FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1438)

Posted by TKK on 06-10-2001 09:10:

Post UrbanTerror-World

Sluchajcie 2 sprawy pierwsza to to ze I kolejka startuje w poniedzialek tak samo jak TS Cup (trzeba by bylo sie zglosic)
Musimy pomyslec o wyzwaniu Pingow Smierci (wielkie mecyje zawsze sie z takimi pingami zmagamy ))

a sprawa nr. 2 to niedzielny trening/spodkanie ktore z mocy bozej zwoluje na 20 7 pazdzernika (czyli jutro w niedziele) nie bede pieprzyl jak wasza obecnosc jest obowiazkowa ale naprawde musicie sie postarac aby byc (spotykamy sie o 20 na #propl i uzgadniamy na jaki isc serv) ech t by bylo na tyle
szczegoly mozna znalezc na :

http://www.urbanterror-world.com/frame.html

a cha i jeszcze jedno rudy robi informacje o nas na naszej stronce klanowej podeslijcie mu swoje dane

Posted by Silencer_2100 on 06-10-2001 11:51:

Ja jestem zawsze gotowy... jesli bedziecie potrzebowali mojej osoby w lidze, piszcie do mnie na maila... mam nadzieje ze kiedys bede mial ta przyjamnosc zagrac z Wami

Jesli chodzi o spotkanie, mozecie na mnie liczyc... przyjde napewno.

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Posted by Pwael on 06-10-2001 21:25:

Exclamation

Ehh, o 20? kurde ja tak mysle zeby to wczesniej zrobic, zebranie na ircu moze byc o 20 ale trening.... wlazujcie od rana na propl i bedziemy zbierac ludzi wypadajac na niemca, teku, lub ten nowy z dm17:> trzeba pocwiczyc!!!! ja 4 dni nie gralem.... do jutra

Posted by TKK on 07-10-2001 22:01:

Exclamation Squad

ok panowie zostal ustalony oficjalny squad pierwszej reprezentacji [pro] i narazie niech tak zostanie jak cos sie zmieni to napisze

a wiec oto nasz team:

1.Ottar
2.Pwael
3.Duke
4.TKK 9000
5.Mystikal

reklamacji narazie nie przyjmujemy (macie prawo byc oburzeni ale nie musicie tego okazywac)

Posted by LuZnY on 07-10-2001 22:23:

Unhappy Re: Squad

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
ok panowie zostal ustalony oficjalny squad pierwszej reprezentacji [pro] i narazie niech tak zostanie jak cos sie zmieni to napisze

a wiec oto nasz team:

1.Ottar
2.Pwael
3.Duke
4.TKK 9000
5.Mystikal

reklamacji narazie nie przyjmujemy (macie prawo byc oburzeni ale nie musicie tego okazywac)

ehh... no comment

\/

Posted by TKK on 07-10-2001 22:40:

Smile

to byl sklad alpha jutro napisze kolejnosc rezerwy i tn kto sie w niej nie znajdzie nie bedzie znajdowac sie rowniez w klanie... a zreszta napisze teraz

1. Fatal
2.Luzny(rezerwa za lagi)
3.rudy101(w tym tygodniu go nie ma)
4.Karwol(za lagi)
5.Snake
6.Silencer(nie wiem czy gra)
7.Ozzy997
i narazie tyle poza tym nikogo nie ma jak ktos ze squadu alpha spadnie lyb match bedzie np 8/8 lub cos to wchodzi ktos z rezerwy wg kolejnosci

a cha ottar daj ten squad na stronke

Posted by LuZnY on 08-10-2001 19:53:

Talking heh

mam pomysl na nastepny trening a mianowicie 1 sklad vs rezerwa mysle ze to o wiele lepszy pomysl niz granie ze slabeuszami a tak bedziemy grac z najlepszymi

\/

Posted by Ottar on 08-10-2001 22:28:

heh

pomsyl ok tylko nie wiem czy az tyle osob sie zbierze zeby pograly 2 teamy. Luzny naprawde masz lagi jak h.. jak sie zmieni witaj w 1 squadzie. Martwi mnei tez ping Pawela ale bez niego to ja nie gram... Na razie dodac trzeba okolo 2 osob z V3 - czyli pyzatego i yareckiego.

