FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13216)
My już dziękujemy za gre
Witam
W imieniu graczy Pixcom2 chciałbym podzielić sie z Wami refleksjami po meczu, który zakończył się przed paroma minutami. Był to mecz Pix2-SLS wygrany formalnie przez SLS 3:1. Trzy pierwsze mapy zostały rozegrane zgodnie z ogólnie panującymi zwyczajami oraz zasadami. Podczas ostatniej mapy gra była wyjątkowo wyrównana a wręcz można było sie spodziewać nieznacznej wygranej SLS. Na 2 i pół minuty przed końcem zawodnicy z SLS postanowili "zakończyć" spotkanie mordując się i nie podnosząc do gry ponownie...Na nasze sugestie odnośnie honoru dowiedzieliśmy się, że są zwycięzcy i tylko to sie liczy (parafraza).
W związku z zaistniałą sytułacją klan Pixcom2 postanowił wycofać sie z dalszych rozgrywek PSBHD.
pozdrawiam
Marek
Re: My już dziękujemy za gre
No cóż. Jak pisałem wiele razy, TDM to badziewie a nie gra to po pierwsze, po drugie to co my zrobiliśmy na tej mapie nie jest żadnym wyjątkiem ( nagminnie jest to stosowane w meczach w ClanBase). Przecież w TDM chodzi tylko i wyłacznie o fragi i skoro jest mozliwość nie dawania ich przeciwnikowi to się z tego korzysta. Wiem że ta mapa była do kitu, ale niestety taki jest TDM.
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Premier
[B]Witam
W imieniu graczy Pixcom2 chciałbym podzielić sie z Wami refleksjami po meczu, który zakończył się przed paroma minutami. Był to mecz Pix2-SLS wygrany formalnie przez SLS 3:1. Trzy pierwsze mapy zostały rozegrane zgodnie z ogólnie panującymi zwyczajami oraz zasadami.
No tak tylko czy nie przesadzasz, jakie zasady, każda taktyka jest dobra która prowadzi do celu, a tym celem było wygranie meczu i tej akurat mapy. Przecież nie tylko my zastosowaliśmy ten sposób gry inne klany już też podobnie grały i nikt nie robił z tego powodu takiej afery więc dziwię się twojemu oburzeniu ze sposobu rozegrania tej mapy.
quote:
Napisane oryginalnie przez Premier
To znaczy, że co? Możesz po np 5 min. gry walnąć sie na glebe i powiedzieć, że jesteś ok? Naprawdę o to w tym chodzi?
rozegranie? czekaj... czegoś nie rozumiem... rozegranie? jeszcze do mnie nie trafiło... Ty to nazywasz grą? nawet kobiety tak nie grają... a skoro nie macie innych sposobów na to,zęby pokazać,żę jesteście lepsi niż schować sie do dziury i zabić nawzajem to naprawde was mi żal... Hitler też sie schował i na końcu zabił... w chwale go nie obnoszą.
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Premier
[B]Witam
W imieniu graczy Pixcom2 chciałbym podzielić sie z Wami refleksjami po meczu, który zakończył się przed paroma minutami. Był to mecz Pix2-SLS wygrany formalnie przez SLS 3:1. Trzy pierwsze mapy zostały rozegrane zgodnie z ogólnie panującymi zwyczajami oraz zasadami.
No tak tylko czy nie przesadzasz, jakie zasady, każda taktyka jest dobra która prowadzi do celu, a tym celem było wygranie meczu i tej akurat mapy. Przecież nie tylko my zastosowaliśmy ten sposób gry inne klany już też podobnie grały i nikt nie robił z tego powodu takiej afery więc dziwię się twojemu oburzeniu ze sposobu rozegrania tej mapy.
quote:
Napisane oryginalnie przez Nosferatu
rozegranie? czekaj... czegoś nie rozumiem... rozegranie? jeszcze do mnie nie trafiło... Ty to nazywasz grą? nawet kobiety tak nie grają... a skoro nie macie innych sposobów na to,zęby pokazać,żę jesteście lepsi niż schować sie do dziury i zabić nawzajem to naprawde was mi żal... Hitler też sie schował i na końcu zabił... w chwale go nie obnoszą.
Przede wszystkim nie jestem zdenerwowany. Naprawdę żałuje, że tak się stało. Byłem bardzo zaskoczony i tyle. Decyzje odnośnie rezygnacji podjeliśmy wspólnie po głosowaniu. Mam nadzieję, że nie będziemy się nawzajem "opluwać" na tym topiku bo przecież jesteśmy niezłymi klanami z całkiem ciekawą historią. Niewypada nam robić rzeczy śmiesznych.
obrona w bazie nie polega na zabijaniu sie w armory i skoro klan który chce być najleprzy w Polsce ucieka sie do takich taktyk to coś tu jest nie tak... skoro tak potraficie "rozegrać" taktycznie mape to i inne opcje są dozwolone u was...
