FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1395)

Posted by DEiMOss on 03-10-2001 16:42:

Propozyshyn tu adminoss...

Mam taka mala propozycje co do "anty-przeklinacza", z tego co wiem kilka wyrazow da sie spokojnie napisac [np. wkurwic], poza tym wiele osob robi "myki" i daje gdzies kropke, kreske etc. [np. k.urwa].
W zwiazku z tym mam pewien pomysl, moze kazdy mogl by sobie ustawic w opcjach, czy ma mu "gwiazdkowac" przeklenstwa czy nie. W koncu nie jestesmy dziecmi i chyba kazdy zna lacine, oczywiscie sa tez tacy, ktorzy maja jej dosyc i beda woleli gwiazdki - wtedy wlacza sobie nezurke. "Wybor nalezy do Cie..."
Nie jestem specem od PHP czy innych skryptow, ale jesli by sie takie cos dalo zrobic i ludzie by to poparli to moze by cos z tego bylo? Jesli nie tak to jakos inaczej, tylko zeby nie bylo tych ******ch gwiazdek, bo to glupio wyglada i czasami psuje cala puente posta, poza tym trudno sie domyslic co tam pisze.

Posted by OGO on 03-10-2001 18:15:

Wyma****� naprzyk�ad.
Wyma-chu-j�

Cenzuer mo�na by znie��. I tak nic nie namieszamy s�owami a ka�dy o ile pami�ta to obchodzi to na zilion sposob�w.

Posted by [FPP]Saari on 03-10-2001 19:15:

Talking

A moze by tak troche kulturalniej prosze drogiego panstwa i bez przeklenstw?

Co ja qrde pie-pshe?

Posted by OGO on 03-10-2001 19:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
A moze by tak troche kulturalniej prosze drogiego panstwa i bez przeklenstw?

Co ja qrde pie-pshe?

To tak jaby prosi� rybe aby nie p�ywa�a =]

Posted by [FPP]Saari on 03-10-2001 21:07:

Talking

Tylko bez osobistych wycieczek
Moj znak zodiaku - rybka

Posted by DEiMOss on 03-10-2001 21:28:

quote:
Tylko bez osobistych wycieczek
Moj znak zodiaku - rybka

A moj Wodnik, tez bez wody ani rusz

Posted by deathcrush on 03-10-2001 22:03:

fajnie, ja jestem spod znaku blizniat i wody zuzywam za dwoch

Posted by DEiMOss on 03-10-2001 22:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

Tez fajnie, pewnie czesto chodzisz na koncerty i wracasz z oblocona twarza

Posted by alienzero on 04-10-2001 12:03:

3 sprawy:

pomysl ze zdjeciem cenzury - chwalebny, 100% racji !!!

moj znaczek to tez rybka... lutowa rybko i do tego umiem mowic

deimoss, why masz taka nitworcza twarz? te poprzednie avatary byly lepsze bo swoje, a to jakies takie ni odlotowe...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by DEiMOss on 04-10-2001 12:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
3 sprawy:
pomysl ze zdjeciem cenzury - chwalebny, 100% racji !!!
[...]

Dzienk_****e

quote:
deimoss, why masz taka nitworcza twarz? te poprzednie avatary byly lepsze bo swoje, a to jakies takie ni odlotowe...

Yy, to tylko stan przejsciowy chcialem zobaczyc jak taki transp. gif wyjdzie na jasnym i ciemnym tle. A tego ava i signa robilem sam od podstaw, to nie jest przerobka jakichs screenow, ktore mozna znalesc w sieci. A zreszta i tak niedlugo powroce do starej albo wykombinuje cos z Evangeliona

Posted by alienzero on 04-10-2001 12:29:

i o to chodzi stary!

sygna jest spox, ale avatar jakis taki niewyszukany...

Posted by DEiMOss on 04-10-2001 12:55:

quote:
i o to chodzi stary!
sygna jest spox, ale avatar jakis taki niewyszukany...

Nie ma sensu... jesc kredensu, szypka zmiana na "banana"
Dalej tymczasowy avatarek...

Posted by ya. on 04-10-2001 14:37:

mam koszulke z EVA...
NGE duzo ROXow

Posted by weirdo on 04-10-2001 15:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

nic osobistego... ale w innym poscie napisales, ze raz sie upiles i zalujesz tego...

a moze to byl zart a ja nie skapowalem?

you accept (reject, respect);

Posted by SweepeR on 04-10-2001 17:31:

Takze jestem za zniesieniem cenzury. Przeciez sami dorosli, dojrzali i powazni ludzie sa na tym boardzie, nie?

Posted by [FPP]Saari on 04-10-2001 17:41:

Talking

No jasne

A tak jak juz zaczelismy o znakach zodiaku ...wierzycie w horoskopy? Bo ja czesto widze ludzi ktorzy czytaja i podniecaja sie tymi bzdurami

Posted by alienzero on 04-10-2001 17:55:

DEiMOss: podoba mi sie avatarek, szkoda ze taki maly, ale fajny

Saari: moja matka pracuje w gazecie i przy okazji pisze do niej horoskopy... i tak mniej wiecej jest we wszystkich poczytnych pismach nie fachowych... a i w fachowych nigdy nic ni wiadomo... dlatego... ja nie wierze jezom... tylko jezozwierzom no nie wieze i tyle... tylko czasem Jozwiaka w Zetce sie sprawdzi co nie co...

