardzo , ale panowie z ISA nie sa dla mnie zadnym autorytetem w tej sprawie. Jezeli NOVA dopuszcza stosowanie left leaning i wie ze jest to blad gry , to nie ma o czym rozmawiac. A jesli ktos banuje za uzywanie tego "glitcha" to jego sprawa.
quote:
Przepraszam bardzo , ale panowie z ISA nie sa dla mnie zadnym autorytetem w tej sprawie. Jezeli NOVA dopuszcza stosowanie left leaning i wie ze jest to blad gry , to nie ma o czym rozmawiac. A jesli ktos banuje za uzywanie tego "glitcha" to jego sprawa.
To ja tez jeszcze raz napisze... Ten glitch zostal dopuszczony bo ciezko rozroznic czy gosc wychyla sie prawidlowo czy tez nie.Przeciez nikt nie bedzie krzyczal "hej ty , nie widac cie , wychyl sie bardziej". Moim zdaniem nie ma o czym gadac. Taki jest urok tej gry.
quote:
To ja tez jeszcze raz napisze... Ten glitch zostal dopuszczony bo ciezko rozroznic czy gosc wychyla sie prawidlowo czy tez nie.Przeciez nikt nie bedzie krzyczal "hej ty , nie widac cie , wychyl sie bardziej". Moim zdaniem nie ma o czym gadac. Taki jest urok tej gry.
quote:
(...) to co powiecie na stanie w hangarze na "pięćdziesiątce" i patrzenie skąd strzela przeciwnik?(..)
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jak ja mało jeszcze wiem ehhhhh![]()
dlatego KiA zawsze grało na panicu
Przejdzmy do konkretów. Chyba biegamy po różnych zachodach. Proponuje zagrać na *ISA* Arena: 217.148.190.19:17479 CK=0 a szczególnie polecam wychylanie się za rogiem na Rampage. Jeśli po 3 mapkach wychylania się na tym serverze nie dostaniesz bana za to to zwątpie w kolegów z ISA.
Jest taka sobie stronka gdzie jest dogłębnie (ze screenami) opisana ta sztuka wychylania się zza rogu
Znów będe konkretny:
http://bhd-acc.com/phpBB2/index.php
Tylko że tam czasem konta znikają . Ale jak już się uda zarejestrować i zalogować to wszystko jest opisane.
Apropo glitchowatych. To ostatnio na meczu z hiszpańskim GOE CQF dowiedziało się że strzelanie z balkonu kucając również jest glitchem. I podobno na hiszpańskich i portugalskich serverach można za to również bana dostać . Chociaż ja osobiście jeszcze nie sprawdzałem.
Apropo meczu z GALami to nie wygraliście dlatego że umiecie sie zza rogu wychylać hehe. Tylko dlatego że byliście poprostu lepsi . Lepiej przygotowani, z lepszą taktyką. I wogule bardzo dobry mecz rozegraliście.
Pozdrawiam.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:30.