FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13381)

Posted by [FPP]Totek on 27-10-2004 14:56:

Co teraz chcecie?

Jak zapewne wszyscy zauważyli ostatnio zabrałem się co nieco za download. Dodałem dział z programami do CoD. Teraz jendak nie wiem za co się zabrać. Czy za mapy, czy modi czy inne rzeczy. Dla tego zagłosujcie w sondzie co chcecie, a ja się postaram dostosować.

Posted by johny_blaze on 30-10-2004 17:07:

mozesz dodać w miarę możliwości jakieś ciekawsze mody;nie mowie ze zamieszczone są kijowe, ale małe i w gruncie rzeczy nic szczególnego nie modyfikują, przydałby się jakiś mod dziękowy albo trochę modyfikujący teksturki na "prawdziwe", mam na myśli mundury ziomowe or sth

Posted by [FPP]Totek on 30-10-2004 23:48:

Dzięki za sugestię, na pewno wezme pod uwagę to co powiedziałeś.

Posted by bait on 31-10-2004 06:50:

Ja proponyje "Mody"

Posted by [FPP]glan on 07-11-2004 01:32:

totek jak ladnie poprosisz i przeczytasz pm to sie dowisz.. mirroruje sobie wlasnie na dysk pliki z www.codfiles.com wsie do cod i cod:uo wiec jak cos chcesz to moge przez jakis czas upchnac na landhell'a

Posted by [FPP]Totek on 07-11-2004 09:01:

Nom to w takim razie chyba muszę ŁADNIE POPROSIĆ

Tylko jest taka sprawa, że to wszystko trzeba opisac, porobić linki itd. a to jest najgorsze

<b>UPDATE:</b>Aha i jeszcze jedno, Ostatnio boję się cokolwiek wrzucać. Musze parę tygodni odczekać. Bo ludize trochę ssaja plików ze strony i bywały takie tygodnie, że pod wieczór nic się nie dalo ściągnąc, a na samym początku startu seriwsu to od południa nic się nie dalo zassać. Cały czas przekraczali limit . Dla tgo niech najpierw wszyscy poizasysają te rzeczy co są, a potem dodam nowe, żeby nie wywołać limitu w ciągu 6 godzin (A tak z ciekawości, (pytanie do Glana) to w ogóle jaki jest dzienny limit transferu? O ile mozna widzieć)

Posted by [FPP]glan on 07-11-2004 09:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez totek
Nom to w takim razie chyba muszę ŁADNIE POPROSIĆ

Tylko jest taka sprawa, że to wszystko trzeba opisac, porobić linki itd. a to jest najgorsze

<b>UPDATE:</b>Aha i jeszcze jedno, Ostatnio boję się cokolwiek wrzucać. Musze parę tygodni odczekać. Bo ludize trochę ssaja plików ze strony i bywały takie tygodnie, że pod wieczór nic się nie dalo ściągnąc, a na samym początku startu seriwsu to od południa nic się nie dalo zassać. Cały czas przekraczali limit . Dla tgo niech najpierw wszyscy poizasysają te rzeczy co są, a potem dodam nowe, żeby nie wywołać limitu w ciągu 6 godzin (A tak z ciekawości, (pytanie do Glana) to w ogóle jaki jest dzienny limit transferu? O ile mozna widzieć)

hehe nie ma limitu transferu u nas jest tylko limit jaki masz na ftpie..ale po ladnym uzasadnieniu mozna to powiekszyc... chyba na start jest 2gb albo 3gb... ni pamietam a to ze ludzie ssaja nie ma wplywu na dzialanie serwisow bo to sa rozne serwery poprostu cos sie musialo zrabac :>

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:25.