Posted by MaslaV on 04-10-2001 18:06:

co do horoskopuff bywa r�nie... ja np. jestem skorpionem i czasem z nuduw lub przypadkiem zdarza mi si� otworzy� stronke z horoskopami w jakimsh pisemku. Je�li real life pokrywa si� z tym co wyczytamy to znaczy �e autor owego horoskopu poprostu mia� farta i akurat uda�o mu si� (oczywi�cie sytuacja zdarza sie bardzo zadko ). Oczywi�cie istnieje opcja �e txt zupe�nie si� nie pokrywa z prawd� ( to zdarza sie prawie zawsze). Wi�c ja osobi�cie w horoskopy nie wie��, i nie radz� wie�y� ( a jusz napewno tym z Bravo ).

Posted by CE3RDE on 04-10-2001 20:39:

Yeah! zniesienie cenzury to jest to, mnie to rybka czy przeczytam tam iles razy bluzgi na boardzie jestem tak otoczony w srodowisku niecenzurowalnymi slowami ze juz mi wszystko jedno

btw. Moj znaczek to bliznieta ale mnie to i tak nie rusza bo co przeczytam jakis horoskop to sie nie sprawdza

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by S4i1or on 04-10-2001 21:00:

Dla mnie to oboj�tne, czy b�dzie cenzura, czy jej nie b�dzie... I tak, jak powiedzia� [FPP]OGO, ka�dy mo�e j� sobie omin�� jak tylko mu si� tylko b�dzie podoba�o...
BTW, jestem byk

Posted by [FPP]Saari on 04-10-2001 21:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
( a jusz napewno tym z Bravo ).

Jak mozesz obrazac moja ukochana gazete?

Posted by deathcrush on 04-10-2001 22:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
nic osobistego... ale w innym poscie napisales, ze raz sie upiles i zalujesz tego...

a moze to byl zart a ja nie skapowalem?

taa, nie skumales jak zwykle
to nie jest powazny topik (juz nie) wiec nie ma sensu wszystkiego brac 100% powaznie

Posted by SweepeR on 05-10-2001 14:03:

Cool Horoskopy

Heh, ja jestem spod znaku Lwa.

A horoskopom nie wierze, sam mam z nich polewke, bo razem z kumplem piszemy je do gazetki szkolnej. I mamy fajna polewke jak ludzie przybiegaja i sie ciesza, ze sie sprawdzaja! Bo sie sprawdzaja!

Ale z horoskopami to jest tak, ze lubie je sobie poczytac, bo zawsze tam jakas nadzieje daja, podbudowuja na duchu, etc. To jest jakos tak... Zawsze przeczytam taki horoskop, fajnie jest, za tydzien mam poznac jakas fajna dizewczyne, l00z blues, a po godzinie zapominam co w nim bylo i zyje dalej wlasnym zyciem

Ludzie zawsze chca znalezc jakies usprawiedliwienie dla swoich niepowodzen, swoich bledow, chca miec czyste konto, sumienie. Dlatego wlasnie wymyslaja takie rzeczy jak hosroskopy, bogowie, sily nadprzyrodzone, etc.

Posted by deathcrush on 06-10-2001 01:11:

Re: Horoskopy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Ludzie zawsze chca znalezc jakies usprawiedliwienie dla swoich niepowodzen, swoich bledow, chca miec czyste konto, sumienie. Dlatego wlasnie wymyslaja takie rzeczy jak hosroskopy, bogowie, sily nadprzyrodzone, etc.

w takim razie w co wierzyc? w pieniadze? w ludzi? w milosc?

Posted by [FPP]Saari on 06-10-2001 02:10:

w takim razie w co wierzyc? w pieniadze? w ludzi? w milosc?

W pieniadze to nic nie daje..najwyzej robi z czlowieka gorszego czlowieka, ludzi? nie mozna wierzyc w cos co jest tak nie doskonale ...

Imho trzeba wierzyc w milosc To piekne uczucie i trawale - jesli to ta prawdziwa

Posted by DEiMOss on 06-10-2001 02:38:

quote:
W pieniadze to nic nie daje..najwyzej robi z czlowieka gorszego czlowieka, ludzi? nie mozna wierzyc w cos co jest tak nie doskonale ...

Jak mozna wierzyc w milosc, gdy sie nie wierzy w ludzi? Ja bym zapytal co to jest wiara? A dokladniej co macie na mysli mowiac, ze wierzycie w Boga, milosc czy co tam chcecie?
Poza tym... co jest doskonale?

quote:
Imho trzeba wierzyc w milosc To piekne uczucie i trawale - jesli to ta prawdziwa

Taaaaa, w milosc. Jakie to banalne. Typowa gadka dziewczyny. Milosc potrafi tylko ranic - "jesli to ta prawdziwa".

[ w tle: KoRn - Good God [Live, Katowice] ]

Posted by [FPP]Saari on 06-10-2001 08:40:

dobrz dobrze .. jush sie nie odzywam

Posted by [FPP]RAPTOR on 06-10-2001 09:26:

Problem jest bardziej psychologiczny

Jezeli ktos bedzie chcial przeklnac to jezeli napisze k.urwa to podswiadomie bedzie uwazal to za slabsze slowo niz napisanie to tak jak powinno byc. Kultura musi byc i jest wiele slow ktore mozna zastapic przeklenstwami. Nie znizajmy sie do poziomu afganistynczykow

Poza tym gdybym mial czas i zdrowie do tego zrodla to bym nad tym posiedzial.

A tak btw. to wiecie ze za przeklinanie w miejscu publicznym mozna podac kogos do sadu?

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by alienzero on 06-10-2001 11:47:

to board to miejse publiczne?

to... to... to my pic nie mozemy.. a piwo ciagle sie leje

Posted by [FPP]Saari on 06-10-2001 12:49:

Mozna chyba isc na pewne ustepstwa?

Ale od dzis wszyscy niepelnoletni maja zakaz uzywania i - Of kors to tylko joke - po to jest board by wszysc sie mogli dobrze bawic

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:34.