FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13345)
Originalny cd-key
Ma ktos orginala UO ??????????? Bardzo bym prosil o orginalny cd-key ??Przecierz nic na tym nie stracisz Z gory dzienki gg:5739934
e-mail [email protected]
PROSZE POMORZCIE!!!!
Przepraszam, ale czy ty masz kogo� tutaj za idiot�
Kolego, chcesz gra� kup orygina�, nie sta� ci� nie graj nie umrzesz. Chyba nie my�lisz, �e kto� jest na tyle g�upi �eby odda� ci sw�j oryginalny cd key Eh sk�d tacy ludzie si� bior�
Jak rozumiem kolega urwal sie ze szpitala dla oblakanych
Tylko sko�czony debil m�g� takiego posta napisa�. Niestety prawie na ka�dym forum dla graczy znajdzie sie taki laps. Proponuje stworzy� grupe "Debil forum" i umieszcza� tam takich mo�e odstraczy to innych.
HEHEHE Dobre!!! Ja praktycznie dla CDKEYA kupi�em gre.
LOL
Oby tak dalej, a forum si� zamieni w zak�ad dla psychicznych
hahahaha...
quote:
Bardzo bym prosil o orginalny cd-key ??
quote:
Przecierz nic na tym nie stracisz
quote:
Z gory dzienki
...kompania braci
A tak sie sklada ze am orginala uo a ten post napisalem zeby zobaczyc jacy sa glupi ludzie na swiecie i ktory debil mi poda swoj cd-key a przy okazji jak ktorys debil ulegnie porowniac cd-keye ale to tylko tak na marginesie dla udowodnienia ze mam orginala moge wejsc na jakis serwer. I kto tu jest Debilem.......
... TY. Bo piszesz g�upie tematy mimo i� "rzekomo" masz cd-kay'a. Ehhh.
Jak chcesz sprawdzi� czy jest taki debil co by ci da� orginalnego cd-keya to lepiej wyjd� na jakie� forum dla przedszkolak�w, a nie bro� si� takimi tekstami.
quote:
Napisane oryginalnie przez Eddy
A tak sie sklada ze am orginala uo a ten post napisalem zeby zobaczyc jacy sa glupi ludzie na swiecie i ktory debil mi poda swoj cd-key a przy okazji jak ktorys debil ulegnie porowniac cd-keye ale to tylko tak na marginesie dla udowodnienia ze mam orginala moge wejsc na jakis serwer.
...kompania braci
To mo�e Eddy podasz nam jakie� zdanie z oryginalnej instrukcji do COD UF w celu weryfikacji ? Jakie� zdanie i strona z kt�rej to pochodzi...
Nie ja my�le �e teraz EDDY poda nam sw�j orginalny CD KEY �eby�my mogli wszyscy sprawdzi� czy faktycznie jest orginalny
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to zem wam Cd Keya podal uuuuuuuuuuuuuuuuuu chcileibyscie mowie ze moge wejsc na jakis serwer a na piracie sie nie da a coda nie kupowalem w polsce i wam nie podam z polskiej instrukcji jakiegos tekstu
Powiem ci tylko jedno nie za�miecaj forum takimi debilizmami. Jak nie masz nic m�drego do powiedzenie to sie nie odzywaj.
Trzeba poprosi� Admin�w by zrobili nowy dzia�:
"Rozmowy IDIOT�W"
I tam Eddy mug�by zosta� Moderatorem
no mialem takiego cracka ale cza bylo dlugo czekac a zreszta i tak mam orginala
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:42.