FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13336)
problem z grą :114 sound file(s) are missing or in a bad format
Siema!
Otoż po instalacji gry i wszystkich patchów dostępnych próbowałem zacząć moją wspaniałą przygodę z grą Call of Duty lecz spotkało mnie tylko to:
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_followme.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_greatshot.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_grenade.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_holdfire.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_holdpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_inpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_movein.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_reinforce.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_01.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_02.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_onmyway.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_regroup.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_sniper.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_sorry.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_suppress.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_longenuf.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_yessir.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_crazy.wav' not found
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
114 sound file(s) are missing or in a bad format
No i co z tym zrobić? Nie mogę włączyć ani singleplayer ani multiplayer Pomóżcie co z tym zrobic ???
Ja na twoim miejscu bym:
1. odinstalował gre
2. usuną wszystkie jej resztki
3. zainstalowal gre
4. nie instalowal bym rzadnych patchów (bo po co?)
Napisane oryginalnie przez shaggy
pemusioani - a ja na twoim miejscu kupił bym oryginał gry i przestał zawracać dupę na forum ludziom jakąś zwaloną źle przegraną piracką wersją gry...
johny_blaze - nie kupuje gier w które nie gram, proste logiczne. Mam tylko gry w które gram systematycznie w necie i są to wersje oryginalne. Jeśli kogoś nie stać na oryginał nie musi grać, granie nie jest potrzebne do życia. Pisałem już o tym wczesniej ale napisze jeszcze raz, jeśli nie stać mnie na samochód to go nie mam, ale nie kradne go sąsiadowi tylko dlatego że on go ma...
quote:
Napisane oryginalnie przez shaggy
johny_blaze - nie kupuje gier w które nie gram, proste logiczne. Mam tylko gry w które gram systematycznie w necie i są to wersje oryginalne. Jeśli kogoś nie stać na oryginał nie musi grać, granie nie jest potrzebne do życia. Pisałem już o tym wczesniej ale napisze jeszcze raz, jeśli nie stać mnie na samochód to go nie mam, ale nie kradne go sąsiadowi tylko dlatego że on go ma...
Słuchajcie 1 czesc cod dostałem z neostradą wersja angielska a cod UO kupiłem dzisiaj wersja PL i zainstalowałęm wszystko pieknie ładnie i wczytuje juz plansze i wyskakuje error 4 sound file(s) are missing or in a bad format i nie wiem czym to jest spowodowane a obydwie czesci to oryginały wiec moze to jest spowodowane ze jedna jest english a druga PL ??? pomózcie bo tyle czekałem na ta gra a teraz se nie pogram yhhh
No to masz pecha. Jak juz wiele razy było powtarzane "Polska wersja nie działa z angielską i na odwrót". Musisz reklamować.
Ciekawe czy mi wymienią jeszcze na dodatek kupowałęm to na www.play.pl cholera jasna ze sie nie kapłem jak pech to pech chyba ze jest ktos chetny to sie zamienie oryginalami z angielskiej na polską
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:26.