FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1520)
Fajnie sie gra na serwerze Topgun
YEEEEE!!!!
Zajebiscie sie tam gra panowie. Za zabicie admin a dostaje sie kicka apo ponownym wejsciu bana!
Brava dla GooS'a. Nie wiem ile masz lat, ale zachowales sie jak dzieciak. Bez komentarzy...... Ja juz tam nigdy nie zagram.........
Napisalem to tylko i wylacznie dlatego, ze to moj pierwszy ban na jakimkolwiek serwerze . Rozumiem jakbym go dostal za zle zachowanie, wyzywanie admina lub cos w tym stylu, ale ja tego nie robie i robic nie bede. No trudno, widocznie niekotrzy nie rozumiejac pewnych spraw.... EEEE co ja tam zreszta bede mowi�
. Jest masa innych serwerow......
Niewiem ile ma ale wyglada na 24
A server w porzasiu... gram czesto na nim przez LANA .
Napisane oryginalnie przez OnE
YEEEEE!!!!
Zajebiscie sie tam gra panowie. Za zabicie admin a dostaje sie kicka apo ponownym wejsciu bana!
Brava dla GooS'a. Nie wiem ile masz lat, ale zachowales sie jak dzieciak. Bez komentarzy...... Ja juz tam nigdy nie zagram.........
Ja w Zupalnosci popieram to co powiedzial -[KT]-ScorPion nie powinien w zadnym wypadku kickowac a jeszcze bardziej Banowac tego gracza wykazac sie i byc wyrozumialy dla niego Ehhhhhh...... i to bylo by na tyle lolki
I po co wywlekasz takie sprawy na forum PUBLICZNE ? Napisz sobie do GooS'a, po co wszyscy maja sluchac twoich byc moze pokretnych tlumaczen... Chwalisz sie czy zalisz ? Myslisz ze jak napiszesz ze cie zabanowali to ludzie tam przestana wlazic ? Czy co.. moze pomysla ze jestes taki dobry bo zabiles GooS'a ?
Myslcie najpierw.
I po co wywlekasz takie sprawy na forum PUBLICZNE ? Napisz sobie do GooS'a, po co wszyscy maja sluchac twoich byc moze pokretnych tlumaczen... Chwalisz sie czy zalisz ? Myslisz ze jak napiszesz ze cie zabanowali to ludzie tam przestana wlazic ? Czy co.. moze pomysla ze jestes taki dobry bo zabiles GooS'a ?
Myslcie najpierw.![]()
Moim zdaniem dobrze ze napisal one o zachowaniu goosa ,teraz widza ludzie ze goos to "ham"
Ale jakos mi sie ciezko to wierzy ....
Ze to taki "ham" masz dowody
Napisane oryginalnie przez PoZ
on ma racje! chodzi o to zeby goos zmienil swoje postepowanie, gdyby one napisal maila to pewnie by go olal![]()
To tu jedna uwaga: mysle, prawie jestem pewien, ze GooS nie czyta tego forum. W takim wypadku nic to nie zmieni bo GooS napewno nie bedzie cie lapal na maila zebys wszystko odkrecil. Za to gdybys napisal maila jak cywilizowany czlowiek dowiedzial bys sie za co naprawde dostales kopa czy tam bana, bo powod napewno jakis byl. A jesli nie bylo to i tak twoj post jest nic nie wnoszacym show-placzem. I ostatnia sprawa.. GooS ma swoje powody i nie sadze zeby zmienil zdanie po czyms takim, jeszcze ze wzgledu ze ty byc moze odwracasz kota ogonem - wiele bylo przypadkow takich postow i jakos na koncu admin przedstawial logi i autorowi bylo glupio. Byc moze kicka dostales za blahostke ale mowi sie trudno i gra sie dalej, ja przypuszczam ze po kicku zrobiles cos co bylo nie do uznania przez GooS'a i dostales bana. Finish i adminowi mozesz naskoczyc.
Po co?
Bo mi sie nudzilo i mam do tego prawo.......
haha ... wsumie to nie bylo tak ...
kicka dostales bo kampiles jako T ... bylo pelno ostrzezen ze strony goosa, ze kto kampi w T ten dostanie kicka ... kampiles dostales ... a ze po nieszczesnym reconnectie nazwales go "debilem" dostales bana proste ...
nastepnym razem przedstaw cala sytuacje ...
