FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13193)

Posted by Kuks on 17-09-2004 00:33:

Nowy klan BHD.. Socom

Witam Wszystkich na poczatku... mam prosbe do adminow klanów.. Założyłem nowy klan.. Socom (Special Operations Command).. wiem że wiele osób myśli że to taki "jednorazowy" klan. Ale nasi gracze sa naprawde sumienni i maja zamiar grac do konca w klanie. Admini, moja prośba: Dodajcie Socom do PSBHD (chodzi mi juz o tryb TKOTH, a nie TDM). Rozmawiałem z Asterixem z GALów, jesli Socom ma grac w PSBHD admini klanów muszą wyrazic zgode... Z góry dzięki..

Posted by dżery on 17-09-2004 06:18:

Nie graliście sesji TDM, jak to chcesz rozwiązać? Oddać walkower za wszystkie mecze TDM?

Posted by Rademus on 17-09-2004 08:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Nie graliście sesji TDM, jak to chcesz rozwiązać? Oddać walkower za wszystkie mecze TDM?

Oni chcą tylko pograć.Wydaje mi się że po każdej sesji miało buć ogłoszone kto jest the best w każdym trybie osobno.
Choć mogę się mylić po troche pamięć mi szwankuje

Posted by *CQF*Darek on 17-09-2004 09:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Oni chcą tylko pograć.Wydaje mi się że po każdej sesji miało buć ogłoszone kto jest the best w każdym trybie osobno.
Choć mogę się mylić po troche pamięć mi szwankuje

A mnie sie widzi że WINNER jest jeden po 4 sesjach TDM, TKOTH, A&D, CTF. Socom mają dokładnie taką samą sytuacje jak CQF w kwietniu, kiedy chceliśmy dołączyć do ligi a 1 sesja juz sie kończyła (PLK). Będą strzelać 3 sesje i tyle, nabiorą wprawy i maju 2005 zaczną na równi z nami))). CQF zagrało mecz z Socom i mimo przegrajen Socom trzeba przyznać że serce do wali miają wielkie i pierś podkłądają pięknie. Trzymam kciuki coby im sie udało.

P.S. Jesłi sami zainteresowani nie czują sie pewnie to może niech graja tylk otoważyskie mecze do końca roku, a potem na głębszą wodę.

Posted by Yogas on 17-09-2004 11:18:

Widze, że wiekszoś z Was, nawet się nie pofatygowała, żeby przeczytac regulamin ligi PSBHD. Mnie osobiście to już nie dotyczy, ale pkt. 12 jasno wszystko precyzuje;

''...12. Klany w każdym z typów rozgrywek rozegrają mecze każdy z każdym i rewanże, najlepsza drużyna zdobędzie tytuł MISTRZA w danym trybie rozgrywek. "

Pozdrawiam

Posted by Kuks on 17-09-2004 11:48:

quote:
Napisane przez dżery

Jerry.. Mamy zamiar zaczac gre w trybie TKOTH a TDM odpuszczamy narazie... oczywiscie w PSBHD. Mam nadzieje że zaczniemy grac w PSBHD w TKOTH i następne tryby.. Ale nikt nie odpowiedział z adminów, na głowne pytanie tego tematu..
Czy Socom może grać w PSBHD??

Posted by *CQF*Darek on 17-09-2004 11:53:

Co do regulaminu to zaraz załoze nowy temat))
Moje zdanie na temat grania Socom w PSBHD brzmi - TAK.

Posted by dżery on 17-09-2004 12:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kuks
(..)
Czy Socom może grać w PSBHD??

Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu, zważywszy na to że po każdym trybie wyłaniany jest nowy mistrz

Posted by asterix[GAL] on 17-09-2004 13:30:

Rozmawiałem sobie wczoraj z Kuksem no i musze powiedzieć, że chłopak wydał mi się wporządku. Co do jego klanu to gramy w niedziele sparing także poznamy się w kombacie
Osobiście dla mnie nie ma przeszkód aby socom dołączył do nas w lidze przy nastepnej sesji w TKOTH. Tylko nie dajcie .... tak jak to robia inne pseudo klany. trzymać się chłopaki mimo jakiś tam niepowodzeń

Posted by Kuks on 17-09-2004 16:32:

Dzięki Zabijaki...
Czekam na decyzje innych adminów...

Posted by Rademus on 17-09-2004 16:48:

Ja tysz jestem za tym żebyście grali

Posted by lame on 20-09-2004 16:56:

buhahahaha właśnie przeczytałem, jest sesja CTF w PSBHD?

nie powiem, żeby mi się nie podobało

Posted by willie on 20-09-2004 22:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
buhahahaha właśnie przeczytałem, jest sesja CTF w PSBHD?

nie powiem, żeby mi się nie podobało

A ten to sie chyba zakochal w tych flagach

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:43.