FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=113)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13699)
Ulubiona mapa w MP
Moja ulubiona mapa to povlov z 2 powodów 1. można tam grać rosjanami 2. jest dużo miejsa do zdobywania fragow
Druga w kolejnosci to Dawnville. Obiema stronami sie gra bardzo przyjemnie.
To oczywiscie jesli chodzi o SD, jesli chodzi o inne tryby to stawiam na Pavlow i Rocket
Nie przepadam za Caretan, poprostu do zrzygania sie na nien nagralem. Wszystkie ***** klanowe graja tylko na niej zeby rozwijac sowjego "skilla"
prawie jak w Quake z raila
Ja najbardziej lubie mapy na ktorych gra sie amerykanami... nie nawidze grac innymi nacjami... a niemcami naj mniej. Moje ulubione mapy to Dawnville i Carenta (gram tylko s&d) na tych mapach mozna grac thommym, garandem czy barem i jest zajebiscie. Snajpami nie lubie i nie umiem grac... z reszta na carentan nie da sie chyba grac snajpa z reszta nie wiem..W kazdym razie lubie te 2 mapy i jeszcze brecourt (hurtgen, jak kolega wyzej, zauwazyl to przesada.....)
foy Git mapka
quote:
Napisane oryginalnie przez LoLo
Wiesz ja lubie snajpy ale Brecourt i Hurtgen to przesada
nie nawidze jak kampia jakies lamy zeby se zrobic fraga...
SD: brecourt, rocket, harbor, pavlov
HQ: carentan, brecourt, harbor, rocket(ale only niemcy)
Other: zalezy od nastroju
Ej a co to jest za tryb HQ (head quaters chyba...) ?? bo nigdzie nie moge znalesc jego opisu.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja nie mowie o snajperkach tylko o czystych rifl'ach ;D (bez scope ;D - celownika optycznego). Poza tym nie nawidze lezec w jednym miejscu i czekacmam satysfakcje jak w otwartej przestrzeni (stojac!) rozwale kolesia ktory biegnie na mnie z Tomphsonem
$adrenalina++ ;D
Napisane oryginalnie przez Miron89
Ej a co to jest za tryb HQ (head quaters chyba...) ?? bo nigdzie nie moge znalesc jego opisu.
harbor - uwielbiam - tam jast wszystko
quote:
Napisane oryginalnie przez LoLo
tak to jest Head Quaters...jesli dobrze pamietam to tam trzeba
zbudowac radio i pilnowac zeby wrog go nie zniszczyl a jak juz zniszczy to po czasie jaki musi uplynac powstaje miejsce gdzie mozna zbudowac to radio kto pierwszy ten lepszy ...chyba ze ten wolniejszy zabije tego szybszego przed zbudowaniem radiato tyle chyba ...ale nie jestem pewien czy to head quaters czy inny
Ja nie mowie o snajperkach tylko o czystych rifl'ach ;D (bez scope ;D - celownika optycznego). Poza tym nie nawidze lezec w jednym miejscu i czekac mam satysfakcje jak w otwartej przestrzeni (stojac!) rozwale kolesia ktory biegnie na mnie z Tomphsonem $adrenalina++ ;D
Shooler to zupełnie tak jak ja
A mi się podoba Kharkov- tam czuć smród spalonych i gnijących ciał poległych. Rozmiar wojny widać na każdym kroku a nie jak na niektórych "cukierkowych" mapach jakaś skromna dziurka po granacie czy po pocisku artyleryjskim (chodz w to wątpie bo artyleria grzeje całą salwą tak że jedna dziurka w dachu czy ziemi to za mało na ostrzał artyleryski )
aha a tak co do map to czemu na serwerku w dziale Dowload nie ma mappacka?? Teraz jeszcze jakiś się pokazał bo nie moge wejść na swój ulubiony serwer i musiałem szukać po innych stronach a to przecież jest moja ulubiona strona i nie chce chodzić i motać się po innych stronach, rejestrować by ściągnąć mappacka tylko bezsensu
KURSK
i FOY
i wszystko pod kontrolą
Moja ulubione mapki to:
mp_foy
mp_kursk
mp_berlin (niewiem dlaczego)
we wszystkich niemcami a czasami rosjanami,amerykanami i rosjanami:-)
3. Depot [chodzenie po dachach i inne...]
Nie są to mapy zbytnio trudne dla doświadczonych graczy, ale ja dopiero zacząłem grać w październiku 2004 roku i dopiero "zdobywam doświadczenie", w czym przeszkadza mi mój ping w grze MP.
1. Harbor - świetna map można łazic na różne dachy i kładki itp.
2. Rocket - dobre miejsca na Kar'a
3. Railyard czy jak on tam ma niek o niej nie wspomniał świetna na S&D fajnie bobmbe sie podklada na czolgu a ktoś nie moze tam wejsc (he he) po dachu możan latać i wogle jakoś mie przypda!
2.Street
s&d-1.Harbor
dm i tdm-1.Cassino
2.Tigerhunt
ret-1.Carentan
dom-1.Rocket
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:51.