FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13434)
Problemy !!!!!!!
Witam kupiłem sobie orginalnego CoD-a zainstalowałem patcha zrobiłem chyba wszystko co trzeba włanczam jakis serwer i pisze im oczekiwanie na autoryzacje CD-kay" i czekam 5 min i nic !!!Pomuzcie co mam zrobic !!!! czy to normalne ??
Włącz opcje multiplayerowe i wprowadz jeszcze raz orginalny CDKey. Powinno pomóc (mi przynajmniej pomogło)
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110
albo msaz za wolne łącze i dlatego tak długo się czeka
...kompania braci
To nie łącze, możesz czekać ile sobie chcesz. Musisz wprowadzić jeszcze raz CDKey'a
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110
wprowadzałem i dalej ten sam komunikat no niewiem bedę próbował ale dzieki za rade AHA I JESZCZE COS ALE NIE NA TEMAT, MAPKI SIE DAJE DO FOLDERU ,,Main" ??
Tak mapki dajesz do folderu main. A tak poza tym to pewnie masz internet w jakiejś miejskiej albo osiedlowej kablówce gdzie nie masz zewnętrznego IP. Czytałem kiedyś o tym na innym forum i pisali że to wina kablówek osiedlowych. Ja mam to samo ale nie na wszystkie serwery co ciekawe jak łącze się przez program do wyszukiwania serwerów "The All-Seeing Eye" z polskimi serwerami nie mam takich problemów i ping mam lepszy. Polecam abyś spróbował właśnie przez ten program się połączyć z jakimś polskim serwerem o niskim pingu.
spróbuj przeinstalować gre może przy instalacji wystąpił jakiś błąd i dlatego a jak to nie da efektu zadzwoń do pomocy technicznej bo juz nic więcej do głowy mi nie przychodzi.
Mam wyłączonego firewala. Mam siec LAN nie wiem ale moze to źle. Naprwde powiedziecie mi dlaczego 2/3 serwerów jak chce wejsc pisze oczekiwanie na autoryzacje kodu CD i czekam 5 min i nic !!! PROSZE POWIEDZCIE CO SIE DZIEJE. Bo powoli załuje ze kupiłem ten CoD. Ale mi sie wydaje ze przez siec bo mam cianką, ale tylko mi sie wydaje. POMOCY !!!!
no to Ci mówie że to przez sieć. Jak masz możliwość to zmień na coś lepszego np. neostrade
No dzieki tez mi sie tak wydaje i chyba sobie zmienie Bo jest tak ze jak gram jakomś mapke ona sie skończy to potem sie druga wczytuje a jak sie wczyta to niektórzy mają juz nawet 10 fragów. Więc mam az takie opuźnienie
AHA SŁYSZAŁEM ZE WYSZYSTKIE SIECI LOKALNE MAJĄ TAKIE PROBLEMY, ALE NIEIWEM CZY TO PRAWDA WIEC JAK KTOS SAM SIEC LOKALNĄ I NIEMA TAKICH PROBLEMÓW TO PISAC !!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:57.