FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13879)
DF:RELOADED -> DELTA FORCE® ONE: Next Gen
Jeśli wydadzą ten tytuł, a w wersji sieciowej będzie bez PB, to mogą sobie ją załadować w d.... . Każdy kto gra w JO wie co oznacza dobrodziejstwo PB. Nie wiem jak Wy ale jak narazie nie widziałem w JO żadnego cheatującego gnoja.
Masło maślane. Temat był tu już poruszany kilkakrotnie. PB to doskonała rzecz ale i tez doskonały "usypiacz". Gracz jest w stanie łatwiej uwierzyć że dane "zdolności" delikwenta są prawdziwe bo przecież jest PB. Ja zawsze podchodze do takich zabezpieczeń z rezerwą aczkolwiek trzeba przyznać że PB to najskuteczniejszy antycheater.
Re: DF:RELOADED -> DELTA FORCE® ONE: Next Gen
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
.......Każdy kto gra w JO wie co oznacza dobrodziejstwo PB. Nie wiem jak Wy ale jak narazie nie widziałem w JO żadnego cheatującego gnoja.
Napisane oryginalnie przez Yogas
Też nie widziałem i mam nadzieje, że nie zobacze(...)
quote:
(...) Jest tylko jeden problem... Nie ma automatycznego updeta do PB w samej grze. Trzeba robić to samemu i szukać po stronach twórcy anticheata. Niestety, część(jak nie większość) serwerów, nie ma uaktualnień PB.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Masło maślane. (...).
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Powiedziałbym, że jeden cheatujący gnój jest jak rzyg w beczce piwa, jeśli ta gra nie będzie miała zabezpieczenia typu PB to jaki jest sens w nią grać , widoki sobie pooglądać. Walą mnie dokładnie wszystkie ratio, ale co to za przyjemność grać z przeciwnikiem który ma "osiagnięcia " nie wynikające z jego indywiduaknym zdolności???
Już dzisiaj powinna być petycja wszystkich fanów DF: o "zabezpieczenie" nowego tytułu!
quote:
(...) znając realia "szołbiznesu" to taką petycją prezes Novy podetrze sobie tyłek i zrobi tak jak będzie uwaał za stosowne.
quote:
znając realia "szołbiznesu" to taką petycją prezes Novy podetrze sobie tyłek i zrobi tak jak będzie uwaał za stosowne.
Napisane oryginalnie przez lame
(...). Lepiej pisać niż nie pisać![]()
A druga ważna rzecz, to taka, że gra musi chodzić na różnych platformach systemowych.
Firmy zajmujące się profesjonalnym wynajmem serwerów do gier nie stawiają na windzie
quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
A druga ważna rzecz, to taka, że gra musi chodzić na różnych platformach systemowych.
Firmy zajmujące się profesjonalnym wynajmem serwerów do gier nie stawiają na windzie![]()
no to teraz pojechałeś, a BHD?
quote:
Z czym pojechał ? 99% firm sprzedających serwery gier do wynajęcia hostują gry działające pod konsolą i najlepiej pod linem
Tyle przynajmniej proponowały mi firmy z którymi rozmawiałem i nie kasztań mi tu o stereo dobra
quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Nie no lame masz rację, ale takie hostowanie kosztuje 5-10 razy drożej.
Tyle przynajmniej proponowały mi firmy z którymi rozmawiałem i nie kasztań mi tu o stereo dobra![]()
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Z tego co przeczytałem na gry-online.pl
można się domyślić, że gra będzie używać silnika graficzengo użytego w JO.
(...) Ciekawe, czy zrobią taki sam numer jak z JO i trzeba będzie grać tylko przez Novą.
quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Z tego co przeczytałem na gry-online.pl
można się domyślić, że gra będzie używać silnika graficzengo użytego w JO.
quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
...A tak piszą na novej :
"Delta Force: Reloaded sees the cream of the crop classic single and multiplayer missions from the original game return, using a specially optimized game engine "
quote:
Silnik z BHD to silnik z C4 z małymi poprawkami. A silnik z JO to silnik z BHD z małymi poprawkami .... generalnie silnik będzie ten sam, z małymi zmianami.
Nie każdy zna angielski
Jeśli tak, to co się zmieniło, że te "małe" poprawki wymagają sprzętu z górnej półki?
quote:
Jeśli tak, to co się zmieniło, że te "małe" poprawki wymagają sprzętu z górnej półki?
quote:
Silnik z BHD to silnik z C4 z małymi poprawkami. A silnik z JO to silnik z BHD z małymi poprawkami
quote:
Nie każdy zna angielski
...to niech czyta niusy na bhd.fpp.pl![]()
![]()
![]()
yy... silnik z tim sabre to silnik z C4 (zrobiony na bazie bhd ale raczej odmieniony
to niech czyta niusy na bhd.fpp.pl![]()
![]()
![]()
kto grał w "jedynkę"?
P.S.
na board'zie powinno się zmienić ogólny tytuł na Delta Force licząc BHD, TS, JO:TR i E i miejmy nadzieję kolejnyn tytuł będzie tego już 4-5 edycji tej serii
Co do tych silników, zobaczcie nowe tekstury na modzie Operation Black - nowe budwle, kwiatki, roslinki i wyglada prawie jak JO. Sama instalka moda zajmuje polowe calej BHD. Nie tędy droga zeby pakować nam do kompa stary silnik z teksturami na 6 płytkach CD. To powinno być cos nowego, wykorzystującego nowe technologie zawarte na naszych super szybkich kartach graficznych.
P.S. Proponuje sie przygladnąc enigine'owi z Half Lifa2. Walnijcie trupa łomem, podskakuje jak prawdziwe ciało pod wiejską dyskoteką))), zestrzelony gołąbek tez traci pióra po 3 udezeniach łomem. No i mistrzostwo nad mistrzostwami to paleta EURO pływająca w basenie, a ty próbujący sie na nią wdrapać. To moim zdaniem przełom. Na first miejscu pod względem ladnych textur pozostaje FarCry dla mnie.
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Co do tych silników, zobaczcie nowe tekstury na modzie Operation Black - nowe budwle, kwiatki, roslinki i wyglada prawie jak JO. Sama instalka moda zajmuje polowe calej BHD
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:46.