FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13412)
Dotyczy CD_KEY
KUPCIE SOBIE ORGINAŁ JA JUŻ TO DZIŚ ZROBIŁEM
Słuchaj kolego, gó..... za przeproszeniem nas to obchodzi, ameryki nie odkryłeś. Jesli gra ci się podoba kup oryginał, wynagrodzisz w ten sposób autorów. Jeśli masz zamiar nadal grać na piracie to jesteś poprostu złodziejem .....
Prośba do moderatora, prosze o piętnowanie takich tematów i banowanie upierdliwych złodzieji ....
:D
KOles zapodaj tego cracka ????? nie badz taki pozdro
W mojej opinii jest to OSZUSTWO i KRADZIEŻ, jeśli masz już tego pirata to graj se na pirackich serverach, nikt ci nie zabrania, ale to to już przesada!!! Jakim prawem masz grać na równych zasadach z tymi którzy kupili orginał?!?! Jak chcesz grać na wszystkich serverach to wy****dalaj do sklepu i kup orginalną wersje!!!
Prosze moderatora o usunięcie tego tematu.
Wiecie chlopaki ze złodziejami nie ma co gadać. I żeby się jeszcze chwalić, że jest się złodziejem... żałosne...
haha
chlopaki dajcei spokoj jestes wku..... z tego powodu ,ze wy kupiliscie ,a my sobie gramy gratisowo
pozdrow ;D kto nie kombinuej ten nie ma proste
pozdrowki bobki !!!!! jak gre mi sie spodoba tak kupie sobie oryginala
Napisane oryginalnie przez fabrizzio007
chlopaki dajcei spokojjestes wku..... z tego powodu ,ze wy kupiliscie ,a my sobie gramy gratisowo
hihihii gdaj sobie dalje chlopczyku
Postęp technologiczny jest katem czytelnictwa
Nasz rozum zanika pomiędzy kolejnymi wersami cyfr
0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110
sluchaj ja nie bede kupowal plyt poniewaz sa zbyt drogie !!! kurcze niemiec za 2 godziny pracy ma call of duty ,a my polacy musimu zapier.... caly tydzien ,zeby sobie kupic i dlatego bede ich okradal ile sie da i nikt mnie nie powstrzyma od tego !!!!
POZDROWIENIA
sluchaj ja nie bede kupowal plyt poniewaz sa zbyt drogie!!!
quote:
kurcze niemiec za 2 godziny pracy ma call of duty ,a my polacy musimu zapier.... caly tydzien ,zeby sobie kupic
quote:
i dlatego bede ich okradal ile sie da i nikt mnie nie powstrzyma od tego !!!!
Jeśl.i człowiek jest nazywany od złodzieji i nic sobie z tego nie robi to znaczy, że jest za głupi aby zrozumieć co to znaczy słoweo złodziej. Ehhhh.... i tak pewnie nie zrozumieją mojej wypowiedzi złodziejaszki
Dla niektórych nazywanie ich złodziejem to nic nowego, są do tego przyzwyczajeni...
quote:
Napisane oryginalnie przez MatSan
Nie wiem czy się orientujesz ale orginalnego CoD można dostać już za 29.90 (w przeliczeniu tyle ile trzeba dać za 2 płyty na targowisku)
No nie, wy chyba już niemacie jaki temat zakładać.
@Ciacho22
Jeśli masz zamiar tylko takie tematy zakładać to pogadaj sobie z Eddy'm
On też niezły temat załorzył odnośnie cd key
Nasz rozum zanika pomiędzy kolejnymi wersami cyfr
0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
quote:
Napisane oryginalnie przez MatSan
W Saturnie ostatnio były CoD za 29.90 a CoD:UO za 44.90. W Empiku cena CoD to 39.90 a dodatku taka sama (jak w saturnie).
te bait ja mam orginala jak by ci to udowodnic
1.jakis tekst z instrukcji
2.wejsc na jakis originalny server
3.wyslac ci zdjecia pudelka
a tamtego posta napisalem DLA JAJ
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
qrna gdanski empik wali w &uja ;} bo ja tam kupowalem.. znacy cod w media market, a dodatek w empiku.. i oba z cena 60zlno ale co tam.. warto bylo
![]()
wogole nie rozumiem tego goscia jezeli on mowi ze COD jest drogie !!!!! obojetnie czy UF czy zwykle to chyba jest glupi !!!!!!! jak ja widze kolejne odciki fify ktore kosztuja po 120 i gowno sie w nich zmienia to mnie to boli !!! a wydac 50 zł za gre ktora mozna po przejsciu campani (zajebistej) grac na multi tyle ile wlezie, to to jest jakis kretyn ...
U nas w Polsce są dwie rzeczy które są przestepstwem a ludzie przechodza nad tym do pożądku dziennego. Pierwsze to przemoc w rodzinie drugie to piractwo. Niestety tak długo jak w społeczeństwie nie wykształci się co to jest własność intelektualna tak długo bedą sie trafiały takie kwiatki. "Drogie" nie sądze aby COD było drogie jak na efekt rocznej pracy dużej grupy ludzi.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:10.