FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=113)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13694)
stawianie servera c.d.
Witam.od dwoch dni probuje zalozyc wlasny server i nie udaje mi sie...robie wszystko po kolei...tak jak w instrukcji.jezeli w ustawieniach servera zaznaczam opcje "dedykowany" na "nie" to odpala mi sie plansza,moge po niej chodzic,strzelac...ale sam!!!i nikt inny sie nie moze polaczyc.natomiast,jesli zaznacze "internet",to po uruchomieniu gra znika a otwiera sie na pulpicie "CoD console". prosze pomozcie!!!co z tym dalej robic,jak zalozyc server,zeby dzialal???moze ktos napisze od poczatku do konca co i jak z tym zrobic,bo ja juz cierpliwosc trace!!!
Mia�em podobny problem tyle, �e z MOHAA. Po wielu wielu prubach itd. okza�o si� �e ja nie mog� zak�ada� serwera na internecie bo mam wewn�trzne ip , by� mo�e te� tak masz. Je�li masz neostrade czy co� podobnego to powinno ci chodzi�
Ok panowie, sciagnalem ten program The All-Seeing Eye zainstalowalem i odziwo udalo mi sie postawic serwer. Tylko jest problem taki ze mi niekiedy wyskakuje napis polaczenie zerwane i efekt tego jest taki ze moja osobe caly czas cofa. Jezeli ktos uzywa tego programu do stawiania serwerow to bardzo bym prosil o scczegulowe i wyczerpujace informacje jak ustawic wszystko krok po kroku. Nawet nie jestem w stanie stwierdzic jak nazywa sie moj serwer, chodz udalo sie moim znajomym mnie znalesc, nie wiem tez w jaki sposob mam zmienic mape, pewnie jest tez jeszcze pare inych problemow , ale tylko te nasuwaja mi sie w tej chwili na jezyk.
Pozdrawiam.
Caly dzien spedzilem z ta gra i juz jestem zmeczony, wiec wybaczcie jezeli zle cos napisalem.
| SapphireX800Pro @XT Platinum Edition
|WDC WD1200JB, WDC WD800JB
|Chieftec 420W|ThermalTake XaserII5000 Plus|
wla�nie dowiedzialem sie,ze mam tylko wewnetrzne IP,ale moge sobie wykupic zewnetrzne(to nie jest neostrada,tylko siec LAN).
powiedzcie mi prosze,dalej co zrobic,jak juz bede mial to IP i do czego ono wogole jest potrzebne...sorry za takie pytania,ale dopiero to rozkminiam
quote:
Napisane oryginalnie przez Lasarus
wla�nie dowiedzialem sie,ze mam tylko wewnetrzne IP,ale moge sobie wykupic zewnetrzne(to nie jest neostrada,tylko siec LAN).
powiedzcie mi prosze,dalej co zrobic,jak juz bede mial to IP i do czego ono wogole jest potrzebne...sorry za takie pytania,ale dopiero to rozkminiam![]()
Console zawsze wyskakuje jak robisz serwer na dedykowany internet. gdy juz ci sie to pokaze musisz wlaczyc gre na nowo nie wylaczajac consoli i nadusic ~ wpisac connect i wpisac swoje wewnetrzne IP jezeli masz chyba ze nie odblokowales portow ale to dlugo mowic mozesz wejsc na moj temat nazywa sie chyba Mam problem ze stawianiem serwa!!! tam jest prawie wszystko opisane ale dla neostrady
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:51.