No i jak mowilem zazwyczaj jest jakis powod i jak eek mowi, jakis byl. Mowilem takze ze zazwyczaj autor tematu cos ukrywa ale wyjdzie to w praniu. I kto tu jest najmadrzejszy ? Napewno nie ty misiu slodki pierdzacy (c) GooS
A co do zabijania admina - z mojej strony moge cie zapewnic ze gdy ja mam admina i ktos mnie zabije nie wywalam go "o tak , po prostu" ale jak eek wspomnial byles ostrzegany o nie-kampieniu i ten kick (nie ban bo jego dostales za co innego) nie jest naduzywaniem admina tylko "szybszym koncem cierpliwosci i poblazania" admina wobec jego prosb i zarzadzen. Juz mowilem - admin o cos prosi - zrob to albo zmien serwer. Proste.
Aha one czekamy na twoja odpowiedz, co nam powiesz panie "prawda nie calkiem prawdziwa?"
kicka dostales bo kampiles jako T ... bylo pelno ostrzezen ze strony goosa, ze kto kampi w T ten dostanie kicka ... kampiles dostales ... a ze po nieszczesnym reconnectie nazwales go "debilem" dostales bana proste ...
Napisane oryginalnie przez yoss
![]()
Zaraz sie dowiem, ze stalem jeszcze na starcie?
Tyle, ze ja bylem na dole, obok tego mostku(mapa aztec). Schowac sie musialem bo przejscia pilnowal snajper. Zaczailem sie &$*^$&*$^$&*^. No ja wiem, ze powinien wyjsc i dac sie zabic. W koncu tak sie gra . Ciekawe czemu nie wywalil 8 pozostalych czatujacych w bazie.
EEEEEEE ja koncze ten teamt, bo mam dosc.
Bylem ostrzegany???
A no tak cs tam pisal jak zginal PPPPP. Tyle, ze to byla mapa italy a ja bylem terro
).
Koniec kropka..........
Dziekuje za uwage P
quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3�
Myslcie najpierw.![]()
[F|S|G] member
quote:
Napisane oryginalnie przez eek
[F|S|G] member
quote:
Hahhahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaraz sie dowiem, ze stalem jeszcze na starcie?
Tyle, ze ja bylem na dole, obok tego mostku(mapa aztec). Schowac sie musialem bo przejscia pilnowal snajper. Zaczailem sie &$*^$&*$^$&*^. No ja wiem, ze powinien wyjsc i dac sie zabic. W koncu tak sie gra. Ciekawe czemu nie wywalil 8 pozostalych czatujacych w bazie.
EEEEEEE ja koncze ten teamt, bo mam dosc.
Bylem ostrzegany???
A no tak cs tam pisal jak zginalPPPPP. Tyle, ze to byla mapa italy a ja bylem terro
).
Koniec kropka..........
Dziekuje za uwageP
[F|S|G] member
Fruit w tym wlasnie problem twoj i One ze nie rozumiecie o co chodzi.
i po 11. Nie nabijaj
Fruitek drugie ostrzezenie nie nabijaj sobie postow
----------------------
Takie rzeczy sie zalatwia przewaznie z adminem, ale jezeli juz tak przegial to wiadomo... Zreszta teraz widzicie..ktos nabzgral na Goos'a nie opowiadajac nam calej prawdy i wyszedl na tym gorzej.
Ja to zawsze jak kupuje to yebane -AWP- to chodze z ta bronia po calej mapie a ze kogos zabije to odrazu mowia KAMPER PIEPRZONY KAMPER YEBANY nie wiem czemu skoro nie kampuje ale chodze z ta bronia czy awp oznacza kampera ??????????
To tylko taki symbol
powiedzcie jedna rzecz czy jak koles niewazne z jakiego teamu zostanie sam na 6-7 graczy powiedzmy i kampi bo co ma robic jesli chce albo wygrac albo przynajmniej powysiekac kilku przeiwnikow a nie idzie na rambo (za co dostalby gromkie brava od admina ) to jezeli taki koles sie zakampil to jesli mielibyscie admina kickneliscie by go ??? BO JA NIE !
give me a sign GG : 1454393
Re: Fajnie sie gra na serwerze Topgun
quote:
YEEEEE!!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:38.