Napisane oryginalnie przez Premier
[ Mam nadzieję, że nie będziemy się nawzajem "opluwać" na tym topiku bo przecież jesteśmy niezłymi klanami z całkiem ciekawą historią. Niewypada nam robić rzeczy śmiesznych. [/B]
quote:
obrona w bazie nie polega na zabijaniu sie w armory i skoro klan który chce być najleprzy w Polsce ucieka sie do takich taktyk to coś tu jest nie tak... skoro tak potraficie "rozegrać" taktycznie mape to i inne opcje są dozwolone u was...![]()
napisaliśmy tylko,że sie wycofujemy i opisaliśmy przyczynę naszego posunięcia.thats all folks... a jak wiadomo winny sie tłumaczy... nie prosiliśmy o komentarze a jedynie zamieściliśmy notke informacyjną.
napisaliśmy tylko,że sie wycofujemy i opisaliśmy przyczynę naszego posunięcia.thats all folks... a jak wiadomo winny sie tłumaczy... nie prosiliśmy o komentarze a jedynie zamieściliśmy notke informacyjną.![]()
U nas poza tym na Rampage ( tym o którym wspominacie) grało do końca dwóch graczy. Dla przypomnienia DY Was kosił nożem u nas w armory.
quote:
heh...nie pamietam,ale chyba umawialiśmy sie 8 na 8 ?
Lol bo gdzie mógl indziej,przeciez nie w otwartym polu .A co do meczu z GALami to nie wiem jaka to byla historia,ja tam slyszalem tylko o taktyce defensywnej do której nic nie mam,ale nie mordowaniu sie 3 min przed koncem mapy ,aby potem nie dac szansy przeciwnikowi na odrobienie punktów
.Jezeli tak faktycznie bylo i nie zglosiliscie oficjalnie protestu tzn ,ze sie pogodziliscie z tym i uznaliscie to za swietny pomysł,który możecie wykorzystac przeciwko nam,moim zdaniem takie rzeczy nalezy dusic w zarodku póki jeszcze czerpiemy jakas radoche z gry w tej lidze,ale nic widac tu panuja inne reguly do których PX2 nigdy sie nie dostosuje-NIE UNIKAMY GRY,NIE TCHÓRZYMY,GRAMY DLA PRZYJEMNOSCI NIE DLA JAKIS ZYSKÓW,LICZY SIE ZWYCIEZTWO ,ALE NIE ZA KADA CENE!
czyli Yogas podtrzymywał wszystko co dobre w naszym klanie?? Owszem, Yogi był OK ale uważam że to coś jest nie tylko w jego osobie ale w całym klanie.
skoro musicie sie uczyć od Galów i to takich rzeczy... rzeczywiście jesteście najlepsi
Poza tym jest to topik informacyjny.
GGA PIXCOM2
skoro musicie sie uczyć od Galów i to takich rzeczy... rzeczywiście jesteście najlepsi![]()
kiedyś grałem za granicą w zagranicznym składzie, z różnymi klanami... jeśli ktoś nie spawnował się na długo przed końcem mapy prowadząc minimalną ilością punktów to nazywało się ich LAME - Lamy. ja was tak nie nazwę...bo nie będziemy siętu obrzucać błotem przecierz a rzucamy tylko faktami... jesteście "najleprzym" klanem w Polsce, uczycie sie wspaniałych taktyk od (tu przepraszam GALów) słabszych klanów i stosujecie je ze wspaniałymi skutkami, nic tylko honor i dusza walki...
Co do gry to każda takowa ma swoje zasady zarówno te pisane(regulamin) jak i nie pisane(fair play) i tylko ludzie stosujący te zasady mogą się nazywać GRACZAMI. Moim zdaniem pokazaliscie że nie jesteście graczami a "szczurkami" ścigajacymi się w jakimś dziwnym wyścigu chwytając sie wszelkich metod aby osiągnąć cel. Cuż bardzo mi przykro widzieć że tak waleczny klan jak SLS upadł tak nikso ( na podłoge w swoim armory)
Narka i pozdro dla tego czegos co zostało z polskiej sceny BHD
Jarek
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
GGA PIXCOM2
quote:nikt takich rzeczy nie pisał..ale po to stworzono psbhd,żeby wyłonić najleprzy polski klan i skoro straciliście pukty z GALami to nie mogliście sobie pozwolić na kolejne remisy.
Napisane oryginalnie przez Kajtom
Masz jakiś kompleks?? Stary, my nie graliśmy po to żeby latać po wszystkich forach i rozpowiadać że wygraliśmy. Nie graliśmy po to żeby rozwieszać plakaty "SLS jest zajebiste!!!" grając skupialiśmy się na grze. Nikt nie dostawał orgazmu bo "zaraz będziemy najlepsi"
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:42.