FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13336)

Posted by pemusioani on 19-10-2004 15:27:

problem z grą :114 sound file(s) are missing or in a bad format

Siema!
Otoż po instalacji gry i wszystkich patchów dostępnych próbowałem zacząć moją wspaniałą przygodę z grą Call of Duty lecz spotkało mnie tylko to:
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_followme.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_greatshot.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_grenade.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_holdfire.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_holdpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_inpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_movein.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_reinforce.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_01.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_02.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_onmyway.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_regroup.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_sniper.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_sorry.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_suppress.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_longenuf.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_yessir.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_crazy.wav' not found
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
114 sound file(s) are missing or in a bad format

No i co z tym zrobić? Nie mogę włączyć ani singleplayer ani multiplayer Pomóżcie co z tym zrobic ???

Posted by bait on 19-10-2004 15:50:

Ja na twoim miejscu bym:
1. odinstalował gre
2. usuną wszystkie jej resztki
3. zainstalowal gre
4. nie instalowal bym rzadnych patchów (bo po co?)

Posted by shaggy on 20-10-2004 07:47:

pemusioani - a ja na twoim miejscu kupił bym oryginał gry i przestał zawracać dupę na forum ludziom jakąś zwaloną źle przegraną piracką wersją gry...

Posted by Kpt.Fred on 22-10-2004 08:53:

dobra odpowiedz

Posted by johny_blaze on 22-10-2004 19:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez shaggy
pemusioani - a ja na twoim miejscu kupił bym oryginał gry i przestał zawracać dupę na forum ludziom jakąś zwaloną źle przegraną piracką wersją gry...

nie kazdego stac na orginal; ciekawe czy pod twoim kompem leza tylko same nowki z empiku

Posted by shaggy on 24-10-2004 13:13:

johny_blaze - nie kupuje gier w które nie gram, proste logiczne. Mam tylko gry w które gram systematycznie w necie i są to wersje oryginalne. Jeśli kogoś nie stać na oryginał nie musi grać, granie nie jest potrzebne do życia. Pisałem już o tym wczesniej ale napisze jeszcze raz, jeśli nie stać mnie na samochód to go nie mam, ale nie kradne go sąsiadowi tylko dlatego że on go ma...

Posted by johny_blaze on 24-10-2004 13:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez shaggy
johny_blaze - nie kupuje gier w które nie gram, proste logiczne. Mam tylko gry w które gram systematycznie w necie i są to wersje oryginalne. Jeśli kogoś nie stać na oryginał nie musi grać, granie nie jest potrzebne do życia. Pisałem już o tym wczesniej ale napisze jeszcze raz, jeśli nie stać mnie na samochód to go nie mam, ale nie kradne go sąsiadowi tylko dlatego że on go ma...

w pewnym sensie sie z toba zgadzam, bo jestes uczciwy, zreszta ten problem nie raz juz byl omawiany i nie ma po co go roztrasac ponownie, ale nie poodba mi sie ze w kazdym niemalze poscie mozna znalesc Twoja opinie na ten temat; musisz przyjac ze nie kazdy kupuje orginaly a zastepujac je piratami musi rozwiazywac takie jak i inne problemy; mysle ze to forum moze mu pomoc w tym, to nie jest oczywiscie z mojej strony pochwala kradziezy

Posted by coverage on 25-10-2004 20:02:

Witam Was !!!
Słuchajcie 1 czesc cod dostałem z neostradą wersja angielska a cod UO kupiłem dzisiaj wersja PL i zainstalowałęm wszystko pieknie ładnie i wczytuje juz plansze i wyskakuje error 4 sound file(s) are missing or in a bad format i nie wiem czym to jest spowodowane a obydwie czesci to oryginały wiec moze to jest spowodowane ze jedna jest english a druga PL ??? pomózcie bo tyle czekałem na ta gra a teraz se nie pogram yhhh

Posted by [FPP]Totek on 25-10-2004 20:15:

No to masz pecha. Jak juz wiele razy było powtarzane "Polska wersja nie działa z angielską i na odwrót". Musisz reklamować.

Posted by coverage on 25-10-2004 20:30:

Ciekawe czy mi wymienią jeszcze na dodatek kupowałęm to na www.play.pl cholera jasna ze sie nie kapłem jak pech to pech chyba ze jest ktos chetny to sie zamienie oryginalami z angielskiej na polską

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:26.