Pyzatego jak nie ma lagow to bym postulowal do 1 squadu. Co wiecej ladnie ze soba obydwaj wspolpracuja i maja niezle lacza (wiec skad do holery te lagi)

Posted by Silencer_2100 on 09-10-2001 13:48:

Wink

hmm..

Ja w rezerwie?
ufffff

Mapper, newswritter...

Posted by Pwael on 09-10-2001 15:05:

Talking

Dzieki Ott za poparcie :> znczy pingi mamy mniejwiecej podobne, na gcpro mam 100-150 okolo, a Wy raczej mniejszych nie macie...
Aha jak narazie to w miare systematycznie (by sie zgrac) graja 3 osoby (Ottar Duke i ja wieczorami) a reszte widze co jakisc czas... i to solo, my musimy sie zgrac, narazie nasze zdolnosci indywidualne nie beda potrzebane, w tej lidze musimy sie nastawic na wspolprace, a tej wlasnie na mapach nam brakuje...

Posted by LuZnY on 09-10-2001 23:32:

Wink

http://newsroom.chip.pl/notka.asp?s...il&id=88257
jesli to prawda to moze niedlugo nie bedzie juz tak ogromniastych lagow ,a wtedy zwyciestwo w lidze mamy w kieszeni

\/

Posted by Silencer_2100 on 10-10-2001 18:35:

Thumbs down

Ja ostatnio malo gralem... mialem duzo roboty, ale teraz sytuacja sie troche uspokoila... moze jakis trening Panowie?

Mapper, newswritter...

Posted by LuZnY on 10-10-2001 18:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez Silencer_2100
Ja ostatnio malo gralem... mialem duzo roboty, ale teraz sytuacja sie troche uspokoila... moze jakis trening Panowie?

no przydalby sie

\/

Posted by LuZnY on 10-10-2001 19:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Dzieki Ott za poparcie :> znczy pingi mamy mniejwiecej podobne, na gcpro mam 100-150 okolo, a Wy raczej mniejszych nie macie...
Aha jak narazie to w miare systematycznie (by sie zgrac) graja 3 osoby (Ottar Duke i ja wieczorami) a reszte widze co jakisc czas... i to solo, my musimy sie zgrac, narazie nasze zdolnosci indywidualne nie beda potrzebane, w tej lidze musimy sie nastawic na wspolprace, a tej wlasnie na mapach nam brakuje...

ja jestem codziennie ale zazwyczaj po 18 (pozno lekje koncze )

\/

Posted by TKK on 11-10-2001 22:18:

Exclamation Trening and stuff

ok trening w niedziele o 20 (spotykamy sie na #proPL)
i jeszcze sprawa taka przybalo by sie z kims powalczyc dlatego prosze poorietujcie sie w klanach (na ut-world sa url'e do ich stronek) i podsuncie mi propozycje dobrego przeciwnika bo moze na przyszly tydzien dalo by sie cos zalatwic

a cha przez weekend mnie ine bedzie ale na trening powinienem byc

Posted by Pwael on 11-10-2001 22:57:

Ale ludzie ... MACIE BY� , ja bede raczej na 100% , w ogole caly weekend bede gral, ten nowy serv jest zajebisty!!!! wiec mozna grac na nim, moze sprawdzimy jakies nowe mapki... :>

Posted by Duke on 12-10-2001 06:29:

wlasnie pwael to samo mysle ze ten server jest zarabisty spoko sie na nim gra ze spasem i wogole nawet ze snajpera mi jakos idzie

Posted by LuZnY on 12-10-2001 17:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Ale ludzie ... MACIE BY� , ja bede raczej na 100% , w ogole caly weekend bede gral, ten nowy serv jest zajebisty!!!! wiec mozna grac na nim, moze sprawdzimy jakies nowe mapki... :>

wlasnie macie byc wszyscy to sobie zagramy tak jak mowilem
5vs5 ja bede na bank

\/

Posted by al1en on 12-10-2001 22:55:

Exclamation yyy

Ktory serv? Jezoosa czy rma.pl? Dajcie adres albo IP plss bo dawno nie wpadalem na neta i nie jestem w temacie. THNX

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by LuZnY on 13-10-2001 08:54:

Re: yyy

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
Ktory serv? Jezoosa czy rma.pl? Dajcie adres albo IP plss bo dawno nie wpadalem na neta i nie jestem w temacie. THNX

ja proponuje na rma to naprawde swietny serw a co do yezoosa to czy jego serwer dziala wogola jak tak to niech ktos da ip

