FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13454)
NIe moge uruchomić CALL of Duty Deluxe Edition pleas pomocy !!!
Kupiłem CALL of Duty Deluxe Edition czyli podstawka + dodatek.
Instalacja przeszła pięknie, ale gdy próbuje uruchomic grę pojawia sie komunikat:"Wykryto emulator napędów CD/DVD. Wyłącz proszę emulator i ponownie uruchom grę. Nie mam żadnego emulatora !!! o co chodzi !!!
Pomóżcie. Oczywiście dystrybutor czyli LEM nie odpowiada na maila, a telefonu żadnego nie podali.
a nie używałeś czasem demon toola?
Napisane oryginalnie przez Gajos.pl
a nie używałeś czasem demon toola?
To chyba musi ci pomóc ktoś mądrzejszy niż ja jestem w tej kwestii. Bo nic wiecej do głowy mi nie przychodzi.
Bo jak ten soft instalujesz to on tworzy nowy virtualny naped.
btw.CZy Call of duty pójdzie na karcie riva tnt 32 mb ?
Ja jak miałem Deamona i Clone CD to też mi nie chodził Deluxe...musiałem dopiero przeinstalować go i za każdym razem wyłączać emulacje i CCD'ka. Teraz po reinstalce nie mam żadnych takich pierdółek i CoD myka aż miło.
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez DeRaph
Ja jak miałem Deamona i Clone CD to też mi nie chodził Deluxe...musiałem dopiero przeinstalować go i za każdym razem wyłączać emulacje i CCD'ka. Teraz po reinstalce nie mam żadnych takich pierdółek i CoD myka aż miło. [/QUO
Ja nie mam clone Cd, odinstalowałem, wyłączałeś CD?
Ja mam nagrywarke DVD i Nagrywarke CD
A najbardziej wkur.... jest to że gdybym wgrał cracka to pewnie wszystko by działało. ALE ku... mać nie po to kupuje oryginał żeby grać na piracie
A weź wgrywaj cracka, ja tez mam oryginalną wrsje ale na Singleplayer cracka wgrywa bo szkoda mi niszczyc cd z grą. A ważny jest cd-key, a nie czy ma się cracka czy nie. bo przez neta mozna grać bez problemu na cracku i oryginalnym cd-key'u...
quote:
Napisane oryginalnie przez Balchatrock
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez DeRaph
Ja jak miałem Deamona i Clone CD to też mi nie chodził Deluxe...musiałem dopiero przeinstalować go i za każdym razem wyłączać emulacje i CCD'ka. Teraz po reinstalce nie mam żadnych takich pierdółek i CoD myka aż miło. [/QUO
Ja nie mam clone Cd, odinstalowałem, wyłączałeś CD?
Ja mam nagrywarke DVD i Nagrywarke CD
dokładnie to bylo w sims 2 ja odinstalowalem clone cd i WYWALIŁEM Z REJESTRU dopiero poszło tak bedzie i z tym.
(instrukcja dla ulomnych) Jak wywalic z rejestru::
Start -> Uruchom -> wpisujesz Regedit nastepnie pojawi Ci sie okienko. W nim musisz skasowac pliki ktore znajduja sie w tych kluczach.
HKEY_CURRENT_USER\Software\SlySoft\
HKEY_CURRENT_USER\Software\Elaborate Bytes\
JAK NIE POJDZIE TO JUZ NIE WIEM CO
Działa . W I E L K I E D Z I Ę K I
a które programy wykrywa CoD? Clone to juz wiemy, a co z Daemonem, Alkoholem, Virtual cd ?
...kompania braci
Deamon bedzie robił problemy chyba tylko wtedy gdy najpierw miałeś pirata i zrobiłeś sobie wirtualny obraz płyty a w napędzie jest oryginał to może być taki efekt. Ale pewności nie mam. Czy ktoś może wie czy dobrze to wymyśliłem czy z deamonem jest inaczej?
No właśnie...a ten problem jest akurat na Deluxe (a dokładniej UO). Ja na podstawowym angielskim CoDzie też nie miałem problemów, ale dopiero na Deluxie się przejechałem i musiałem pomieszać troche w VCD'kach
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:17.