FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1465)
Quake vs. CS
to ze kwakowcy is cs'owcy sie nie lubia to chyba oczywiaste. jestem jednak ciekawy co w cs'sie tak odstrasza graczy quaka. a moze tylko dlatego nie jest on lubiany gdyz jest dla niego wielka konkurencja? pliz odpowiedzcie i powiedzcie czemu nie lubicie cs'a.
GG 1090334
bo jest za wolny i strasznie kamperski....
a ten temat byl juz walkowany 150 razy...
strasznie sie wolno porusza i to jest poprostu kamperska gra
quote:
Napisane oryginalnie przez r1q
strasznie sie wolno porusza i to jest poprostu kamperska gra![]()
Camper strika czemu gorszy od Q3 a zagraj sobie i zobacz. Po pierwsz Camperski jak <><><><><>. To taka super realistyczna gra dla b�k�w w wieku lat 8 no mo�e 10 kt�re podnieca kupowanie broni i bycie Camperem znaczy Contuerem or sth.
A najgorsi s� "ludzie" kt�y w niego graj� troche przesiaduje w Inet kafejach i widze jakie podupy to s� a jak si� dr� jezoo. Nie wczyscy ovcourse.
I jeszcze taka drobna uwaga. Je�eli CSiarz zagra� by z tob� w Q3 to bys go rozdu... do zera ale je�eli Ty by� zagra� z Cesiarzem w CS to TY by� go zrobi� do zera (przebadane osobi�ice )
Fr3zeer uprzedzaj�c tw�j nast�pny topic -- cpma jest lepsze od vq3
Hej
Q3 PO PROSTU RZADZI I TYLE
I NIE TRZEBA RZADNYCH DODATKOWYCH WYJASNIEN!!!!
n^iNc
quake vs CS ludzie takich gier sie nie porownoje! one maja tylko jedna rzecz ze soba wspolna sa z gatunku FPP i natym koniec! Nie nudzi was takie gadanie ktora gra jest lepsza i wymienianie jej zalet tej ulubionej i wad tej drugiej? Bo mnie bardzo a takich gier jak cs i quake nie da sie porownac, przynajmniej ja tak uwazram...
A propo kiedy gra przestaje byc popularna ? kiedy nie ma turnieji.. blue juz gra w csa. nie wspomne o lakermanie..
Well.
I jeszcze teraz coraz bardziej rosnoca popularnosc Wolfa z 16v i 300 koni. Ja juz bym zaczal powoli robic cfg do wolfa .
Czemu ?
Nuda. Ciogle to samo celownik na srodku ekranu a pozatym tylko krajobraz sie zmienia.... (tam szybciej_q3 tu wolniej_cs)
quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
quake vs CS ludzie takich gier sie nie porownoje! one maja tylko jedna rzecz ze soba wspolna sa z gatunku FPP i natym koniec! Nie nudzi was takie gadanie ktora gra jest lepsza i wymienianie jej zalet tej ulubionej i wad tej drugiej? Bo mnie bardzo a takich gier jak cs i quake nie da sie porownac, przynajmniej ja tak uwazram...
Hej
GG 1090334
IMO cs jest calkiem fajny i przyjemnie raz na jakis czas zagrac ,nierozumie ludzi ktorzy nigdy w niego niezagrali i wypowiadaja si ena ten temat...
Jezu pamietam pare lat temu topici ale Q3 vs UT
A kto dzis pamieta o UT?
hmmmmm..... a moze by tak zrobic topiq Unreal T vs. Camper S? eee i tak by kazdy powiedzial ze wszystko obojetne i ze tylko q3 rulez
GG 1090334
quote:
Napisane oryginalnie przez emi
(...)Jezu pamietam pare lat temu topici ale Q3 vs UT
A kto dzis pamieta o UT?
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez sp0x
Poprostu nikt nie bedzie gral non stop w jedna gre..
Czemu ?
Nuda. Ciogle to samo celownik na srodku ekranu a pozatym tylko krajobraz sie zmienia.... (tam szybciej_q3 tu wolniej_cs)
quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
To w takim razie bardzo mi Ciebie �al![]()
Ze nudzi mi sie ta gra ? Szkoda ze nie mam wechikulu, jak bym mogl ..to bym wogole nigdy w ta gre nie gral.. Marnowanie sobie zycia...
quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
No racjia ale pukipuki w ni� grasz i co� osi�gasz to nie jest to stracony czas. Stracony by by� jakby si� poprostu z Q wycofa� po 2 latach grania
![]()
tia....to mnie wqrza....dazenie do perfekcji i zwalanie winy po wtopie na kompa....a to za malo fps...a to mycha ****owo chodzila....nie nawidze tego....albo np. jak koles ktory ma lepszego pinga odemnie nazeka na lagi...to jest max wqrwiajace...
Mi lepszy ping od Ciebie napewno nie grozi... (modem rulezzzz )
e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------
quote:
Napisane oryginalnie przez emi
IMO cs jest calkiem fajny i przyjemnie raz na jakis czas zagrac ,nierozumie ludzi ktorzy nigdy w niego niezagrali i wypowiadaja si ena ten temat...
Jezu pamietam pare lat temu topici ale Q3 vs UT
A kto dzis pamieta o UT?
![]()
e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------
sie nie zbieraj tylko w q3 graj
wlasnie graj w q3...tylko duzo....i nie daj sie botom na nightmare kroic
a wy na jakim poziomie se gracie? bo jak na nightmerze gram to mnie boty rozwalaja jak nic i 0 fun.
GG 1090334
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
tia....to mnie wqrza....dazenie do perfekcji i zwalanie winy po wtopie na kompa....a to za malo fps...a to mycha ****owo chodzila....nie nawidze tego....albo np. jak koles ktory ma lepszego pinga odemnie nazeka na lagi...to jest max wqrwiajace...
killer towa
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:58.