FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1572)
Pytanie
Jestem zapalonym graczem w Cs'a i chcialbym sie dowiedziec co was tak fascynuje w Q3 sorry ze zadaje te smieszne pytanie ! ! !
I czy Oplaca sie w to grac ???????
Ehhhh....
Wiem ze nie lubicie tu takich jak ja ale moglibyscie odpowiedziec bo zastanawiam sie w ci grac Q3 czy Cs'a
ale masz podobnego avatara hehe odgapiacz
\/
ile i w co
Sorry ze pytam ale ile juz go masz ????
I czy mozesz mi pomuc w co mam grac w Q3 czy w Cs'a
Re: ile
quote:
Napisane oryginalnie przez Zap!
\/
Re: Re: ile
Oki zle chyba sie nie pogniewasz jak bede mial takiego samego no nie ?
A tak przy okazi mozesz mi powiedziec w co lepiej grac albo na maila mi wyslac jakis server do Q3 na kturym nie graja lamusy ?
A tak przy okazi mozesz mi powiedziec w co lepiej grac albo na maila mi wyslac jakis server do Q3 na kturym nie graja lamusy ?
quote:
\/
sciag sobie cpma 0.99v1 pr 1.30 i serek np.
slizg.fpp.pl:30000
oxygen ty grasz w Q3 zapewne mozesz mi powiedziec albo napisac na maila jak sie robi strejf jumpy ????
Ty powienienes to wiedziec no nie ????
Strafe - jumpy robi sie bardzo prostu
Biegnac do przodu pochylasz sie szybko w dol i naciskasz rownoczesnie klawisze strzalu i skoku Oczywiscie do wykonania tego tricku trzeba miec rakiete badz bfg
Po kilku probach powinno Ci ladnie pojsc
Strafe jumpy robi sie tak ze biegnac do przodu (skaczac) naciskasz raz strafe left raz strafe right ... czy cus takiego ... w kazdym razie mi wychodzi
Zaczynam grac w Q3 ARENA na jakich najczesciej gracie serverach ?????
Re: ile i w co
quote:
I czy mozesz mi pomuc w co mam grac w Q3 czy w Cs'a
strafe jumpy robi sie mniej wiecej tak:
robisz delikatne jakby polkole myszka do przodu (potrzebne zeby pierwszy skok byl jak najdluzszy a tak juz jest ze z takim polkolem wychodza najdluzsze)wmomencie kulminacyjnym kiedy bedziesz skierowany juz przeodem do kierunku biegu robisz skok...im dluzszy ci on wyjdzie tym szybciej bedziesz biegnal pozniej biegnac po prostej trasie trzymasz przod + strafe left badz strafe right (obojetne) caly czas skaczac w momecie gdy zblizasz sie do jakiegos zakretu puszczasz ktorys z bocznych kierunkow skrecajac w pozadana strone (caly czas trzymasz przod i skaczesz oczywiscie) oto cala filozofia...jak bede mial pozniej czas to poszukam ci instruktazowego demka ktore zrobil kiedys [-1]pl tam wszystko dokladnie opowiedzial i pokazal...
oczywiscie podany przezemnie sposob dziala tylko w cpma (poniewaz w vq3-zwyklym q3 nie da sie skrecac i biega sie owiele wolniej nie mniej jednak robi sie dokladnie tak samo...poza wymienionymi zakretami) jak bedziesz mial jakies pytania to wal...
oxygem jak bys znalazl to demko do daj znac i mi
umiem robic strejfy no moze nie takie super bo na pro-dm6 do RG z kladni nie doskakuje, odwrotnie juz jest latwiej ale tez nie zawsze :/
Ehhhh.... oxygen fajnie ze ja cos z tego rozumiem ale dobra dzieki za fatyge poczytam i sie wkoncu naucze
zap
to polkole to ruszasz myszka od np. lewej do prewej wiesz takie polkole
reszta chyba jest jasna
ale jak cos to pisz...
ogladaj demka cpm/cpma i przyjrzyj sie dokladnie skokom... potem graj, graj, graj az wkoncu bedzie wychdozic... kazdy przez to przechdozil
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ogladaj demka cpm/cpma i przyjrzyj sie dokladnie skokom... potem graj, graj, graj az wkoncu bedzie wychdozic... kazdy przez to przechdozil
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
grajac z gosciem na seici (eghm cpma) widze go w 5miejscach "matrix" chyba
jak sie tego pozbyc?
zaloz dobre lacze
a grasz w necie czy po lanie?
Czy to moze bc piekby ping?
e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------
jak ty zakladasz server to server_ospauth 0 i styka
btw poprzegladaj inne topiki........
quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
jak ty zakladasz server to server_ospauth 0 i styka
btw poprzegladaj inne topiki........
quote:
Ehhhh.... oxygen fajnie ze ja cos z tego rozumiem ale dobra dzieki za fatyge poczytam i sie wkoncu naucze
ya: niewiem czy wiesh ale sa tesh na boardzie takie opcje jak shukaj......wpisjuesh matrix or smth i juz mash.Czasami warto oblookac calego boarda)
Servy na vq3 i CPMa
Nie znam na pamiec serwerow ale looknij na q3arena.gry.wp.pl albo na quake3.fpp.pl - tam znajdziesz spis wszystkich polskich serwow na vQ3 i CPMA.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:27.