\/

Posted by TKK on 13-10-2001 10:38:

Post rma

rma.pl jest ql tylko Thorn musi FF wlaczyc

i jeszcze jedno wyjezdzam na weekend ale bede na trening w niedziele o 20

Posted by LuZnY on 13-10-2001 17:21:

rma.pl nazywa sie tera snajper.pl IP to 213.77.1.28:27966 i podtrzymuje swoje zdanie ze powinnismy grac tam, a serw stoi juz chyba na stale a co do serwa yezoosowego to ktos zna to IP czy nie

\/

Posted by rudy101 on 14-10-2001 11:45:

kiedy?

TKK to kiedy gramy i z kim?
daj mi info na maila, albo na ircu to wrzuce na stronke

Posted by LuZnY on 14-10-2001 14:16:

Re: kiedy?

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
TKK to kiedy gramy i z kim?
daj mi info na maila, albo na ircu to wrzuce na stronke

wlasnie kiedy? bo juz polowa pazdziernika a my jeszcze nic nie gralismy

\/

Posted by TKK on 15-10-2001 23:14:

Exclamation Match

W polowie tego tygodnia (ok srody) dede organizowal mecz z kalnem

Auslesekraft

spodkalem (na niemcu) goscia z tego kalnu i calkiem niezl lama z niego byla ,to sie go pytam jak stoi jego klan a on mowi ,ze podobnie

no wiec postanowilem wziac ich na pierwszy ogien

jutro podam squad na mecz a grac bedziemy najprawdopodobniej w przyszla niedziele

Posted by Ottar on 15-10-2001 23:33:

Bo we mnie jest seks...

Hehe widzialem wlasnie zalatwianie meczu, je�li s� aktywni to jest ok - bo prawde mowiac pierwsze slsyze o tym klanie. Podobno nie s� to topowi gracze ale ca�kiem sprawni bo chcieli wpiepszyc i-o-matic - wiec prosze podejsc do tego trzeba jak najpowa�niej - szczeg�lnie �e to nasz debiut...

Posted by Silencer_2100 on 16-10-2001 11:18:

Wiedzcie ze ja jestem zawsze gotowy... (chociaz nie sadze zebym gral )

W kazdym razie, przydalby sie przed meczem jakis trening... :/

Mapper, newswritter...

Posted by deen on 16-10-2001 11:23:

Talking ;]

dawno mnie nie bylo na boardzie wiec cos teraz skrobne ;p
ehh w tej lidze wybiera sie przeciwnika ?? a nie gra sie z wczensiej ustalonymi przeciwnikami ?

Posted by deen on 16-10-2001 11:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
http://newsroom.chip.pl/notka.asp?s...il&id=88257
jesli to prawda to moze niedlugo nie bedzie juz tak ogromniastych lagow ,a wtedy zwyciestwo w lidze mamy w kieszeni

chcialbym zeby tak bylo, nie podoba mi sie sytuacja na serwerach niemieckich, gdzie niemcy maja pingi 3-krotnie nizshe od nas ;ppp
kazdy powinien miec rowny start

ale znajac tepse wprowadzi to w zycie za jakis czas....nie napalajmy sie bo moze to trwac 'wieki'

podobnie bylo z neostrada, na poczatq bylo pieknie a pozniej po uplywie czasu experci 'zmodernizowali' lacza i nie ma jush stalego ip i moza sciagnac w miesiacu wyznaczona wczesniej ilosc danych.

;>>> ehh a ja jestem hepi bo widze poprawe ;>> na snajperze mam malego pinga....

Posted by TKK on 17-10-2001 00:29:

Lightbulb squad na Auslesekraft

squad ALPHA na planowany mecz z Auslesekraft (jutro ich wyzywam) pezentuje sie nastepujaco:

1.Ottar
2.Pwael
3.Fatal
4.Yarecki
5.Duke

(rezerwa jutro)

mecz powinien soe odbyc w przyszla niedziale (jak wszystko pojdzie dobrze)

i jeszcze jedno Yarecki zostal nominowany naszym glownym strategiem gdyz ma szczytne idee i chec do ich realizowania.... zobaczymy co z tego wyjdzie

jak ktos jest zainteresowany szczegolami to zapraszam na irca

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:46.