FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13155)
cod.fpp.pl
No chłopaki jak oceniacie serwis. Podoba się wam. Czego jest za mało lub za dużo? co należy zmienić? Proszę o sugestie i ocenę serwisu. (Tylko prosze o szczerą ocenę gdyż staram się najbardziej jak tylko mogę żeby serwis był najlepszy w polsce.)
Hmm przydalby sie server do cod'a mozna byloby zamieszczac na stronie info z servera i gier organizowac jakies turnieje itp
Co do turniejów to zawsze będę o nich powiadamiał w newsach. Jeśli zaś chodzi o te info servera to sprawa jest trochę trudniejsza. ale nie mówię, że nie do wykonania
moze battle.pl zasponsorowalby server do gry
No trza będzie zagadać.
Widze ze masz jakies fajne dojscie pytaj pytaj jak cos moge pomoc w przygotowaniach i w administracji
No pomocą bym nie wzgardził. Jak masz z nimi jakieś kontakty to zarzuć mi je. Np. numer gg jednego z serwisantów battle.pl
Hmm myslalem ze ty masz jakis kontakt z administracja Battle.pl
Niestety nie mam ale to tak dziwnie zabrzmiałó
Hmm podaj swoj gg jak masz to sie zgadamy w sprawie battle.pl
Mój gg jest podany w dziale redakcja . Ale jak juz posta pisze to Ci podam: 2237210. Aha i taka mała prośba. Pisz tylko po 20 bo wcześniej po porstu jestem zajęty.
Nie podobaja mi sie kolorki menu i to ze nie ma linka cood.fpp.pl na dole forum.
hehe no to, że nie ma linka też mi się nie podoba
Generalnie wszystko jast ok . Mam uwagi tylko co do forum. przydało by sie podzielić posty na grupy bo bałagan sie robi i trudno będzie w przyszłości coś odszukać.
ja tam żadnych problemów z funkcjonowaniem strony nie zauważyłem
...kompania braci
No i bardzo się cieszę, że błędów nie ma Jutro (w niedziele) wrzucam 50 MB nowych pliczków
Teraz to jest Forum
No teraz to jest wejście na Forum. To mi się naprawde podoba. Stronka jest fajna, częste aktualizacje i duży dowload tylko czemu nie ma CoD buildiera lub CoD pilera?? Bez tego ani rusz jak ktoś robi mapy w CoD Radiancie (CoD tools). Bo Radiant zapisuje plik w formacie map. a trzeba go przerobić na plik typu BSP by móc połazić po zrobionej nawet częściowo mapce. Jeszcze raz brawa dla Adminów za dobrą robote jeżeli chodzi o strone BRAWO
Dzięki te słowa na prawdę mnie cieszą. Wiem, że wielu ludzom strona sie podoba ale nie hce sie im o tym pisać. Jednak zawsze jest miło gdy ktoś doceni twoją ciężką (na prawdę cięzką) pracę. Dzięki za podbudowywujące słowa
quote:
Napisane oryginalnie przez totek
Dzięki te słowa na prawdę mnie cieszą. Wiem, że wielu ludzom strona sie podoba ale nie hce sie im o tym pisać. Jednak zawsze jest miło gdy ktoś doceni twoją ciężką (na prawdę cięzką) pracę. Dzięki za podbudowywujące słowa![]()
Stronka jest dobra, ale jedno można by poprawić, a mianowicie: na dole ekranu wyświetlana jest aktualna godzina, która podaje zły czas (dla ułatwienia dodam że należy przestawić go o godzine do przodu)
Przkro mi ale ja mimo iż w swoi8m serwisie jestem szefem to na FPP.PL jestem tylko pionkiem. Nie mogę więc tego naprawić, muszę się zgłosić do jaiegoś admina.
quote:
Napisane oryginalnie przez MatSan
Stronka jest dobra, ale jedno można by poprawić, a mianowicie: na dole ekranu wyświetlana jest aktualna godzina, która podaje zły czas (dla ułatwienia dodam że należy przestawić go o godzine do przodu)
Ano racja, moja wina.
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110
Ale drodzy admimi te kolory prawego menu to moglibyście już poprawić. Prosze o to już od miecha ponad... ;/
quote:
Napisane oryginalnie przez totek
Ale drodzy admimi te kolory prawego menu to moglibyście już poprawić. Prosze o to już od miecha ponad... ;/
Aha czyli błędne koło się zamyka...
Hmmm, a mam do Cibie pytanie Glan. Co zrobić, żeby mi wyświetlało losowy obrazek w prawym menu. Bo wszystko zrobiłem jak podpowiadali mi koledzy z serwisu, ale jak zaznaczam folder jako "show as gallery" to niby wszystko jest git ale jak zaraz znowy wchodze w opcje folderu to wszystko pozostaje bez zmian. Opcja "show as gallery" jest odznaczona, a obrazek się nie wyświetla" ;/
Masz może jakiś pomysł, bo wszystkie kody powklejałem gdzie trzeba zgdonie z instrukcjami Mephira. (A fajnie by tak było zrobić losowy screen z folderu POTD)
ano fakt. pomeczylem to teraz i jakos nic nie dalo sie zrobic.. czas pomeczyc bardziej tr'a
heh szkoda, że nie mam bezpośredniego dojścia do Trevora. Bo jkbym miał to bym go tak męczył aż by to w końcu w tydzień zrobił...
P.s Widzę, że jednak wysłuchał ktoś moje prośby bo jedna pozycja w prawym menu ma juz odpowiedni kolor. Po miesiącu błagań jedna kratka jest już odpowiednia. To wychodzi, że jeszcze pobłagam 2 miechy i kolejne 2 kratki będa miały normalny kolor.
Pachnie mi tu dyskryminacją za strony szefów... Ale dlaczego akurat mojego serwisu
(przecież w zasadzie to od dwóch miechów mam największą oglądalnośc z całej sieci fpp)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:40.