FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13394)

Posted by Apok77 on 30-10-2004 19:57:

problem z COD:UO!!!!

mam pewien, ostatnio zainstalowałem UO i po włączeniu zamiast normalnych guziczków w menu jest coś w stylu MENU: Singlwe player a do tego nic nie dziala nie moge nawet wyjść z gry. jakieś pomysły co jest nie tak???

Posted by [FPP]Totek on 30-10-2004 20:26:

Standardowa dolegliwośc pirackich płyt. Kup oryginał to zapomnisz o takim problemie...

Posted by Apok77 on 30-10-2004 22:41:

ok dzieki chyba rzeczywiscie powinienem kupic orginalke...

Posted by [FPP]Totek on 30-10-2004 23:47:

No jak dobrze. Chociaż jednego nawróciłem

Posted by bait on 31-10-2004 06:48:

Tylko jednego
Większość rzałuje kasy

Posted by [FPP]Totek on 31-10-2004 07:42:

No to normalne, Mi też szkoda kasy na wiele gier ale jak zobaczyłem Call of Duty to nawet przez chwile ręka mi nie zadrżała jak musiałem dac za niego 160 zł - To jest po prostu taka gra, którą trzeba mieć oryginalną. Można powiedzieć, że CoD jest już teraz klasykiem, a klasyki trza mieć oryginalne

Posted by Black Rider on 31-10-2004 08:36:

czesc

mam problem z cod uo, a mianowicie w misji amerykanskiej, gdzie mam zdobyc skzrzyzowanie ... rozwalilem juz wiekszosc ludzi, kompas mi pokazuje ze musze isc do bunkru, gdzie wczesniej mowili, ze jest tam gosciu z ckm, ktorego msze rozwalic, a wiec rzucam granat, jeb, zginal potem jeszcze kilka atakow zza domu i nic sie nie dzieje, kompas nadal jest w tym samym miejscu (bunkier), moze nie chodzilo o rozwalanie ckm'isty a cos innego ... to moj pierwszy taki problem w COD!!!! ze nie wiem co zrobic prosze o rade ...

Posted by Black Rider on 31-10-2004 09:09:

ha juz sobie poradzilem po prostu moze jakies niedopracowanie bo ci goscie (moja 2 druzna) nie chciala wyjsc z okopow mozliwe ze jak rzuci sie granatem to cos sie wiesza trzeba go zajsc od wejscia dobra dzieki za podpowiedzi

Posted by bait on 31-10-2004 11:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez totek
No to normalne, Mi też szkoda kasy na wiele gier ale jak zobaczyłem Call of Duty to nawet przez chwile ręka mi nie zadrżała jak musiałem dac za niego 160 zł - To jest po prostu taka gra, którą trzeba mieć oryginalną. Można powiedzieć, że CoD jest już teraz klasykiem, a klasyki trza mieć oryginalne

Tak, to prawda. Ja sam mam Coll of Duty (nie United Offensive) orginała. Jednak ja za niego nie zapłaciłem, dostałem od ciotki
CoDUO mam zamiar dopiero kupić

Posted by Cpl.Spider on 31-10-2004 21:39:

Mi to może aż wstyd się przyznać ale poza tanimi grami (do 29.99zł) to CoD i CoD UO są jedynymi orginałami które kosztowały więcej niż to 29.99zł a je kupiłem. Taki już jest CoD, jest jak szałowa sex blondynka którą chce się mieć i basta

Posted by bait on 01-11-2004 07:32:

Dlamnie CoD jest jedyną grą którą kupiłem a była drorzsza niż 50zł

Posted by MatSan on 02-11-2004 15:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez totek
Standardowa dolegliwośc pirackich płyt. Kup oryginał to zapomnisz o takim problemie...

Cholera totek nie pisz że wszystkie błędy które wyskoczą są winą tego że to pirat a nie orginał! Sam grałem na piracie (przeszedłem singla w CoD i CoD:UO oraz grałem miesiąc w multi) i żaden nawet najmniejszy błąd mi nie wyskoczył. Równie dobrze mogłeś coś spieprzyć i dlatego wyskakują błędy.

Posted by [FPP]Totek on 02-11-2004 15:58:

Masz rację ale jak słyszysz o błędzie to też za pewnie od razu myślisz, że chodzi o pirata. Bo w oryginałach nigdy prawei nie na błędów, a w piratach się zdarzają często.

Posted by bait on 02-11-2004 17:46:

Może to wina Cracka

Posted by MatSan on 03-11-2004 19:04:

Patrząc na ilość problemów wszystkich którzy piszą o pomoc z powodu niedziałającego pirata można by przypuszczać że piraty prawie nigdy nie działają, ale spójrz iż posty takie piszą zazwyczaj coraz to nowe osoby, które mają większość gier pirackich, przez ich domy przewija się rocznie olbrzymia ilość takich gier. Piraty działają tak samo jak i orginały - zdarzają się złe lub wadliwe płyty (choć troche więcej piratów, które są zazwyczaj wypalane w domowym zaciszu).

Posted by [FPP]Totek on 03-11-2004 19:27:

W pewnym sensie też masz rację... zgadzam się

Posted by korniszon on 19-11-2004 17:43:

cod

ja mnialem coda z darmo oryginalnego

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:05.